- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Capella #2775 üzenetére
eM Client-ben át lehet rakni saját gépen lévő mapparendszerbe a leveleket. Azt gondolnám (mivel még ezt a lehetőséget nem alkalmaztam), hogy ebben az esetben google szerverről törlődik az ide rakott levél és csak azon a gépen lesz elérhető, míg vissza nem mozgatódik google fiókhoz tartozó mappába.
Hogy outlookban van-e ilyesmire lehetőség azt viszont nem tudom
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Capella #1892 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy elvileg jogszabály alapján ezt már nem is törölhetik. Az egy dolog, hogy az online megrendelés csak egy igénybejelentés, amit akkor lehet véglegesnek tekinteni, ha az eladó ezt egyértelműen elfogadja és vissza is igazolja. Az automata levél a megrendelésről nem feltétlen ez a kategória, azonban az automata levélben az van, hogy "megrendelés megerősítve", ami szerintem a szerződéskötés elfogadásának minősül, amiből nem hátrálhat ki olyan egyszerűen a Samsung. Ezért is teljesítgette régebben is a böszme nagy elárazásait. Nem vet rá túl jó fényt, ha egy ekkora cég elkezd garasoskodni pár tízezer forinton (vagy pár millión, ha minden megrendelőt nézünk, aki ezt kihasználta). Ámen.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Capella #1892 üzenetére
Emailt, és rendelés státusz változást akkor kap, ha a futár el is viszi a raktárból. Lehet csomagszáma azelőtt mielőtt felkapná a futár.
Esetemben azért érdekes, mert a hétfő 9:30-as rendelésre d.u. 3-kor küldték az értesítést és már tegnap nálam lenne, ha nem toltam volna péntekig a címre szállítást. Ezzel ellentétben a hétfő 16 óraira azóta sincs semmi. De reménykedek én is, hogy csak túlgondoljuk. Természetesen sokat számít az a ~60k, ~90k. Annak is, aki ilyen flagshipet rendel elő. Főleg a ~260k, ha teljes árról nézzük.
-
Tin
veterán
válasz
Capella #1693 üzenetére
Hm az érdekel, a magyart nem figyeltem, de valahogy nem lepődöm meg rajta. Itt épp azon lepődtem meg, hogyha egyáltalán nem számíttatsz be semmit, akkor is adott -100€ csere bónuszt, így lesz 1299€, plusz még 5% kuponnal 1234€.
Ha beszámolom, akkor 150+40€-t ad az S7-re, mínusz az 5% kupon, amivel 1148€ a végösszeg. Szombaton ehhez még hozzá lehetett dobni egy Buds2 Pro-t ingyen, de ez volt az alja a kuponozásnak.
Valamivel amúgy tényleg jobb áron van, de szerintem a diákos-rendelős árnál nem igazán. A beszámításnak meg lenne talán értelme, de most őszintén, ha 250-et adnának egy (maximum 1 éves) S22U-ért mint németben, akkor leadnád annyiért? Én biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged