- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Darkness1 #3372 üzenetére
Reward pointokból is egy tonna keget lehet nyitni. Abszolút megértem, annak akinek kevés volt a card pool-ja, nagyon megérte TB. Én annyira nem éreztem motivációt. Lehet majd később ha le lesz akciózva.
Burza tweet: Jön egy nehezebb fokozat TB-hez és változtatnak Gwenten is. Egyelőre bugokat ír csak, card balance-t nem. Abba nem fognak talán ilyen gyorsan belenyúlni.
Alexxis: Akinek nem inge...
-
Genji
őstag
válasz
Darkness1 #2889 üzenetére
En Bloody Barom helyett Villent preferalom, sok szezont jatszottam machine-al vegig es nekem sokkal jobban bejott a plusz egy scorch.
Muzzle erdekes, vegulis legtobb esetben jo lehet.
Scoia control szinten nem T1, spies meg foleg nem
Persze azzal jatssz ami tetszik ugyis konnyu lapokat szerezni hamar meglesz a tobbi deck is.
-
Genji
őstag
válasz
Darkness1 #2887 üzenetére
Thalert kezbol jatszd inkabb es Alzurs double crossal meg inkabb loyal unitot jatssz ki, hiszen az neked plussz pont. Ha nem sikerult felhuzni akkor visszont mehet ADC-vel vagy kenytelen kijatszani.
Nagyon nehez megmondani mikor erdemes Thalert hasznalni, ki kell tapasztalni ra kell erezni.
- Olyan pakli ellen akinek muszaj az elso kort hosszan jatszani (pl graveyard miatt Alchemy es GS) csinalhatod, hogy eros tempo playeket jatszol (pl Henselt, Gold lapok) es ugy rakod ki Thalert, hogy pontelonyben maradsz. Ez kvazi a legoptimalisabb eshetoseg hiszen lapelonyt jelent (ha vissza is veszi a vezetest lapegalban nyerni kvazi lapelony ha masodik kort drypasszolod - persze itt is vannak paklik amik ellen tovabb kell jatszani). Ha a tempoplayekre passz a valasz akkor tartod thalert a masodik korre es azzal nyitsz es verezteted az ellenfeled es a legerosebb lapjaidat hagyod a harmadik korre.
- Ha Selkirk a kezedben van akar r1 elso playe isnlehet thaler, ha passzol Seltkirkkel tudsz gyozni (persze ugrik a lapelony meg elhasznaltal egy fontos goldot), de ha tovabb jatszik (mondjuk a fent emlitett paklik valoszinu fognak vagy pl valoszinuleg consume is) tempoplayekkel lapelonyt tudsz kovacsolni.
- Mikor masodiknak kezdesz Azt is csinalhatod, hogy siman megnyered az elso kort es masodik korben thalerrel kezdesz igy nincs lapelony de tudod vereztetni az ellenfelet.
- Erdemes akkor thalerezni mikor scorch is a kezedben van, hiszen egybol lesz scorch targeted. Ha esetleg meg van 13nal nagyobb lenye es azokat szintbe sebzed es ugy scorcholsz az kvazi game winning play.
- Erdemes Thaler elott minel tobb tutor lapot jatszani (pl Henselt), hogy javitsd a huzasod minoseget.
Hirtelen ennyi, de ennel meg sokkal komplexebb a dolog. Raerzel majd ha sokat jatszol.Seltkirk es Triss telekinesis nagyon eros lapok nyugodtan kraftolhatod oket. Utobbi szinte minden pakliba befer, elobbi meg minden NR pakliba. Vesemir mentor szinten jo kraft bar most nem tudom mivel jatszik a machine. Esetleg talalhatnal valami T1 decket inkabb es arra kraftolj goldokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest