- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Mr.RiK #39071 üzenetére
Teljesen mindegy a testzsir szazalekod meg folosleges is errol beszelni.
Konkretan ugy nezel ki mint aki eleteben nem latott se termet, se sulyokat, viszont neha bevasarolt es vitte a zacsikat.
Ennyirol van szo.
Kepeket meg linkeld pls hadd ne kelljen mar minden oldalon nezegetni nem biztos hogy mindenkit erdekel -
panizzi
aktív tag
válasz
Mr.RiK #39059 üzenetére
Lófa.sz van rajtad, nem izom.
Belegondolva ilyen idős koromban én is így néztem ki (azóta semmit sem változtam), felejtsd el ezt az otthon bohóckodok hülyeséget, vagy vegyél komoly gépparkot, ami ér is valamicskét.
Aztán olvass utána a táplálkozásnak, és kérdezd meg magadtól, van-e alsóhangon egy ötvenesed havonta erre a cécóra, ellenkező esetben ne akarj izmos lenni. Viszlát -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Mr.RiK #39048 üzenetére
bazzeg nálad dagadtabb vagyok (89 kiló) kb fél éve csinálom (igaz csak "tornázok"), de ekkora kezem nekem is van. Ez kb olyan, mintha én itt kérdezgetném a többieket, hogy már fogpiszkáló vagyok nem?
Ijk: pont ennek akarom elejét venni.
Ha én beírok, akkor nektek nem kell....
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.RiK #39035 üzenetére
Egyrészt nagyon nem mindegy, hogy mennyi izom van a zsír alatt, másrészt az arányok is kurva sokat számítanak. Én 195 centi magas vagyok, rajtam az izom és a zsír is más képet mutat, mint egy 160 centis emberen. Erről szól a testépítés, arányok, optika. Nem mindegy, hogy egy 40-es kar milyen hosszú, nagyon nem ugyanúgy fog kinézni két eltérő hossznál.
Kérlek olvas el, amit beszerkesztettem az előzőbe, ha még nem tetted meg.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.RiK #39025 üzenetére
Ő lehet, hogy ráfeszített, én nem. Továbbá lehet, hogy neki nagyobb tömeg van a hasán, ezért jobban látszik. Vagy valamelyikünk mérési hibát követett el. Ez viszont bőven hibahatáron belül van, de a tied nem, ezt mindenki megmondja.
Szerk.: 20-25 közé mondtam...
Figyelj. Látod, hogy próbálok segíteni, nem voltam arrogáns, nem szóltalak le, megpróbáltam építő jelleggel megmondani az észrevételeim. Erre az volt a reakciód, hogy hisztizel, meg hajtogatod az igazad. Tényleg nem bántásból mondtamamit. Ha gondolod, megfogadod, amit az edzésről és a kajáról mondtam vagy nem. Ez már a te dolgod. Ha kérdésed van, vár a topic.
-
Tyer
őstag
válasz
Mr.RiK #39020 üzenetére
Vedd már észre, hogy az itteni arcok ilyen beszólogatósak. Ebból nam jösz ki jól...
Nem az a baj, hogy hogy nézel ki, vagy hogy mit csinálsz, hanem az, hogy nem vagy tisztában alapvetö dolgokkal.
Pl nincs külsö mell, belsö mell, stb...
37es kar az olyan satnya, mint a picsa... Nekem 39-40, de ebböl még van zsir is. 43 a cél. És ez még messze hobbygyúsós kategória.
Kaja... NINCS olyan, hogy azt eszek, amit akarok... hobbi szinten sem. Pinalegyezésnél van az, de akkor inkább vegyél egy doboz sört, és bicepszezz azzal, mert abban nem izzadsz meg. Ha edzel, akkor egyél is ugy, hogy hatása legyen. Vagy legalább csinálj ugy, mintha akarnád.
Attól meg ne legyél nyugodt, hogy emelgetsz valami szart 20x. Szarból nem lehet várat épiteni. Izmot sem...
Jah, és szeretettel vár itt mindenki fél év mulva isUi. Ha neked tetszik, ahogy kinézel, főleg, ha a csajodnak tetszik, akkor nincs miröl beszélni...
Én nem vagyok elégedett. De azt tudom, hogy mi akarok, és teszek is érte. Olvass, és kérdezz okosakat (ne okosaktól kérdezz, hanem okosan kérdezz)
Jah, és egy testzsir kép
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.RiK #39017 üzenetére
Épp ez a baj, hogy nincs terved. Ez így inkább bohóckodás, nem edzés. Hogy akarsz fejlődni, ha nincs benne rendszer, semmiféle tudatosság? Azzal tisztában vagy, hogy a mell és bicepsz edzésén kívül létezik más is? A nincs eszközöm meg nem kifogás, ott van akkor a saját súlyos edzés. Ami neked van felszerelés, bőven elég ahhoz, hogy nagyon sokáig tudj fejlődni erőben, tömegben, állóképességben, bármiben. Itt a legtöbben nem kedvelik a saját súlyos edzést, de azt ki merem jelenteni, hogy mindenki igazat ad nekem abban, hogy az még mindig jobb, mint a semmi, vagy az a rendszertelenség, amit te csinálsz. Tűzz ki reális (!) célokat, készíts hozzá tervet, csináld végig, nézd meg, hogy mennyire vált be. Ha nem vagy elégedett, módosíts, majd kezd újra. Kajában se kell semmi extrát csinálnod. A topic nagy része nem követ szigorú versenydiétát, minek is tenné egy hobbista? Az alapok betartása viszont kell, mert anélkül az lesz az eredmény, amit a te eseted is példáz.
Dicker
Az a kép!Sirok...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.RiK #38972 üzenetére
Akkor mérj egyet újra, de ne ilyen buzi mérlegekkel, meg rámarkolós csodagépekkel, hanem tolómérővel. Reálisabb eredményt tudsz úgy kapni.
(#38986) shteer
Azért nem 30, de biztos, hogy nem 13.(#38992) Mr.RiK
Akkor te nézz utána kicsit. Blogomban találsz képet, akkor épp 17 volt nálam és láthatod, hogy fedett. 15 alatt már szépen szálkásodik az ember, de a kockák teljesen 10 alatt látszanak. És hidd el, nem bántani akar senki, meg gúnyolódni, baszogatni, csak épp nem állja meg a helyét a mondandód. -
gooool
őstag
-
Dicker
őstag
válasz
Mr.RiK #38979 üzenetére
Beütötted? Mutasd a trinyót!..
Egyébként az edzőtermi tükrök java része valóban torzított képet mutat.
BÁ Nutrition:
Tegnap mondták nekem is. A szíve vitte el őt is. Érdekességként a nagy barátja Nassar is idén halt meg. Egy csirketelepről vették a húst jó eséllyel. Bár Greg volt 190 kiló is, meg állítólag 68-as karja is akadt, bár ez csak legenda. A hitelesített adat valahol 64 körül van.
kolosanyi:
Nem szántam senkinek.
-
gooool
őstag
válasz
Mr.RiK #38972 üzenetére
Akkor én azt mondom tegyük helyre a dolgokat, mert bohóckodni én is sokszor lejártam a haverokkal, de komolyan csak 5 hónapja csinálom, amire azt merem mondani, hogy kondizok (helyes kajálás, edzésterv, ilyenek).
Nem azzal van a gond, hogy milyen a formád, benne van a potenciál, hogy jó alakot összehozhass belőle, csak én nem értem, hogy ha még csak itt tartasz ennyi idő után, akkor biztos az a legnagyobb gond, hogy van rajtad egy-két szépséghiba?
És a testzsírod tuti 20 felett van, az a 13 fél éve valami álom lehetett, vagy csak a frissföl dobozát olvastad el véletlen. -
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.RiK #38963 üzenetére
Nem kell megsértődni. Mérj egy testzsírt (ránézésre 20 körül vagy, kicsit felette), aztán számolj egy zsírmentes tömeget. Ha ezek után izmosnak gondolod magad, akkor semmi gond nincs. És ne vedd bántásnak, ez inkább előny. Elégedettebb lehetsz ilyen esetben magaddal, mint a topic 90 %-a.
Dicker
Ezt most vegyem magamra? -
gooool
őstag
válasz
Mr.RiK #38963 üzenetére
A kezednek (amit épp alig lehet látni, mert a telefont szorongatja
) biztos jó a formája, de a karodról ez nem mondható el...
Illetve ha jól emlékszem azt írtad 6 éve kezdtél neki a dolognak...és azt is írtad, hogy nem szedsz porokat és nem is értesz hozzá. Utóbbi látszik, mert 6 év alatt ezt összehozni...Ahhoz tehetség kell.Abbahagytam a köcsögölést.
-
Dicker
őstag
válasz
Mr.RiK #38937 üzenetére
Felettébb bonyolult megállapítani vállból, hogy van rajtad bőven zsír, ami elősegíti a repedezést. Még az izom formája sem látszik kifejezetten. Igazából, ha nem írod oda, hogy a vállad, akkor lehet azt hiszem ez a persely. Jumbo gondolom a barátod.
Melanotan II amúgy megoldja a problémádat részben, összecsípett bőrbe, a hasba adható. -
Radnix
senior tag
válasz
Mr.RiK #38944 üzenetére
Valóban az az egy mód van rá, hogy letojod.
Azért ha testápolóval kened, vitaminokkal (C) ellátod a szervezeted, és szolizol, napozol akkor javul valamelyest. A lányoknak meg beadod hogy még az első világháborúban egy ellenséges katona ott megsebesített a szuronyával, de végül te győztél
-
Xantor
tag
válasz
Mr.RiK #38944 üzenetére
Személyes tapasztalat, hogy egy idő után abbamarad a szakadás (amikor már épp elég nagy ahhoz, hogy leszard
), de megállítani nem tudod.
Bár elméletben lehet próbálkozni azzal, hogy megpróbálod lassú intenzitással erőltetni a bőrt. Gondolok arra, hogy nem feszítesz be teljes mértékben a gyakorlatok közben, nem végzel annyi ismétlést/gyakorlatot, meghosszabbítod az adott területekre a pihenési stádiumot, folyamatosan kened, stb., stb. De ez csak az én elképzelésem szerint érhet valamit.
-
Xantor
tag
válasz
Mr.RiK #38938 üzenetére
Nekem is vannak efféle repedéseim, kb. 8-12cm hosszan, van ahol 1cm széles is van. Szimplán csak nem elég rugalmas a bőr, szerintem. Én Berecki Krisztiánt kérdeztem annak idején, hogy mit tudnék vele kezdeni, azt mondta, hogy megemelt C-vitamin bevitel, körömvirág kenőcs (ténylegesen jó volt), napfény. Elmúlni nem fog, de hozzá tudod "színezni" a bőrödhöz így.
-
baluka6
aktív tag
válasz
Mr.RiK #38932 üzenetére
Nekem is vannak ilyenek, csak nekem elég piros és 8-10 centi hosszú. A srácok leírták, hogy mi..én narancsbőrre való krémmel kentem régebben, attól kifehéredik és nem lesz feltűnő. Eltűnni nem fog, és ha edzel és tágul a bőröd, egyre több lesz.
Ha ez ennyire zavar, akkor hagyd abba az edzést, mert ha ilyen a bőröd, nem tudsz vele mit csinálni... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Mr.RiK #38763 üzenetére
oJan véraláfutásos "sérülést" két módszerrel lehet prezentálni, egyik hogy mellizomszakadásod van, másik pedig hogy fekvenyomó ruhát használtál és megtéped a bőrt vele, sokszor kibeszéltük itt már de legyen:
gyakran 2 segítő kell hogy valakire feltépje a ruhát, ha egyeltalán sikerül, szokták hintőporozni is hogy könyebben sikerüljön, de biztos van más módszer is. aztán ha fent van az emberen akkor az már alapből annyira ráfeszül a manusra hogy alig tudja mozgatni a karjait, ha beengedi a nagy súlyokat akkor azért sikerül behajlítani a karját, de meg is tépi a bőrt
a fekvenyomó ruháknak többféle szabással vannak, egyre inkább azok terjednek el amiket minél jobban megnyitnak. mondjuk szakértő nem vagyok a témában, csak felületes a rálátásomamit kijelenthetünk hogy neked egyik eset sem áll fent, van egy kis minimális bőrrepedésed amit elvileg a hirtelen fejlődésre szoktak ráfogni, de ez egyéni adottság is hogy kinek milyen rugalmas a bőre, ill full kezdőknél is előfordul hogy kialakul.
ha jól emlékszem azt írtad hogy 30-40 kilóval nyomsz fekve.. szal biztos nem nőttél túl nagyra. még ha esetleg jó formát is öltöttél már. ezt nem tudjuk mégja God szokott versenyen szerencsétlenkedni
ő majd megmondja a tutit ha van kedve
[link] egy fekvenyomó ruha így néz ki, az ujjai nem ott vannak ahol egy normál pólónál, ezért szabja meg a bőrt. de nyilván nem érdekli sokat a poweres kollégákat
-
_NCT
addikt
válasz
Mr.RiK #38763 üzenetére
Butagyúrósok légköre már csak ilyen.... Beszólogatunk egymásnak, élcelődünk, próbáljuk a virtuális tesztoszteron szintet a maximumon tartani
Az itteni hozzászólások tizedét oszd el hárommal és azokat vedd komolyan.
Amúgy meg g*cinagy izomlázam van, de tudom ez semmit sem jelent....
-
Dicker
őstag
válasz
Mr.RiK #38737 üzenetére
Gratulálok!
"(nem is értek a gyúráshoz, főleg nem az ilyen porokhoz meg szteroidokhoz) Hat éve kezdtem el gyúrni"kolosanyi:
Valószínű előtte is csinált valamit. Illetve nem kötelező naturálnak sem lenni, na meg a plusz kilókhoz néha téveset is írt, mert például a fekvőtámasznál, ha rád fekszik egy 90 kilós ember, akinek lent van a két lába, az nem 90 kiló lesz pluszban. Az egylábas guggolás meg, ha meg van tanulva rendesen, akkor megy súllyal, van, akinek könnyebben is, mert azzal tud egyensúlyozni jobban.
-
Dicker
őstag
válasz
Mr.RiK #38734 üzenetére
Ez véraláfutásnak hívják. Még oda is írják. Ne rángasd a súlyt, vagy állj le az anabolikus szteroidokkal.
A vádligép csinált nekem ilyet mindig az egyik teremben, mert kemény volt, és gyenge a tömés, és mindkét vállamat kitüntette tábornokká.
Ja, és ez is halálos sérülés. -
nepszter1
addikt
válasz
Mr.RiK #38729 üzenetére
Megmarad. Krémezés, szoli segíthet valamelyest. Illetve, talán Szász Máté kolléga nme sértődik meg ha bemásolom ide az ő receptjét:
"Patikában végy egy tégely CREMOR AQUOSA SINE AETHEROLUM CITRIT
és egy kisebb tégely VASELIN CHOLESTERINUMOT.ezeket keverd össze úgy, hogy kb 4 rész cremor aquosa és egy rész vaselin.
egy bő evőkanálnyi keverékhez tegyél 1000mg C vitamint (egy kapszulát kell szétnyitni), és egy 50mg-os Co-Q10 -et is bele kellene nyomnod a krémbe.
továbbá vegyél egy Aloe Vera gélt vagy dzsúzt, és keverj a krémbe kb egy evőkanálnyit ebből is.
kapsz egy sajátos állagú pépet. ezzel kellene bekenned naponta 1-2 alkalommal a bőrödet. nem fogja azonnal elmulasztani a repedéseket, de legalább némileg mérsékli a további repedést. idővel, amikor lelassul a növekedésed, a repedések is eltnnek.
a krémet a legjobb minden nap frissen keverni az aloe miatt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest