Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
A segítségeteket kérném, [Audioprobe Spartan A] interface-hez keresek mikrofont, sima asztali PC-s kommunikációs célra (csak beszédre használnám), annyi "extrával", hogy általában van köztem és a mikrofon között kb fél méter távolság (hátradőlök, mozgok, stb..). Elég sokat használom, ezért ~ 10.000 Ft-ig elmennék, de afölé nem szívesen (csak a tiszta, érthető beszéd az elvárás).
Kölcsönbe kaptam kipróbálásra egy [Shure SM48]-at, de még a potmétert maxra tekerve is annyira alacsony hangerőn rögzített, hogy nem tudtam használni (szoftver oldalon természetesen minden hangerő maxon van). Csak közvetlen közelről használva tudtam vele hallható hangerőt összehozni, de ha jó értem, akkor ez a mikrofonnak egy szándékos tulajdonsága, révén hogy énekmikrofon.
Kicsit körülnézve a puskamikrofonok valók ilyen célra (viszonylag nagy távolságból való használatra), néztem pl a [Neewer NW-81]-et, ami ha jól értem, nem is egy "igazi" puskamikrofon (valamelyik videóban szétszerelték, és egy kis mikrofon van a végén, nagyrészt kábelek futnak a csőben ott, ahol más alkatrészeknek kéne lennie), de a teszt videókban hallott eredmény alapján megfelelne nekem. A mérete miatt (~ 35cm) viszont asztali felhasználásra nem a legkényelmesebb.
Jó irányban keresem a megfelelő mikrofont, vagy van valami egészen más megoldás, amivel jobban járnék ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Filmvilág
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel találgatós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest