- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
kangool #27323 üzenetére
3 féle zámolyi sört ittam nemrég,de a legolcsóbb láger sör nyomába nem ért egyik sem szerintem...
(és még 3 kollégám szerint)Tudom,hogy most divat sört főzni és belepancsolni sok szart,mert az a menő,de én inkább iszok egy korsó arany ászokot,mint ezeket a kézműves fosokat...
-
Dryman
őstag
válasz
kangool #27289 üzenetére
A múltheti szombaton kellett Győri-vásároztatni asszonykám egész pereputtyát....
hát én is gondolkozóba estem....sajnos még a 4 sávos híd árkád felöli lábánal lévő illegális parkoló is dugig volt...aztán vettem egy nagy levegőt és irány a Dunakapu-téri mélygarázs, ahol óránként 50Ft-ért parkolhatsz....
hát odaérve igencsak borzalmasnak tűnt a kocsisor, de elérve a lejáratot megnyugodtam.... a szombati tömeg ellenére kb 26-32 szabad hely mindig volt a P1-P3 valamelyikén....leérve érdemes a plafont is bámulni(piros/zöld lámpácskák), mert ebben a mélygarázsban parkolókockánként látod hogy hol van üres hely...hol üresedik meg hely abban a pillanatban mikor leértél...általában annyian jöttek ki mint be, pedig ez tényleg a szombati 17 óri csúcsban volt!
2 helyen tudsz feljönni a mélygarázsból és már bent is vagy a forgatagban....
forgatag=anyagi lehúzás
méghogy 1 tál zalai dödölle 1200pénz, hol élnek ezek -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Suzuki topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest