- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Ma voltam fellépni egy kisebb városi rendezvényen és elgondolkodtam valamin..... A hangtechnika ha jól láttam 2db JBL mélyládából+topládákból, és monitornak 4db jbl ládából állt, szóval nem gagyi cucc. Teljesítményt és tipust nem tudok. Amint elkezdte a technikus lejátszani nekem az alapot, észrevettem, hogy a körülöttem levő monitorok nem szólnak. Húú gondoltam, "de jó lesz így énekelni"
Aztán a dal közepe fele rájött a technikus, hogy valamit kéne adni befele is és bekevert nekem egy kis zenei alapot, de mikrofont NEM! Ezáltal mégúgyse hallottam, hogy mit és hogyan énekelek
Csodás érzés volt...
Akár, hányszor fellépek különböző kisebb rendezvényeken, mindig bajom van a monitorozással. Szeretem jól beállított arányokkal hallani magam a színpadon.Ezen okok miatt fogalmazódott meg bennem az a kérdés, hogy: Nem lehet e vagy nem szoktak e olyat csinálni, hogy a Keverő aux1-2 kimenetein kivezetik az egyiken a mikrofon jelet a másikon a zenei alap jelét majd ezt az énekes körül elhelyezett kisebb keverőbe bevezetve az énekes állíthatná magának, hogy mit halljon. És természetesen a monitorok ennek a keverőnek a kimeneteire mennének.
Ez nem megoldható, vagy miért nem szoktak ilyet alkalmazni? Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest