- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Halal nyugodt vagyok, a lelki bekem is rendben, koszonom.
Engem erdekelnek ezek is kivancsisagbol, de nem is rossz otlet a NIT erteket is firtatni, bar napsutesben teljesen ertelmetlen lesz mert ugyis majd leszabalyoz a keszulek egy nyari napon es szart sem lehet majd latni hiaba mutat jol a spec sheeten a kozel 2 ezres fenyero
-
Noukoum
veterán
Nem mintha a jóslatai miatt tolerálható lenne a viselkedése és stílusa.
Meg persze olyanokat jósolt mint:
"Hiába snapi proci meg 3900-es akku, egy meghuzott teljesitmenyu snapi pont azt a plusz 200 akksit el fogja zabalni es ugyanott lesz akksi idoben mint az elod de ne legyen igazam."
-
autotaxmo
őstag
Mégis milyen fura, hogy a sok karogasom szinte kivetel nelkul bejon, de majd figyeld a posztokat amik lesznek, illetve olvasd vissza azt a posztomat is amikor arrol irtam hogy egyszer volt budan kutyavasar....... Ooopps, es ez a karogasom is bejott. Milyen meglepo, nem gondolod?!
-
lge73x
tag
Evek ota eloszor erzem, hogy igazi erzekelheto javulas van, kijelzoben gyakorlatilag semmi lenyeges, meret ogyanakkora, viszont hihetetlen gyors es nyoma sincs "laggolasnak"! Mobilnet, wifi speedtestes teszteles soran elenyeszo a kulonbseg, kamerat sem mondanam sokkal jobbnak. De jo erzes, hogy egy ejszaka alatt 100% rol csak 98% merul. 1h 55p SOT es 82% vagyok, na ez az S22+ mar 60-65 lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged