- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #44859 üzenetére
Nincsenek határok
Amúgy is 183cm vagyok, tehát ez még elfogadható súlynak számít. Persze nem a BMI-s baromság index szerint
Ma egyébként kurva ideges lettem. Ugye elég gyakori embereknél, hogy a gyerekkorban a vállba kapott oltás után felnőtt korban előjön egy kis kör alakú heg. Hát nálam most jött elő a francba. Nem nagy dolog, de úgy örültem eddig, hogy nekem nincs. Most ezt fogom figyelni állandóan ha a bal vállamra nézek...
marcus.fenix: Olyan fújó, amire te gondolsz nem kell
Így is néha komoly orkánok szoktak meglepni
-
zeg
őstag
válasz
dunkel #44677 üzenetére
A naturál vonalon lehetne szigorítani az ellenőrzéseken, egységesíteni a 'naturál' jelzőre vonatkozó szabályokat. Biztos vagyok benne ha nagyon akarnák megoldható lenne a többé-kevésbé naturál testépítés...talán egyszer valaki megteremti az igényt erre a vonalra, a koxosok pedig megmaradnak arra amire (szerintem)valók: cirkuszba gyermekeket ijesztgetni.
-
-
student
őstag
válasz
dunkel #44232 üzenetére
nem is alapozom arra.
amerikába is pörkölt mogyibol csinálják
Peanut butter is a food paste made from ground roasted peanuts.
Peanut butter may protect against a high risk of cardiovascular disease due to high levels of monounsaturated fats and resveratrol; butter prepared with the skin of the peanuts has a greater level of resveratrol and other health-aiding agents.[1]
Peanut butter (and peanuts) provide protein, vitamins B3 and E, magnesium, folate, dietary fiber, arginine,[2] and high levels of the antioxidant p-coumaric acid.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #43925 üzenetére
abba a 400ba marhára nincs benne a kaja
tömegelésnél meg úgy kellene belőni a ch-t mint a diétánál, legalábbis hasonló móccerrel kell figyelni(csak itt más dolgokra figyelsz). ha nem nősz emeled a ch-t, ha zsírosodsz csökkented.. így asztán szépen megtalálod az optimális mennyiséget magadnak. persze a kaján kívüli tényezők is lehetnek amik kihatnak a fejlődésre, de a kaja részéről ennyit tudsz tenni.
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #43913 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy ha valaki felmegy 120kilóra, akkor diéta után egyből kap egy 90 kilós 5% testzsíros bajnoki fizikumot.
De most őszintén, melyik a jobb és melyiktől várható minőségi fizikum?
1. A srác elkezd "kajálgatni és edzegetni", vesz fehérjét, kreatint, glutamint, bár nem fejlődik igazán, de már érzi, hogy a kreatin hat, stb. Szereti a sportot, csinálja. Telnek múlnak az évek, aztán azt veszi észre, hogy te jó ég, más hogy lett ekkora, miközben én alig nőttem?
Erősebb lettem, meg izmos is, de mégse vagyok batár állat.
2. A srác elkezdi tömni magába a rizses húst, elmegy edzeni, halálra gyilkolja magát. Elkezd nőni. Bár zsírosodik, de legalább jön a massza rendesen. Mondják neki, hogy ez nem lesz jó, stb. Aztán telnek múlnak az évek, a sok, de tiszta kajának hála izmos lett, nagy, erős, közben meg még talán a testzsírja sem változott nagyon vagy jobb esetben még kevesebb lett. Lehagyta a többieket, akik ekkor meg már leshetnek.
Mindenki szeretne ha nem is Flex meg Levrone, Coleman fizikumot, de azért egy jó bodys formát elérni, amit ha meglát egy átlagember, akkor tényleg meglepődik. Ne mondja senki nekem, hogy rosszul érintené egy 50-es kar, terepasztal hát, stb.
Csak ehhez ugye az kell, hogy amikor az illető 16-20 évesen vagy akár később is elkezd edzeni, akkor úgy csinálja, hogy akkor most az elején mindent bele, eszünk, edzünk, alapok kellenek, nőni kell. 5 kiló izom után hülyeség diétázni, pláne szálkásítani, mintha valami verseny fizikum lenne.
Én legalábbis azt gondolom, hogy igen, szar, hogy nem kockás a hasam, legtöbb ember csak azt látja, hogy nagy állat vagyok, de nem gondolják, hogy testépítőnek "készülök", inkább néznek strongmannek. De azért, mert ők nem tudják, hogy mi történik. Viszont én tudom, hogy növök. Akárhogy még zsíros is vagyok, ha jön az izom, az jelent valamit. És ugye ez a sport nem rövidtávon hoz eredményt. Szerintem mindenkinek el kell magában döntenie, hogy mit akar csinálni és tisztában kell lennie a dolgokkal.
Ha valaki csak általános erőnlétet és izmosságot szeretne, az oké, eddzen, egyen, de aztán ne lepődjön meg, hogy esetleg nem változott sokat.
De aki azt akarja, hogy olyan legyen majd egyszer esetleg, mint egy igazi testépítő, annak áldoznia kell és keményen belekezdeni az izmosításba. Azért írom, hogy esetleg, mert bármi lehet, de az biztos, hogy ezek az állatok, Kathi Béla, Vörös Zoli és a külföldi nagy batár állatok azért lettek akkorák, mint egy ház, mert komolyan vették a tömegelést. Ez alatt meg a kaját értem főleg. Az a legszebb, amikor valaki koksszal lesz 85 kiló... utána már csinálhat akármit, nem fog segíteni.Szóval én így látom a helyzetem. Aztán lehet, hogy majd mégse jön össze, de bízni lehet és kell
-
God Vazzeg
veterán
válasz
dunkel #43913 üzenetére
Ja, bocs, lehet félreértettelek. Annyi volt a történet, hogy betömegelt, asszem 105kg volt a végén, ami ha jól emlékszem 165cm magassághoz ultra brutál.. Na ezt kb 2 év alatt a 60kg-ról..
Aztán kitalálta hogy lediétáz, versenyformára. Ha jól emlékszem 67kg-ig jutott, ami már elfogadható volt, tényleg durva volt a hatás, de a versenyforma közelében se volt.
Aztán még voltak olyan ötletek, amiket nem kommentálok, maradjunk annyiban, hogy nem sikerült feltalálni a spanyol viaszt.
De ez összességében nem volt baj, mert mindenki elrontja a dolgokat, én is, te is, más is. Újra kell kezdeni, megmondani hogy hüJe voltam, lesz@rom. És kész.
Én hüJe voltam, mikor óvatoskodni kezdtem a tömegeléssel, nefélj, idén ilyen bohóságot nem fogok elkövetni.. Odabaszunk, jót röhögünk a mangalica Vazzegen, de a lényeg, hogy közben jól fogjuk magunkat érezni (igen, ti is!!) , élvezni fogjuk, és éljük az életünket
-
God Vazzeg
veterán
válasz
dunkel #43898 üzenetére
1. nem kellene olyat égetni aki nincs itt.
2. Bubee nagyon sokat letett az asztalra itt, sok jó tanácsot adott, sokunknak.
3. elméleti tudásban szerintem simán ver itt mindenkit
4. nem sikerült neki egy diéta? És? Mutass itt egy pateszt, aki sose baszott el diétát..Bubee ott qrta el (szerintem) a diétáját, hogy nem kellett volna 60kg-ra visszamennie, egyszerűen leégette magáról az összes izmot, kox ide vagy oda. Ez nem így működik, én akkor is megmondtam, most is, de persze nekem mindegy
-
Coyot
őstag
válasz
dunkel #43898 üzenetére
itten vagyok ám, mikéne?
Nah, de nemtok érdemben hozzászólni mindig kurva dagadt voltam, most -19kg után még mindig az vagyok, 3 hete nem diétázom, azóta +1,5-2 kg jött vissza, gondolom mert betöltöttem, de talán most nézek ki legjobban így életemben
amit én megtanultam, az az hogy soha nem engedem el többet így a súlyomat, nekem nem hiányzik a ruhatárcsere
amint lesz zsém folytatom a diétát, remélem szeptember-októberben, addig meg megpróbálom az erőmet valahogy visszahozni, mert az az elmúllt időszak nem edzése meg stressze miatt valahogy elég durván eltűnt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
dunkel #43881 üzenetére
Én nem tudok úgy 3kg-ot felpakolni, hogy abból 2 ne zsír legyen. Másrészt meg nekem nem életcélom a gyúrás, hogy napi 24 órában odafigyeljek mindenre, télen sz@rok a formára, majd lepucoljuk, ha lepucoljuk.. Nekem erre a grammozgatásra se időm, se kedvem.. Lehet nem jó sportot választottam?
-
-
penene
őstag
válasz
dunkel #43755 üzenetére
Meglátom, hogy bírom a mell-kart... Végülis csak ettől félek.
A könyököt kicsit ki szokta kezdeni a mell-bic is (ezért volt kényelmes külön napon), még rátolom a trict is, meglássuk, hogy reagál.Szép durranás lesz minden esetre, ha bírom koncentrációval, a vége felé kicsit lanyhul.
Ma kipróba.
-
swoody
senior tag
válasz
dunkel #43711 üzenetére
Már az elején beléd kötök.
-1 éve járok.
-Fekve: 2*8 80 kg ,1*6 90kg,1*5-6 95kg Mielött erre reagálsz "szép szabályos."
-Kg: 77 vagyok.Nem vagyok vékony.
-Edzés terv ja.
-Nem szedek nem is nagyon tervezem.
-Ugy kajálok de nem keveset hanem annyit amennyit ennem kell ahoz amit akaork csinálni.(diéta,tömeg.)
-Jah annyit alszok átláaba.Mell: Azt én is gondoltam hogy elhagyom de annyira az nem fárasztó.
Bicepszre:Még kicsit inhüvelygyuldás nyaomai megvannak ezért nem csinálom rúddal.
Hát:Ahogy Coleman nyomja.
Tri: ok
Váll: Más is mondta már hogy nem nagyon jo mert hogy őőőőhh valami hülye kifejezést mondot.Egybeváll vagy ilyesmi.
Láb:elöbb írtam,hogy rovos valami sérv szerűséget nézet nekem röngenen és mondta inkább ne terheljem gugolással.
Merevlábas már rég elszeretném kezdeni de akivel járok edzeni mindig lebeszél rólla. -
Radnix
senior tag
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #43550 üzenetére
Jól tetted. Így 80%-kal csökkentetted a szívinfarktus kialakulásának veszélyét, továbbá segítettél 4 emberen
Egyébként megvolt a vénád vagy a sok zsírtól nem találta a nővér?
Nem tudom elképzelni, hogy nálam hogy a francba találta meg
A többieknek meg üzenem, hogy dolgozzanak rá az intenzív edzéstechnika kidolgozására
Rádolgozás? Ez komoly? Ilyen baromságot azok mondanak, akik szerint a kapálástól nő az izom. -
harry
veterán
válasz
dunkel #43509 üzenetére
És, akkor majd mindig leadsz pár kilót, amikor fel akarod venni a ruhád, de a zsír maradhat, vagy hogy? Nem értem a logikád. Nem a cél a lényeg (jobban kinézni, könnyebbnek lenni, másik ruhába férni, stb), hanem az, hogy az alakodon változtass. Ténylegesen az embereket nem a súly érdekli, hanem a kinézete. 90 kilós testtömeggel lehet kinézni jól és szarul is nem ez a lényeg, hanem, hogy az zsír/izom.
Ha feltételezzük, hogy zsír, és ha valaki jobban akar kinézni, akkor pusztán elméletben ezt ugyanilyen súly mellett tudná hozni - csak zsír helyett izom lenne (gyakorlatban nyilván először lead zsír, majd felkap izmot, ebben a példában). Tehát megint ott vagyunk, hogy zsírt kell leadni.
Ha én mindig sokat zabálnék, majd nekilátnék koplalni, akkor pár hét alatt valóban lemenne pár kiló, tehát végül is "fogytam". Más kérdés, hogy ennek töredéke zsír, tehát nem nevezhető maradandónak. Nem de?
Ha valakit a derék, fenék, mittomén minek a mérete akkor nem zsírból kell leadni? A kilók pedig csak egy jelzés, lásd fenti példa. Ha diétázok, akkor természetesen én is ebben mérem, hogy mennyit fogytam (pl heti 1 kg), na de tudom, hogy ez zsír, egyrészt igen, van tükör, másrészt tudom, hogy edzettem és táplálkoztam a héten.Amúgy meg különben is, menjél a nők lapjába tanácsokat adni, viszlát
-
harry
veterán
válasz
dunkel #43507 üzenetére
Fogyás: nyilván így van, bár én ezt személy szerint nem így mérem, inkább a zsírvesztés mértékét tartom számon, ha egyszer a célom, hogy kevesebb zsír legyen rajtam (logikus). Márpedig az esetek nagy részében a felesleges zsírtól akar valaki megszabadulni, ha "fogyni" akar, víz, meg egyéb veszteség nem érdekel senkit.
-
glutamin
őstag
válasz
dunkel #43484 üzenetére
Ez jó kérdés, mi tartozik akkor bele. Mondjuk reggel kimegyek a WC-re sz***ni, akkor az fogyás? Nyilván mindenkinek van egy napi néhány kg testsúlymozgása. Pl a ch töltés/üratés az fogyás kategória? Mert ugye a kápsztakura meg hasonló csodadiéték szívesen veszik az elért eredménybe ezt a részt is. (ami nem is teljesen hülyeség, mert egy lefogyott, kisebb test már kevesebb ch-t tud majd tárolni)
-
Jojo5
őstag
válasz
dunkel #42919 üzenetére
Most még nagyba megy a diéta majd remélem szeptemberre lesz valami forma ez még shit sztem.
De azért köszönöm az elismerést. Arra gondoltam konkrétan szemből a vállam nem szép kerek hanem néha annyira laposnak érzem és néha annyira szarul is néz ki ez adódik a tapadásból is meg gondolom azért mert genetikám egy selejt emberével egyenlő kb.
Konkrétan nem tudom mit kéne csinálnom bár az is lehet a diéta elveszi a maradék eszem is
és csak ti kis kondimanók tudtok erőt adni
-
Markgx10
őstag
válasz
dunkel #42735 üzenetére
Egy 20 éves vékony kis helyi srác, a verseny előtti héten 11 Omnadren-t nyom
, ruhában bőven 200 felett nyom már, kb akkora mint egy karom
. Ha én napi 1-et meg a végén napi 2-t nyomnék, biztos, hogy sokkal előrébb tartanék, úgy ahogy nobika is. Iszonyatosan tele vannak cuccal, borzalmasan, de tényleg
-
LOTR
addikt
válasz
dunkel #42676 üzenetére
azért nem mertem pontos árat mondani, mert én is csak közelítőt kaptam
900g world no protein 6k körül
2kg cfm 10k körül
2,3kg éjszakai fehérje 11-12k körülde én csak ezekre kérdeztem rá (konkrétan aminostar cuccokra), glutamin és kreatin is olcsóbb (azok árait nem írtam fe), mint shopban
meg gyakorlatilag minden, más gyártóktól származó termékek is -
LOTR
addikt
válasz
dunkel #42673 üzenetére
rajtam keresztül, különben le sem írtam volna - ja igen, ezt a részt tényleg kihagytam az előbb
aminostar termékekre azt mondták, hogy a készlet erejéig
én nagyon gondolkozom rajta, hogy csak be kéne vásárolni, annak ellenére, hogy van itthon vagy 10kiló fehérjém, de ennyi pénzért ilyen minőséget nem egyszerű venniBibi
én nem tudok róla, hogy olcsóbbak lennének, sőt az áfaemelés miatt inkább drágábbak
jólvan oké, ezt tényleg nem írtam, de itt pár sorral feljebb már igen -
-
válasz
dunkel #41931 üzenetére
Nem, ahogy kifizettem, veszek mellé tejet, meg pár apróságot -ami marad a 12 k-ból, azt elköltöm.
Telefonon hívtam már őket két számon is, de egyik rögzítő volt, a másikat meg nem vették fel -gondoltam, itt valaki talán már rendelt úgy, hogy szombaton hozták neki... és hát megkérdeztem. A tajgetosz-pozitívságot azért -félre ne érts!- nem vitatom, de nehogy már ebből kifolyólag legyek az; annyi egyéb nyomósabb ok van... -
LOTR
addikt
válasz
dunkel #41822 üzenetére
hogy melyik a jobb az nézőpont kérdése, új gépek minden hol, teljesen felújított terem mindkettő, sch azért legalább 2-3x akkora, de oda többen is járnak annyival, tehát szerintem egyforma, bár most a nyáronm sokkal kevesebben fognak schba is járni (sokan vannak akik csak tesinek veszik fel, aztán lejárnak foglalni a helyet, most meg ugye szünet van), így ott több a gép meg nagyobb a hely most
-
-
penene
őstag
válasz
dunkel #41655 üzenetére
Ma 1 nagy kanál olívát löktem a zabos turmixba.
Lenmagolajam, és olajos magvan még nincs, azt ma szerzem be.Amúgy kaptam FitMuscle újságot, ahol azt írják, hogy tömegnöveléskor is hasznos lehet az alacsony/közép intenzitású kardió (magyarul aerob)... Érdekes a cikk Lyle McDonald-tól.
Persze nagyon ektonak nem javasolja túlzottan. -
swoody
senior tag
válasz
dunkel #41577 üzenetére
Végülis a szénhidrát adja az energiát,ugye?
Jóval több lesz mint 2 hét.Fáj megint az alkarom és durván felbasz hogy egyik orvos se tud semmit.Kivágná vagy kiszivná a gyuladást.
Bibby : Edzés után megvan a turmix.Meglesz még hozzá kreatin.Ez [link] vagy ez [link] nem értem a nagyobb márka miert olcsobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest