Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
közben aludtam egyet

de talán még nem késő írnom
Szóval. Van egy soundblaster 5.1-em. Ehhez a kx drivert használom, mert azzal jobban szólnak a filmek, meg a zenék. Viszont ez a driver nem támogatja az EAX-ot. (Régebben felvetettem azt, hogy lehetne két drivert használni hozzá egyszerre, de senki nem válaszolt
) Viszont az alaplapi hangkártyám is 5.1-es, az ahhoz való driverrel meg megy is szépen a játék. na most. Vannak bizonyos programok amikbe ne lehet beállitani melyik hangkártyát használják, pl. icq, néhány játék...
Ezért nekem az alaplapi az alapértelmezett.
Naponta többször szoktam játszani, meg zenét hallgatni, és kényelmetlen mindig átdugdozni a hangfala dugóit (főleg most, hogy kicsit átrendeztem a gépet). Ha lenne olyan csatlakozó, hogy egyszerre van beledugva mindkét hangkáryába, és ebbe a csatlakozóba dugom bele a hangfalat az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Viszont az alaplapi hangkártyám is 5.1-es, az ahhoz való driverrel meg megy is szépen a játék. na most. Vannak bizonyos programok amikbe ne lehet beállitani melyik hangkártyát használják, pl. icq, néhány játék...