Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Nekem nincs bajom a cickóimmal, azért mertem ajánlani. Mondhatnám azt is hogy a többihez képest túlfejlett és tényleg nem zsíros. Az első dolgom volt mikor ráálltam a kondira hogy a kancsöcsöket ledolgozzam, tehát az első egy éves szarakodás szinte csak arra ment rá. Most képet nem rakok ennyi boozy közé, de tényleg így van
Nekem ez a három gyakorlat segített, de főleg a tárogatás.Full ekto-ként nehéz lesz Arnie ciciket összehozni, erre céloztam a genetikával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest