Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Stabil pályára állt az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz
Dicker #38934 üzenetére
Ha nem tetszik valami nem muszáj felém írnod. Ha lefogynék anorexiás lennék, valamint szerintem izmos is vagyok, de te nagyon tudhatsz ha egy vállból megbírod állapítani, hogy most akkor én dagadt vagyok meg nincs izmom
Ha pateszkodni akarsz akkor írj rám privátot max. nem olvasom el, de szerintem nem a fórumon kéne pattognod amikor egy rossz szót se szóltam hozzád. Ráadásul még off topicba se teszed pedig szerintem ez amit írtál nagyon nem idevaló. Ahelyett, hogy itt kritizálnál mindenféle ismeret nélkül ahelyett segíthetnél hisz te nyilván tudod a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest