- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
közben aludtam egyet
de talán még nem késő írnom
Szóval. Van egy soundblaster 5.1-em. Ehhez a kx drivert használom, mert azzal jobban szólnak a filmek, meg a zenék. Viszont ez a driver nem támogatja az EAX-ot. (Régebben felvetettem azt, hogy lehetne két drivert használni hozzá egyszerre, de senki nem válaszolt) Viszont az alaplapi hangkártyám is 5.1-es, az ahhoz való driverrel meg megy is szépen a játék. na most. Vannak bizonyos programok amikbe ne lehet beállitani melyik hangkártyát használják, pl. icq, néhány játék...
Ezért nekem az alaplapi az alapértelmezett.
Naponta többször szoktam játszani, meg zenét hallgatni, és kényelmetlen mindig átdugdozni a hangfala dugóit (főleg most, hogy kicsit átrendeztem a gépet). Ha lenne olyan csatlakozó, hogy egyszerre van beledugva mindkét hangkáryába, és ebbe a csatlakozóba dugom bele a hangfalat az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest