- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ez most valami trollkodás?
Mivel nem cél az izomnövelés, vigyél be lassú felszívódású szénhidrátot már a terhelés megkezdése előtt 1-2 órával minőségi forrásból (rizs, teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, stb), a végén meg mehet valami normálisabb édesség.
Ha teszel mellé fehérjét is, az csak jó. -
Champipi
aktív tag
"Van némi hátfájásom az ülő munkától"
Keresnék egy jobb gyógytornászt, aki ért a manuálterápiához.
Én más ügyből voltam egy gyógytornásznál és ,egemlítettem neki, hogy néha fáj az alsó derekam, és csinált néhány fogást és sokkal jobb azóta.
Én el fogok menni egy teljes test csavargatásra.
-
Cassidey
senior tag
Pilates bármilyen fajtája, különösen a labdás, és jóga is jó. Én járok ilyenekre ha van időm, mert szeretnék rugalmasabb, hajlékonyabb lenni, plusz jól erősítik a tartóizmokat. Mindig van 1-2 pasi egyébként, feltételezem hasonló okokból.
Vettem egy labdát is itthonra, én nem ülök rajta, de tanultam egy-két jópofa nyújtást órán, szóval ha nagyon bemerevedek a gép előtt, vagy csak érzem, hogy kellene, rászánok 10 percet, jól ki tudom magam lazítani. Vicces egyébként, már toltam a súlyzós edzést mikor először mentem, de több gyakorlatnál komolyan megszenvedtem.
Ja, és a pilates folyamatos mozgásról szól alapvetően, a jóga pedig a statikus pózokról, nekem utóbbi abszolút nem jött be, de ez preferencia kérdése..
-
gghrtz
őstag
1, vegyél a munkahelyedre és otthonra ülőlabdát
2, has/törzs és alsó hát edzése
3, normálisan ülj
4, óránként mozgasd át magad picit.Hirtelen ennyi, persze én sem vagyok egy nagy guru.
Persze a legjobb ez lenne, mivel az emberi test alapvetően mozgásra lett kitalálva, és nem ülésre, ami egy természetellenes kényszertartás. De ugye ez eléggé nehezen kivitelezhető.
-
God Vazzeg
veterán
Szia
Véletlen egyik barátom motorozik versenyszerűen, így azt tudom mondani amit ő mondott: nem célszerű a testsúlyodat emelni (tömegelés kizárva) viszont nagyon rá kell menni a kardió tipusú edzésre, súlyzós edzést is magas ismétlés számmal csináld! Csinálj sima aerob, kardió, és intervall edzéseket is! Nagyon fontos, mert azért vagy izomlázas mert nem jól regenerálódsz!
Súlyzós edzést 30-as ismétlésekkel, vagy lehet 50 is, hagy égjen! Multivitamin, napi 3x500mg C vitamin, és egy kalcium-magnézium is jól jöhet.
-
venge
aktív tag
Margit! NOOORMÁLIIIS?
Itt személyi edző? Itt max olyan embert találsz, aki hallott már olyanról, hogy valakinek az ismerőse edzett, valahol! Ez itt egy dilettáns banda!
Egy ember tudna neked komoly választ adni, de ő nem jár itt a fórumon, csak a helyi helytartója!
Aki segíthet neked (kinek nevét nem mondjuk ki), őt megtalálhatod, ha a keresőbe beírod: az edző válaszolUltrabrutál izomszaggató bicepszedzés, majd rakott tök, kaporszósszal. Adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged