- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #248 üzenetére
Ha feltételezem, hogy kb azonos a két erősítő bemeneti ellenállása, akkor párhuzamba kötve feleződik.
Átadom a szót DDL-nek, mert asszem Ő akar igazán segíteni... -
DDL
őstag
válasz
TrollBalint #248 üzenetére
Még rosszabb, mert a két kimenet síma összekötésnél gyakorlatilag rövidre zárják egymást (50-100 ohm a kimeneti ellenállás!).
Üdv: DDL -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint #243 üzenetére
Hmm az akkor érdekes lessz. Keverőt építeni kicsit drágább mulatság
-
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #243 üzenetére
Ezért jó a két csatorna, csak összekötöm a kártyákat és kész, minden ott szól ahol akarom...
-
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #238 üzenetére
TDA1028, TDA1029 analóg kapcsolók ilyenre pont megfelelnek, és elmarad a mechanikus kapcsolók hátránya.
-
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #236 üzenetére
Egészségedre...
Sajna nincs ilyen, vagy veszel egy keverőt amin legalább 12 út van (és drága), vagy csinálsz / csináltatsz egy átkapcsolót, amivel Te tudod váltani, hogy éppen melyik cumó szoljon. -
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #234 üzenetére
Nekem a Terratec kelt hangot, és ez át van kötve az alaplapi kártyára, amin füles szokott szólni. Ha akarom ezen csak játék szól, míg ''kint'' zene, de alaphelyzetben, minden mindenhol szól.
mod: éppen szerkeztettél, amikor válaszoltam, igen, nem teljesen tiszta...
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
válasz
TrollBalint #232 üzenetére
HI!
Tehát egy aktív hangfal szettet akarsz hajtani, hol az egyik, hol a másik hangkártyádról? ühüm... Analóg kimenetre sztem nem tudsz ilyet venni, mert 6 dolgot kellene kapcsolni, és az babra dolog. Optikai mókában már láttam ilyen mechanikus átkapcsolót.
Lényeg: sztem nem lehet kapni, én a helyedben csinálnék egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- EAFC 26
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest