- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
mike1334 #151823 üzenetére
Ma az edzőteremben zuhanyzás után velem szemben öltözik egy roma gyerek elég izmos is most láttam először...mondja ne tegyem le a cuccom szaunázott és letörli a padot a törölközőjével kiveszi a törülközőt erre kiesik egy kisebb zacskó ami teli fűvel...mondom magamban ez canabissal kokszol
-
mayday00
őstag
válasz
mike1334 #150873 üzenetére
Totu krém nagyon finom. Szinte függőséget okoz.
Extra krémesebb, a sima keményebb. A túró az száraz..Mégis milyen legyen egy tojásfehérje túró? felesbe érdemes keverni sima túróval, vagy tenni bele pl egy kis repceolajat. Kellemes íze, illata lesz.
Vigyázni kell vele. Rohadt nagyot lehet tőle durrantani..
A tojásfehérje márcsak ilyen.
-
aelod
veterán
válasz
mike1334 #150638 üzenetére
Hát a rizs fehérje minden csak nem épp gazdaságos. Rohadt drága szerintem. Mármint sokkal drágább mint egy sima tejsavó..
(így sincs kedvem enni sokszor, legalább, ha ráveszem magam, akkor az jó legyen).
Ha jót akarsz akkor nem kieghez nyúlsz elsősorban hanem szilárd ételhez.
-
Lacy6
senior tag
válasz
mike1334 #149997 üzenetére
Diétás sütemény recepteket lehet találni a neten, amihez nem kell fehérjepor se.
Ilyen kevert cukkinis meg répás sütik is jók.
Kakaó helyett használhatod a karobport.
Csoki kiváltására talán a csokis magvak vagy aszalt gyümölcsök amik jók lehetnek. -
headhunter
addikt
-
MATEO6600
őstag
válasz
mike1334 #149997 üzenetére
Pedig én a fehérjeporokat mondanám megoldásnak.
6 évig fogyasztottam őket, most azonban már 3 hónapja nem iszom őket. Észrevehetően nagyobb az édesség iránti sóvárgásom...
Az, hogy kipattogsz tőlük az egy dolog. Allergiás lehetsz egy összetevőre, de nem csak tejfehérje-alapú készítmények léteznek, van marha, rizs, egyéb növényi alapú is. Biztos,hogy találsz olyat amitől nem pattogsz ki. -
gaborn1
tag
-
brownus
veterán
válasz
mike1334 #149978 üzenetére
én innen rendelek, ezeket legutóbb: (plusz aszkorbinsav)
/sajnos már kicsit drágább mert szar a huf... de még így is megéri, nekem... tesoméknak is rendelek és felezzük a postát/c vitamin
5-htp
Cal Mag Zinc + D3
e-400
Ashwagandha
Omega-3
Vitamin D-3 & K-2, 1,000 IU / 45 mcg
Daily Vits, 250 Tabletskb ennyi... de nyáron én se nagyon szedegettem, mert rengeteg idény gyümölcsöt/zöldséget ettünk.
amúgy ha pesten élsz, és még dohányzol is, akkor kell a plusz vitamin. szmog, füst, pia, drogok, stb...
-
Dani82
senior tag
válasz
mike1334 #133971 üzenetére
Most kaptam belole 2 hete es nekem bejon. Nincs utana az a felboffentett hal iz 😂 illetve ami engem zavar a kapszulakban, hogy a kezemen marad a szaga. Meg eleg jo az ara is es kb ugy latom egy honapra eleg.
Raadasul ha hasznalod a danfit5 kodot, ha emelett dontessz meg olcsobb lesz en meg megkoszonom😇
( egyebkent pc-n is latszodnak a mobilos emojik?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest