- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23952 üzenetére
Abszolúte egyetértek, én is ezeket tudom javasolni!
Bár annyit kiegészítésképp, hogy én egy jó hónapja kezdtem el lábazni, és a guggolást még nem nagyon javasolták, inkább erősítsem a többi gyakorlattal, aztán majd dec. körül kezdjek el guggolni.
Nem tudom ,az ifjú hogy van ezzel...
Amúgy krisinto, olvastam a Logoutos bejegyzéseidet, és tökre hasonlítasz rám...(Legalábbis a bemutatkozós alapján.) Csak 4 évvel későbbi kiadásban...
-
Kidus
őstag
válasz
macikos #23872 üzenetére
Najo, de ez a gyerek, ez ugy nez ki, mint mas husz evesen es folotte, ha mar par eve csinalja. Marmint magahoz kepest.
Ha mar most ekkora, pelenkaban haskerekezett? Vagy mi?Le a kalappal, tenyleg, ennyi idosen igy rakoncentralni valamire, es csinalni nem kis dolog, de mint no, egybol anyai osztonok, nem lehet-e ebbol baja, fizikailag, pszichesen, akarmi... lehet, hogy ostobasagnak tunik az aggodalom, de egy gyerek, foleg ennyi idosen, fejlodo szervezet, megpedig eleg gyorsan sok minden kell, franc se tudja, mennyire jo dolog hogy ilyen komolyan tolja.
Mas kerdes, hogy ranezesre teljesen termeszetellenes nekem. Nem viccbol irtam, hogy ijeszto. Tiszta eres a karja, dagadnak az izmai, es kozben meg kis porbafingo, jatszoteren elobb tudnam elkepzelni vagy bicajon a kispajtasokkal.
-
Snoop-y
veterán
válasz
macikos #23833 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül egészséges ekkora súlyokkal dolgoznia egy gyereknek.
20-as rúddal bicepszezik bazzegKegyetlen. Kíváncsi leszek hova jut el 10 év múlva. Ha nem hagyja abba akkor még ha amúgy nem is csodagyerek de kibaszott nagy előnnyel indulhat egy erősportban a korosztályával szemben.
Mondjuk mozgáskoordinációja elég gyatra. Elkezdeném küzdősportra járatni.
18 éves korára ütne akkorát mint egy gyorsvonat és lenne vagy 80 kiló.
Megteremtenénk egy új szörnyet -
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #23749 üzenetére
Hát ha nemfog fájni a torkom, akkor így lesz, ugyanis most úgy van, hogy torokgyulladás gyötör, hogy rohadjon meg, és annyira szar h nyelni is fáj, de ha begyógyszerezem magam (flector EP) akkor kb 5-6óráig jó, fél2kor vettem be, most nem fáj, most zabálok előbb fogyott el a tejszines csirkemell krumplival, mostmeg a rántottcsirkemell rizzsel, szóval ez igy elég szar most. Ha felépülök, akkor egy ilyen állat tömegelést csinálok, meguntam már h kicsi vagyok
-
kovsol
titán
válasz
macikos #23739 üzenetére
csak úgy megjegyezném egyáltalán nem nagy a seggem és soha nem is volt, én inkább hasra és mellre hízok
Tescoban vettem egyet már én is úgy egy éve jól szolgál eddig, de én ott inkább pólókat vettem, amúgy Ázsiába bemész veszel 3k ért és jó fajták azok is, vagy ha ilyen pláza cica tipus vagy akkor ha rászánsz 6-10k -t akkor találsz tucatnyi helyen szerintem -
Tipo16V
aktív tag
-
Tomics
addikt
válasz
macikos #23713 üzenetére
Azok vannak benne akik szeretik a sárgát
Úgy látszik egyre többen allergiások a nyuszira...
Lantos termébe is vannak olyan izomállatok, gondolom a sárgát kerülik nagy ívben.
Én a régi részeket szoktam nézni, pl bbtv50 ebbe a zene is fasza meg a 2 vastestvér, vagy mikor molnár peti lábazik az nemtom melyik, ezek eléggé motiválók aki nem látta keresse megEz az, snoopynak ajánlom ha még nem látta
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23691 üzenetére
Na, ez is jól hangzik.
Egyelőre az enyém mondom marad, aztán majd alakul, mi hogyan tovább, nem? Nem hinném, hogy ettől lesz világvége, hogy egy bő hónapja mell/hátazok, és érzem/látom az eredményt... Jó, nyilván nem nőttem izomban 600 centit, de tényleg jobban alakulgatok, mint eddig, ezért is tetszetős...Na jó éjt, see ya 2morrow!
Kidus: ez is jó, hasaznom nekem is el kellene már kezdeni, csak lusta vagyok rá...
Na majd nemsoká'!
Na jóccakát!
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23689 üzenetére
kovsol: Nem, egyelőre nem...
Macikos: jó, elhiszem, hogy az átlag embernek nem érdemes így edzenie, de nekem beválik, jólesik, és habár nem vagyok überbrutál, de igenis tetszik ez az összeállítás.
Hamarosan úgyis variálom. Nem évekig fogom valószínű ezt csinálni, szóval szerintem nem lesz tragédia, ha még valameddig így csinálom... -
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23574 üzenetére
Hasonlóképpen...
Egyébként, érdekes téma ez a Rubint nőzet... Tény, hogy gyönyörű a teste szerintem is, nyilván sokat is melózott érte, de valahogy a fogával nem vagyok kibékülve...Bár ha nem fogaz...
Holnap finom kis mell/hát téma lesz újra, remélem jó lesz!Kovsol, te pedig pihenj csöppet, nehogy elfogyj nekem a nagy súlyaid alatt...
-
Markgx10
őstag
válasz
macikos #23515 üzenetére
Te mindenkit úgy kezelsz, mint ha hozzád hasonló fanatizmussal akarna mindenki edzeni, meg 150kg akarna lenni, meg izzadni csendben mint egy ló stb.,
de a valóság, hogy az edzőterembe járó emberek (min.) 90%-ának eszében sincs testépítőnek lenni, pláne nem így edzeni, fölösleges is megpróbálnod rábeszélni őket.
Én tizedolyan fanatizmussal sem edzek, mint te, de még rám is olyan undorral szoktak nézni, hogy csak na. Az ok annyi, hogy nincs fasza gyúrós kesztyűm
(minden hülyegyereknek van a teremben), nem a legújabb nike cuccban megyek le (hanem az összruhatáram ér 300ft-ot, made in china
) és nem 60-80kg-mal nyomok fekve, mint az átlagos maganézegetős gyerek. Néha eszembe jut, hogy ha lejönnél egyszer te edzeni, aki be sem fér az ajtón, 15l-t izzad 100km-en
és még ordít is gyakorlat közben, szerintem azonnal hazamenne mindenki
-
Neoteric
addikt
válasz
macikos #23515 üzenetére
Először is köszi a választ mind2töknek.
Ilyen videora gondoltam, ott van mellette a többi is amúgy.
Hát a karmérettel nem lenne probléma, dehát úgy vagyok vele, hogyha rendes kajából is betom vinni magamba azokat a dolgokat amik hasznosak, akkor minek tömjem a mesterséges cuccot, ami mellesleg nem is túl olcsó. De aztán lehet én látom rosszul a dolgokat.
Olvasást majd beiktatom, de mamár fáradt vok hozzá.
Pár éve jártam konditerembe heti 2-3x, bár inkább azta lazulós dumálós és lightosabban gyúrós verziót csináltam. Csak aztán beszüntették diákkedvezményt és havi 8-10rongyot meg nem ért meg nekem a kondibérlet, ezért abba maradt.
Pár hónapja vettem egy kisebb súlyzókészletet, azóta itthon gyakorlatozok vele, szal ilyen pulóveres kétajtósszekrényekkel aligha összefutok. -
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23515 üzenetére
Abszolúte egyet tudok érteni veled... főleg a pulcsis résszel... nem értem páran minek járnak le pofázni a terembe, foglalva ahelyett, mert persze mindig akkor vannak ott, amikor te mennél...
Amúgy viszlát!
#23510: hülye kérdés: ez a Yaffaszörp nekem szól?
Amúgy érdekes tipp, thx mégegyszer!
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23434 üzenetére
Na igen, ezzel mondhatni én is így vagyok.. abszolúte nem tartom ezt elítélendőnek... Összeméred magad a másikkal, milyen vagy, mit szeretnél elérni, és igen, motiváló tényező, nem pedig elvonja a figyelmed, mint mikor egy jó hátsós kis csaj ellibben melletted szűk bicajgatyában...
Én is nagyon csipázom ,ha vannak más emberek is körülöttem, főleg ,akik nem pofázással töltenek félórát, hanem nyomják keményen... Picit könnyebb ilyenkor azért nekem is.Kidus, neked pedig orbitálisan nagy jobbulást kívánok! Hátha olyan messzire is elszáll a szavam.
Na jó éjt néktek, majd holnap valamikor folyt.köv.!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #23438 üzenetére
De én most az utcát mondom, nem a termet, a teremben persze hogy motivál ha valaki 160al nyom fekve, vagy 25ös egykezesekkel bicepszezik, egyböl jön a motivésün, hogy nyomjad, ha ilyen akarsz lenni, de egyben az is meghajt, ha lejön egy nálam kisebb gyerek, és alig mozgat súlyokat, és akkor meg az van bennem, hogy igen, őt már legyőztem, erősebb vagyok, nagyobb stb...
Boxer001 hát macinál nagyobb ember nem sok van, úgyhogy az nemnagyon mitiválhatja h mindenki nagyobb mint ő
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #23434 üzenetére
"Én örülök, ha vannak izmos emberek, nem csak én egyedül tépem a vasat, mint valami hülye."
Én nem, mert mindenki nagyobb mint én!!!
Na nemigaz ám, nyáron voltam egyszer strandon, nem volt vmi sok kidolgozott testű egyén, sőt alig voltak
Már az ilyen 20+ évesek is pocakosakAlmera Én még nem vagyok beteg, ezen csondálkoztam, ilyenkor már nyakig ülök a takonyban,de eddig még ez nem történt meg, remélem nem is fog
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #23400 üzenetére
Nnah, csak gratuláni tudok ezeknek! Nem fogják fel ép ésszel, hogy ez faxa kis reklám? Ahelyett, hogy motiválná őket...
Nálunk is van 1-2 nagy dög, de jófejek is, és hát motiváló tényezők. Mint a csajok...
#23405:
Kidus:na ezt sem gondoltam volna, hogy ott kinn nem jók az átlag kaják. Az, hogy agyon cukrozottak, nem meglepő, látszik, miért is van olyan sok dagadt... Mondjuk belőlük itthon sem szenvedünk hiányt...
Amúgy am nem edzettem, sokáig tartott a bevásárlás, este meg már nem volt kerdvem menni, jóvót!
Majd holnap pótlom.
-
glutamin
őstag
válasz
macikos #23400 üzenetére
Ezen én is röhögtem egy sort tegnap este, amikor olvastam. Lehet, hogy tényleg van akinek ettől elmegy a kedve, hogy lát egy számára elérhetetlen és fényévekre lévő fizikumot.
Összességében meg szerintem inkább reklám egy teremnek ha van egy két ilyen állat. Engem jobban motivál egy olyan közösség ahol a többség izmosabb nálam. (mondjuk ez utóbbi feltétel könnyen teljesül
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #23399 üzenetére
az ilyen wpc 80 szerű fehérje + banán vagy valami más fehérje ízesítésnek. a powertrack pl elég jó szokott lenni, mert qrva édes és kb 2:1 arányban lehet keverni vele. vagy akár 3:1ben is
ráadásul az is ócsó. most erre a Lacigyerek féle fehérjére leszek kíváncsi mert ezt is ilyesmi célra veszem
-
Kidus
őstag
válasz
macikos #23394 üzenetére
Halak tenyleg jok, azt alakarcintom. Arban is
Edessegek katasztrofa. Szanaszet van cukrozva minden, es lenyelni is kesz kuzdes, annyira edes. Hanyinger. Pedig en edesszaju vagyok nagyon.Es igen, tenyleg van minden, mint mondtam, megfelelo helyen, megfelelo penzert es fizetesbol, ami atlagban azert keveseknek adatik meg.
Ha bemesz egy akarmilyen magyar kozertbe, egy eldugott lukban sokkal jobb kajakat talalsz, mint itt a szokasos boltokban ( walmart meg kroger meg tarsai ) ... -
Boxer001
veterán
válasz
macikos #23307 üzenetére
Úgy hívják, hogy Pokoli cselőpók (védett), a farkaspókok családjának egyik tagja, hím.
Dehogy öltem meg.
Lepöcköltem a hálóról, olyan gyorsan elhúzta a csíkot, mint egy egér, mondjuk gyorsnak kell lennie, áldozatát üldözéssel fogja el.
Kidus
Azt hittem simán bírod ezeket a szörnyeket. -
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #23141 üzenetére
MI az étrended mester?
Amugy énis, most, hogy ráálltam a napi 400gr csirkemellre, és 2 fehérjére, este túróra meg minden, szóval most rendesen kajálok, 1 hét alatt 1 kiló jött fel, remélem jó sokáig így lesz
A ch-t viszont nem számolom, azt csak ugy érzésre, amennyi kell a csirkéhez.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest