- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Nor-b #143334 üzenetére
Ha fáj, akkor ne csináld.
Nekem is volt ilyen régen, abbahagytam, majd egy idő után újra megpróbáltam. De addig hanyagoltam a gyakorlatot. Nem fájt már később.
Szerintem csak akkor érdemes beszáradnod, ha kíváncsi vagy rá. De ha több tömeget szeretnél és nem akarsz hosszútávon száraz lenni, akkor kár lepucolni magad. -
marked one94
őstag
-
aelod
veterán
válasz
Nor-b #136724 üzenetére
Értem. Akkor tartsd ezt amit most csinálsz és várj két hetet. Ha nem indul meg így sem a további fogyás akkor kell csökkenteni a ch-n.
Amúgy meg ki a sz*rt érdekel, hogy hülyén néznek rád. A teremben is hülyén néznek ha nem bicepszezel a guggoló állványnál és ha hétfőn edzed a lábat a nemzetközi mell bicepsz napon...Engedd el.
-
kicsiogre
tag
válasz
Nor-b #134370 üzenetére
Hello, csinálj otthon csirkemellsonkát ( botmixer, szilikonforma kell) mert az a jó és abban csak csirkemell , tojás , füszerek vannak ( ja és egy kilo kb 1500 forintbol kijön) szénhidrát meg : zabpehely, bulgur, barnarizs, teljes kiörlésü tészta ( néhanapján) a tej nem jo semmire fehérje alig van bene viszont tejcukor zsir az van dögivel, egyél zsirszegény turot , cottage cherst, light mozzarrale sajtot. Ez nekem bevált .
-
D3W1L3
tag
válasz
Nor-b #134370 üzenetére
nézd meg a csirkemell felvágott összetételét és rájössz hogy csirkrmellet nem sokat látott. rendes csirkemellel jobban jössz ki pénzben is. amúgy meg céltól függ ha nem akarsz pengeéles formát akkor elég sokminden "belefér" de ha testépítőket kérdezel akkor ott a diéta igen szigorú náluk nem fér bele
-
aelod
veterán
válasz
Nor-b #134370 üzenetére
Szerintem egy 2-3 teljes kiőrlésű kifli vagy kornspitz kifli belefér, főleg edzés előtt 1-2 órával meg reggelire.Hát ez a baj, hogy szerinted. Ha szerinted belefér akkor minek kérdezed meg
A kornspitz nem szénhidrátforrás "gyúrós" körökben. Tejről van egy jó cikk a builderen, olvasd el. Csirkemell sonka nem fehérjeforrás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged