- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
#65313280 #38360 üzenetére
Köszönöm!
A tanácsod nagyon jónak tűnik, én sejtettem, hogy hülyén viszem be a tápkiegeket...
Amúgy azért van most 2 féle Glutám, mert az olcsó megvolt, a drágábbat meg akciósan vettem. Ráadásul jó lesz az ízesítetlen a fehérjébe, az ízes meg a BCAAhoz, hogy valahogy lemenjen, mert olyan, mintha olvadt műanyagot nyomatnék leflé. -
Dicker
őstag
válasz
#65313280 #38064 üzenetére
Jó bolt. Mostanában én is abban vásárolok, főleg, ha Pesten a környéken járok. Meg neten még a nutritondiscount-ban. Az új sportika. Egész kellemes árak vannak, főleg, ha bekerül a heti akcióba. Azt hiszem most Carnivor van 11 körül éppen.
Amúgy nálatok, hogy tolerálják a nagyobb súlyú erőgyakorlatokat? Ma megálltam hazafelé jövet Székesfehérváron, pont hátaztam, aztán felhúzásnál begörcsölt a combom, gondolom kevés volt a tápanyag, meg a víz addig.. Kicsit felment bennem a pumpa hirtelen, aztán csak elengedtem azt a talán 180 kilót, letevés helyett, erre rohannak be, azt hitték valaki meghalt, és nem kéne... Na ide se megyek többet, fitness buzik. Rajt is hagytam a súlyt, pakolják csak. Pedig direkt gumírozott részen voltam, gondolom nem alomnak rakták oda... Inkább gyors letoltam pár izoláló gyakorlatot, és léptem is, megérte azt az 1000-es napijegyet.
Nem tudom lakik e ott valaki, de ajánlhatna egy helyet, mert abban a városban nem igazán találtam meg az igazit eddig. Bár egy lenne, de nem esik útba annyira. Bár lehet kipróbálom a Cosmo-t még, állítólag az ott a legjobb, meg a legdrágább is persze. -
Möhe
addikt
válasz
#65313280 #35818 üzenetére
Max fehérjekogx.
Nyáron ment ZMA,pont babaprojekt miatt kellett a vérkép a dokinak és ezért nem vettem semmit (PCT,vagy egyéb tesztó befolyásoló terméket) mert beleszólhat az alapértékbe. De külsőre nem vagyok sárga, max vérszegény lehetek,mert igen sápadt vagyok alapból,de amúgy semmi extra észrevétel a kedvemmel, teljesítményemmel. -
drogery
tag
válasz
#65313280 #35374 üzenetére
Én tényleg nem okoskodni akarok.
Extra szűz olaj kritériuma, hogy hidegen sajtoltnak kell lennie ami szerint 2xC fok fölé nem hevíthetik gyártás közben.
A szűz olivánál már nincs ilyen kritérium szóval a lényeget elvesztetted gyártás közben. Nyugodtan hevítheted 150C fokra. Már úgyis mindegy.
Azért, hogy a hús alá csöppents párat luxus, gyúrós szempontból lehet nem oszt vagy szoroz. -
törölt tag
-
kolosanyi
veterán
-
Dani82
senior tag
válasz
#65313280 #32742 üzenetére
Még nem tudom, hogy a hétvégi ch overdose vagy ez a cucc, de iszonyatot edzettem.Nagyon jó volt
Kipróbáltam az elmúlt hónapban az attackot, pow3rd 2.0, assaultot, maxpump vagy mit, valami granade nevu cuccot, hot blood 2.0 szóval elég sok szirszart. 1 alkalom után még nem akarok levonni messzemenő következtést, a héten még írok róla. -
deniro2
senior tag
válasz
#65313280 #31490 üzenetére
vannak itt is jópáran, akiknél működik az átmeneti böjt, mondjuk ők utána is olvastak, hogy mit miért és hogyan...
a zsírból izmothoz meg hozzá sem szólok, mert rohadt unalmas már, hogy mindig feltünik valaki, aki azt hiszi, hogy az egész testépítő irodalom hülyeség és majd ő megmutatja hogyan lehet szembe menni a biológiával... -
God Vazzeg
veterán
válasz
#65313280 #31481 üzenetére
Egyszerre nagy mennyiségű kajától kitágul a gyomrod, felejtsd el. Be lehet vinni, de minek?!
El kell osztani minél több részre, úgy a tuti
A komponensek variálása lehet érdekes még, egy ismerősöm úgy nyomja a tömegelést, hogy reggeltől délutánig csak rizs zöldséggel, majd este a maradék hús zöldséggel. És elég jól néz ki, lehet nála működik, ki kell próbálni, hátha nálam is
-
deniro2
senior tag
válasz
#65313280 #30070 üzenetére
A zember nem szimmetrikus, ez van. A bal karom nekem is 1 centivel nagyobb, pedig jobb kezes vagyok... Viszont hiába nagyobb, nem erősebb... Meg eleve az izmok tapadása - és így a forma- is más... Fasse tudja, én nem szórakozok olyan hülyeségekkel, hogy csak az egyik karomat edzem, mert egyrészt pár hét alatt ezt a különbséget nem lehet ledolgozni, másrészt szerintem hosszútávon úgyis visszaáll a differencia...
Mondjuk a gyengébb kar felhozása megoldható sztem, de -mint nálam- a gyengébb karhoz felhozni az erősebbet..., no way... -
Ijk
nagyúr
válasz
#65313280 #27167 üzenetére
Persze hogy lesz, nagyobb csöcs, cserébe gyengébb leszel.
Szerintem minimum 10 év edzésmúlt amikor mindkettő rendbe kerül.Nehéz átszokni, mert át kell állítani az agy izom kapcsolatot. Erőnyomásnál be van állítva hogy dolgozik a tricepsz, váll, hát is. Testépítő nyomásnál meg igyekszel ezekre csak stabilizálást engedni, a munka legnagyobb részét a mell végzi. Legjobb lenne vegyíteni a kettőt, most próbálom másfél-két perces pihenőkkel mindig emelni a súlyt, jó lenne 100 kilóig felmenni.
Az a baj hogy ha nem melegítek be piramis módszerrel akkor lesérülök, ha bemelegítek akkor az erőm megy el fokozatosan. -
szasanyi
félisten
válasz
#65313280 #26885 üzenetére
Köszi, a Mega Daily One-t én is néztem de talán az OptiMen jobb. A másikat meg nem ismerem egyáltalán, és hát az ár sem mind1, és ebben is jó az OptiMen a maga ~39Ft/db árával.
Igen, és pont erről beszéltem, miszerint ez is uo. üzlet, számla is van ha kérsz (egyébként blokkot mindig adnak) és hasonlítsd össze csak az említett termékeket a BB árakkal!
Ezek alapból nem olcsók, ráadásul folyamatosan kell, ki vásárolja meg ott ahol ugyanaz (akár jóval!) drágább? -
enginev3.0
félisten
válasz
#65313280 #26322 üzenetére
Speciel izmosodni szeretnék
De már hozzászoktam hogy lassan egy éve nem növök/fejlődök semmit (normálisan összerakott étrend miatt), mivel nem tehettem meg hogy rizst és csirkét egyek minden nap. Azt ettem amit itthon mindenki, amit csinált anyum
De most már lesz munkám, tudok ilyenre is fordítani180cm magas vagyok és 68kg
-
JóGeri.
tag
válasz
#65313280 #25097 üzenetére
Értem..(fentebb írtam a korom meg h heti 6x edzés= ezt nem lehet csak úgy leírni mint egy kondis edzést..) meg magasságom + súlyomat is írtam.. De köszi a tanácsot!!
Shadowbull: Igen szálkás vagyok, egy csepp zsír sincs rajtam ez a bajom pont.. Tömeget kellene növelnem,de nekem ezek az olcsóbb dolgok amiket írtál jobban bejönnek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest