- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
ezek szerint még mindig nem értetted meg...
szól egyszerre a kettő. Úgyanis, miközbe zenét hallgatok (sound blaster), addig kapok üzenetet icq-n vagy msn-en (alaplapi), és az alapértelmezett hangkártya amúgy is az alaplapi, és néhány média lejátszó is az alaplapit használja (ha esetleg egyszerre néznék valami filmet meg zenét hallgatnék) -
TrollBalint
addikt
közben aludtam egyet
de talán még nem késő írnom
Szóval. Van egy soundblaster 5.1-em. Ehhez a kx drivert használom, mert azzal jobban szólnak a filmek, meg a zenék. Viszont ez a driver nem támogatja az EAX-ot. (Régebben felvetettem azt, hogy lehetne két drivert használni hozzá egyszerre, de senki nem válaszolt) Viszont az alaplapi hangkártyám is 5.1-es, az ahhoz való driverrel meg megy is szépen a játék. na most. Vannak bizonyos programok amikbe ne lehet beállitani melyik hangkártyát használják, pl. icq, néhány játék...
Ezért nekem az alaplapi az alapértelmezett.
Naponta többször szoktam játszani, meg zenét hallgatni, és kényelmetlen mindig átdugdozni a hangfala dugóit (főleg most, hogy kicsit átrendeztem a gépet). Ha lenne olyan csatlakozó, hogy egyszerre van beledugva mindkét hangkáryába, és ebbe a csatlakozóba dugom bele a hangfalat az jó lenne. -
TrollBalint
addikt
az az igazság, hogy nem kapcsolgatni akarom, mert már nagyjából megvan, hogy mi min szól (ahol be lehetett állítani). Pl. a winamp, meg a bsplayer, ilyenek, az a hangkártyámon szólnak. A játékok, meg az alaplapin. meg az icq és msn is. Tehát ezek egyszerre szólnának, (ill. egyszerre müködnének)
szerk. nem tudom mennyire érthető amit szeretnék... de ha nem akkor megprobálok érthetőbben fogalmazni
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e kapni olyan elosztót, amit egyszerre két hangkártyába (5.1-esbe) be tudod dugni, és ebbe az elosztóba dugnám bele a hangfalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest