Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabifotos

senior tag

Sziasztok!

Ma voltam fellépni egy kisebb városi rendezvényen és elgondolkodtam valamin..... A hangtechnika ha jól láttam 2db JBL mélyládából+topládákból, és monitornak 4db jbl ládából állt, szóval nem gagyi cucc. Teljesítményt és tipust nem tudok. Amint elkezdte a technikus lejátszani nekem az alapot, észrevettem, hogy a körülöttem levő monitorok nem szólnak. Húú gondoltam, "de jó lesz így énekelni" :D Aztán a dal közepe fele rájött a technikus, hogy valamit kéne adni befele is és bekevert nekem egy kis zenei alapot, de mikrofont NEM! Ezáltal mégúgyse hallottam, hogy mit és hogyan énekelek:) Csodás érzés volt...
    Akár, hányszor fellépek különböző kisebb rendezvényeken, mindig bajom van a monitorozással. Szeretem jól beállított arányokkal hallani magam a színpadon.

Ezen okok miatt fogalmazódott meg bennem az a kérdés, hogy: Nem lehet e vagy nem szoktak e olyat csinálni, hogy a Keverő aux1-2 kimenetein kivezetik az egyiken a mikrofon jelet a másikon a zenei alap jelét majd ezt az énekes körül elhelyezett kisebb keverőbe bevezetve az énekes állíthatná magának, hogy mit halljon. És természetesen a monitorok ennek a keverőnek a kimeneteire mennének.

Ez nem megoldható, vagy miért nem szoktak ilyet alkalmazni? Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák