Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
-
mhorvat
senior tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Akkor 2 méterre 2e Ft lenne, vagy ez nem egyenes arányosságban működik? Mert nekem 2 méter elég lenne. Azért azt vedd figyelembe, hogy egy integrált hangkártyához lesz (bár lehet karácsonyra egy hangkártyával lepem meg magam), nem egy profi hangrendszerhez. Ennek ellenére is a a 3K-nál is drágább 2x kábel kéne?
-
mhorvat
senior tag
Köszönöm kedvességeteket! Egy hozzávetőleges árat tudna mondani mindkettőtök? Tehát 2 méter 3,5 jack anya - 3,5 jack apa kábel kéne.
-
mhorvat
senior tag
"Ha csak egy másik kábel kell akkor vedd meg az olcsót."
Köszönöm. Azt meg tudod esetleg mondani, hogy "az említett márkát, illetve társait" hol tudnám beszerezni? Webáruházat kettőt találtam (ami szerintem egy és ugyanaz), gödöllői(ek).

És igen, jogos, nem vagyok vájtfülü, nem kell profi kábel egy integrált hangkártyához, egyszerűen csak azt nem szeretem, ha az egyébként sem profi hangminőség hallhatóan még tovább romlik. Egyszerűen csak egy olyan minőségű kábelt keresek, mint a mostanim.
-
mhorvat
senior tag
De várjunk már, ez a 3. hozzászólásom, amiben azt kérdem, hol találok rendes jack hosszabbítót, de arról még szó sem esett. Ebben esetleg tudsz segíteni?
Nem azt mondtam, hogy ki akarom küszöbölni a hangkártya zaját, szimplán csak keresek egy hosszabbítót, mert szükségem van egy másikra is. -
-
mhorvat
senior tag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, ha nem, elnézést, nem találtam alkalmasabb topikot.
Szeretnék egy 2-3 méter hosszúságú minőségi 3,5mm jack hosszabbítót venni. Nem tudom pontosan miért, de ami most van, az kicsit serceg (fülhallgatón, ha nem megy más hang, hallani, és példának okáért internetezésnél, ha görgetek lejjebb, kis hanggal "jelzi" a műveletet). Közvetlenül a fülest a gépre csatlakoztatva nincs ilyen jelenség, csak a mostani hosszabbítómmal (ami a hangminőséget szerencsére nem rontja túlzottan). Volt szerencsém egy 1000 Ft-os Hama csodahosszabbítóhoz is, első zene megszólalása után vágtam is a polc mélyére.
Kérdésem tehát az lenne, hol és milyen minőségi jack hosszabbítót érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest