Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Magisk
- Fillérekért futott be a Redmi A5
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz
Dicker #38934 üzenetére
Ha nem tetszik valami nem muszáj felém írnod. Ha lefogynék anorexiás lennék, valamint szerintem izmos is vagyok, de te nagyon tudhatsz ha egy vállból megbírod állapítani, hogy most akkor én dagadt vagyok meg nincs izmom
Ha pateszkodni akarsz akkor írj rám privátot max. nem olvasom el, de szerintem nem a fórumon kéne pattognod amikor egy rossz szót se szóltam hozzád. Ráadásul még off topicba se teszed pedig szerintem ez amit írtál nagyon nem idevaló. Ahelyett, hogy itt kritizálnál mindenféle ismeret nélkül ahelyett segíthetnél hisz te nyilván tudod a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Mozilla Firefox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Spórolós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Casio G Shock Gpr H-1000
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest