- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha jol emlékszem épp az anyagilag jól álló, villanyautot használó németek nagy része nyilatkozott ugy, hogy megbánta a vásárlást
Megpróbáltam utánanézni egyébként, hogy ez hogy is van, mert azért ez egy kicsit gyanúsan hangzott.
Naszóval, ez egy 618 fős yougov felmérés volt, amint a Monta nevű, elektromos töltőállomásokban utazó cég készítetett és ezt az egyetlen táblázatot találtam konkrét eredményekkel. A kérdés egyébként konkrétan az volt, hogy "az utóbbi idők áramárnövekedése miatt érzi-e úgy, hogy megbánta, hogy elektromos autót vagy plug-in hibridet vásárolt?". Erre a válaszok 19%-a volt "igen", 35% "részben" és 36% "nem" (a többi a "nem tudom").Ez azért így elég messze van attól, ami terjed a fórumokon meg bulvárszalagcímeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest