- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
A segítségeteket kérném, [Audioprobe Spartan A] interface-hez keresek mikrofont, sima asztali PC-s kommunikációs célra (csak beszédre használnám), annyi "extrával", hogy általában van köztem és a mikrofon között kb fél méter távolság (hátradőlök, mozgok, stb..). Elég sokat használom, ezért ~ 10.000 Ft-ig elmennék, de afölé nem szívesen (csak a tiszta, érthető beszéd az elvárás).
Kölcsönbe kaptam kipróbálásra egy [Shure SM48]-at, de még a potmétert maxra tekerve is annyira alacsony hangerőn rögzített, hogy nem tudtam használni (szoftver oldalon természetesen minden hangerő maxon van). Csak közvetlen közelről használva tudtam vele hallható hangerőt összehozni, de ha jó értem, akkor ez a mikrofonnak egy szándékos tulajdonsága, révén hogy énekmikrofon.
Kicsit körülnézve a puskamikrofonok valók ilyen célra (viszonylag nagy távolságból való használatra), néztem pl a [Neewer NW-81]-et, ami ha jól értem, nem is egy "igazi" puskamikrofon (valamelyik videóban szétszerelték, és egy kis mikrofon van a végén, nagyrészt kábelek futnak a csőben ott, ahol más alkatrészeknek kéne lennie), de a teszt videókban hallott eredmény alapján megfelelne nekem. A mérete miatt (~ 35cm) viszont asztali felhasználásra nem a legkényelmesebb.
Jó irányban keresem a megfelelő mikrofont, vagy van valami egészen más megoldás, amivel jobban járnék ?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő