- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
bandoleroo #187607 üzenetére
Megfelelően az online edzés is működik.
Ha piramis rendszerben guggoltat az edződ keress másikat
-
Qtya123
őstag
válasz
bandoleroo #187555 üzenetére
"rábízta egy teljesen kezdőre, hogy videók alapján csinálja meg ezeket a gyakorlatokat és majd számoljon be, hogy neki mi fáj, mi nem? "
Mindig ledöbbenek, hogy mikkel lehet pénzt keresni...
Lehet keresek is valami piaci rést. Mondjuk online autószerelés. Megkérdem mi a probléma, belinkelek a tulajnak egy youtube videót, hogy na így kell kicserélni, majd számolj be, ha végeztél.
-
Louro
őstag
válasz
bandoleroo #187473 üzenetére
Az szememben sem személyi edző, hanem inkább csoportos edzés. Nálunk kb. mindegyik "személyi" edző így oldja meg a több bevételt. Én se kérnék további támogatást, ha nem csak velem foglalkozik, miközben személyi edzésért fizetek.
Egy előnyét látom, hogy 3 embernél míg egy csinálja, addig 2 pihen (, ahogy itt megtanultam, hogy fontos a pihenőidő). Bár olyat is láttam, hogy egy pont körül az összes gépre rátelepülnek és vetésforgóban nyomják. A timer meg jó hangosan harangozik, amikor váltani kell.Fülhallgató van, de nem zajszűrős. Van rendes fejhallgatóm, de abban megfőne a fejem
Az a durva, hogy elég hangosan hallgatom a zenét, de azon keresztül is meghallani a vihánckát. (Nem kifejezetten Kiszel Tünde lánya a probléma.) Tegnap is annyira jól kivehető volt, hogy egy irányba fordultak a fejek.
@tisn: Ezen vagyok. Próbálom ignorálni. De amikor munkasúllyal dolgozok és odafigyelnék és Rammstein mellett megszólal egy éles hang.... kizökkent.
-
Qtya123
őstag
válasz
bandoleroo #187473 üzenetére
Ó, hát nálunk a személyi edzők 80%-a egyszerre 3 emberrel foglalkozik. A legjobb az, amikor ez a horda azt a gépet használja pont, ami nekem kell. Ráadásul az edézük fele beszélgetés, így ezer év mire végeznek ott...
Egyfolytában beszélgetnek, a legjobb mikor csinálja a kliens a gyakorlatot és aközben nemhogy ő nem fogja be, hanem egyenesen az edző beszélteti. Csinálja a vállból nyomást, aztán az edző meg közben kérdezi, hogy: és hétvégén mi volt a program?....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged