- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
-
zeg
őstag
válasz
Markgx10 #9030 üzenetére
Rengeteg gyakorlat van mely nem cseszi a gerincet. Lehet akár a szokásos gyakorlataidat lassan végezni, negativ szakaszra koncentrálni, esetleg magasabb ismétlésszámmal, szal' legyél túl a fájdalmon és úgyanúgy fejlődhetsz, edzhetsz tovább mint eddig.
Én anno a térdízületeim futottam szét olyan szinten, hogy még lábra állni is alig tudtam, zabáltam a Diclacot és kenegettem a térdem Flectorral. Némi pihi után guggolás helyett átmenetileg lábnyújtással bombáztam a combom, és két hónap után ugyanúgy guggoltam tovább, mintha mi sem történt volna. (szvsz még jót is tett hogy a megszokott gyakorlatot egy időre elhagytam) -
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #9030 üzenetére
Nem tudom -e láttad a Csatári Ervines BBTV-t, de ha nem akkor ajánlom a figyelmedbe! Edzeni KELL, mert jót tesz a testtel. Ha elhagyod a mozgást akkor olyan leszel mint a mostani öregek. Vagy említhetném a bátyámat is, akinek balesete volt, telibe találta egy autó. Ő is elhagyta magát amikor rehabilitációról volt szó, ajánlották is h ne mozogjon. Most rá lehet nézni. Olyan mint egy hulladék + egy teleszar zokni is! Ne higyj el az orvosoknak mindent.
-
Foglalt név
addikt
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
Markgx10 #8763 üzenetére
Sok embertől hallottam, aki komolyan edz és én is osztom ezt a véleményt, hogy nem igazán van szükség külön edzésre, feltéve ha nem minden gyakorlatot csalsz el bandázzsal. Egy felhúzás, bicepsz, fekvenyomás, a fogás miatt mindig terheli az alkart, úgyhogy ritkán van olyan, hogy lemarad. Esetemben ettől különben sem kellett tartani, mert talán a falmászás miatt is gnóm módon 1 centivel volt kisebb az alkarom a felkaromnál, mikor kezdtem edzeni.(igen az egyik 19, a másik egy híján 20, csakhogy a sok majomnak legyen min csámcsogni...
)
-
ithomas
őstag
válasz
Markgx10 #8175 üzenetére
És az inkább csoki vagy inkább málna?
A fahéjas fehércsokis mokka tényleg nem rossz...de kövezzetek meg,nekem a kedvencem még mindíg a sima scitec csokis fehérje.
Próbáltam már ezt a csokis-kókuszos cuccot is...nem ájultam el attól se,pedig imádom a kókuszt is meg a csokit is...
De amúgy rossznak egyiket se mondanám...főleg az ON után!(Ízről beszélek persze) -
Rivaul
addikt
válasz
Markgx10 #7990 üzenetére
Örömmel tölt el hogy nem csak én fejlődök akkor hasonlóképpen. Csak én tömeget szeretnék most pakolni. Ennek ellenére naprol napra szárazabb vagyok
-Megvolt a mai kis edzésem is s ujfent jöhet nemsoká a meló
-Kiakartam próbálni egy ujfajta gyakolratot... Ha nem vállaztam volna tuti eredményképpen letépte volna a fél karom
Nektek sikeresebb napot kívánok
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Markgx10 #7965 üzenetére
Hmm még a végén azthiszem ennyi szép és jó után amit írtál róla hogy gyengéd érzelmeket táplálsz
Nem kétlem amit mondasz alapbol mivel te jobban is ismered. Csak jobban szeretem ha az emberek ebbe a sportba segítik egymást azt nem az életüket eszik, erre érzékeny vagyok sry. A hard részröl énis erre tettem fel az életem. Az acélkoporsóba is tárcsákkal kell majd leszorítani hogy ne egy terembe rohadjak szét a fekpadon mikor kinyúlok a 300 alattÉn vagyok a HEGY s igazam van, volt, lessz...
(bár most lehet tévedek
)
-
Möhe
addikt
válasz
Markgx10 #7918 üzenetére
2kg gluta sr,1kg Bcaa express,köbö 7kg fehérje,és 11kg tápkieg ,3/4-doboz creatin,ennyi a készlet
+egy hitvány csávó aki megeszi
. Remélem télre látható jelei lesznek a teremben elgürcölt időnek és ezen kiegészitők együttes hasának+a kajálásomnak.
És a gyohám is alább megy a 96nak
.
mod: do3om
köszi a helpet -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #7917 üzenetére
igazad van, de nem volt kedvem újra leírni, ott a kereső csak be kell írni, hogy tömegnövelő
nem gondolom, hogy a hasonló válaszok miatt vagányabb vagy taplóbb lenne bárki isBubi
az a zárójeles rész nekem szólt, bár így is annyi értelmetlen hozzászólás van, hogy az a néhány amit eddig beírtam elveszik köztük .... -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #7870 üzenetére
"Lehet tévedek, de 21 éves kor alatt én senkinek nem engednék meg semmit szedni"
szerintem tévedsz (bár nem részletezted, hogy mire gondolsz, de eddig sem doppingról volt szó, így feltételezem nem arra gondoltál), mondjuk azért túlzásokba nem kell esni semminek a szedésével kapcsolatban
-
-
csudri
őstag
válasz
Markgx10 #7863 üzenetére
Mint, ahogy Bandus is írta az ftp már nincs meg, de egy szép 21 gigás kollekció elérhető a "akalózöböl" torrent oldalon, melyben a következő videők találhatók meg:
Abbas Khatami HIT
Jay Cutler - A Cut Above
Lou Ferrigno - Stand Tall
Mike Mentzer's Hit
Markus Ruhl - XXXL
Flex Wheeler - Hard Body
Jay Cutler - New, Improved & Beyond
Markus Ruhl - Made in Germany
Max Contraction
Jay Cutler - Ripped To Shreds
Ronnie Coleman - The Cost of Redemption
Lee Haney Training Video
Dorian Yates - Blood And Guts
Gunter Schlierkamp - Rockhard
Lee Priest - Another Blonde Myth
Maryland muscle machine - Kevin Levrone
Nasser El Sonbaty - Nasser On The Way Part I
Titans-Part-2-The Blade-Dexter Jackson
Craig Titus - The Video
Flex Wheeler - Mass Construction
Greg Kovacs - Strongest Bodybuilder Alive
Mr. Olympia 2005
Ronnie Coleman - First Training Video
Ronnie Coleman - On the Road 2005
RonnieColeman - The Unbelievable
Shawn Ray - Inside Out
THE BATTLE FOR THE OLYMPIA 2000Sajnos Cutlertől az új From Jay To Z sehol nincs fent, vagy max. csak az első korong. Ha valaki látja valahol a 2. lemezt azonnal szóljon!!!
-
válasz
Markgx10 #7863 üzenetére
az ftp sajna már nincs meg, nekem meg azt a filmet pont nem sikerült leszednem, pedig feltölteném néked.. elő is szedem a régi videoimat délután, aztán bedobom ide amik vannak, szóljatok majd, hogy melyik érdekel
na szuper, a másik gépről törölve lettek
egy dvd-nyi cuccom maradt így, ezek akövetkezők:
Ronnie - The cost of redemption
Jay - Ripped to shreds
Dennis James - Back to basics 1
Arnold - Total rebuild
Flex Wheeler - Mass construction -
glutamin
őstag
válasz
Markgx10 #7856 üzenetére
Ez valóban így van, h az izmok bírnák a legtöbbet, inak izületek a gyenge láncszem. Én is "hatalmas" 85kg-val guggolok de érzés szerint hamar fel tudnék menni olyan 120-ig, de amita térdem, csípőm, gerincem kapna... Szóval csak szépen lassan.
Van még olyan nagymester itt rajtam kívül, aki hetente csak 1x eddz? (én már annyira haladó vagyok, h ennyire meg kell ritkítanom
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #7807 üzenetére
nekem eddig a durumteszta hatott legjobban....
komolyan.
ennel tobbet csak akkor erosodtem mikor dieta utan hihetetlenul le voltam pusztulva es hazamentem pihenni, kokszolni, zabalni. akkor 40 kilot erosodtem 2 het alatt..
amit nem tudok uberelni max kozeli eronleti allapotban semmilyen kokszal. most 3 megy de ez is keves hozza. -
válasz
Markgx10 #7794 üzenetére
6k
ennyiért már igazán az a minimum, hogy az ember leszarja az ízétjó lenne ilyet kifogni, asszem gyakrabban fogom nézegetni az extremefit weboldalát
amúgy ők most mennyire forrtak egybe a bb.hu-val? gyakorlatilag egy vállalkozás, avagy két külön vállalkozás közös tulajjal? -
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #7792 üzenetére
Én aszondom h 50 gramm untig elég edzés után. Amúgy pedig étkezésenként ~25-30 gramm szvsz. De ha 20 az se gond... Naturálban...
Szteroidnál minimum 2,5 gramm, de inkább 3 gramm / tskg. A 2,5 se egetrengető probléma. Én is annyival toltam. De azért ha többet adsz biztos nem veszik kárba szvsz.
Lényeg h a nap végére meglegyen az összeg, ha törik ha szakad
-
Manitou
veterán
válasz
Markgx10 #7715 üzenetére
Nekem most az a tervem, hogy szarok az egészbe.
Fehérjét eddig is összesen egy 3 kilós WP-t meg 2 0,75-ös zacskós WP-t ittam mióta csinálom az egészet. Szóval ezt van itt aki egy hónap alatt lazán betolja. Kajálok ahogy tudok, de arra se figyelek véresen komolyan. Aztán majd lesz valami, vagy nem
Edzeni is van amikor csak 1x jutok le, de jobb esetben meg van a 2. Lábra már nem edzek kb fél éve.
-
válasz
Markgx10 #7715 üzenetére
köszönöm szépen
végre valaki aki képes megérteni a céljaimat, és nem néz milliomosnak, hogy csak a drága superstackeket ajánlja.
jó lenne összeállítani egy legalább ilyen hatásos és gazdaságos edzés közbeni, és edzés utáni kombót isés mégegyszer nagyon hálás vagyok neked
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest