-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Nuada herceg #3459 üzenetére
A Thrive pofonegyszerű: a Thrive-os lény kap +1 buffot ha egy nála nagyobb lényt játszol ki. Kint van mondjuk egy 1 pontos Thrive-os lényed, ha kijátszol egy 2 vagy annál nagyobb pontértékű lapot akkor a Thrive-os lény is 2-es lesz.
(#3461) Kanczy
Hogy oldottad meg a nerf után a provisionokat? Játszottam egy Ethné-vel, amibe kb fele annyi artifact volt mint nerf előtt és sok lény, hatásosnak tűnt. Ha publikus szívesen ránéznék a deckedre. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Nuada herceg #3443 üzenetére
Hát igen, a Gwent card art odaver mindennek.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #3443 üzenetére
Szerencsés vagy, hogy a pároddal tudsz játszani
Sok sikert a játékhoz! -
törölt tag
válasz
Nuada herceg #3439 üzenetére
Én ezt a decket játszottam 40 meccs erejéig. Nem volt rossz, de egészen biztosan van jobb, kezdésnek ez a videó segíthet:
Monster Big Bois DeathwishAz a lényeg, hogy van néhány lap, ami aktiválhatja a deathwisheket, plusz a leadered is meg tudja ezt tenni körönként egyszer. Sok kombó és választási lehetőség van benne, nem feltétlenül a legkönnyebb ezt jól játszani. Szerintem jó ötlet az 1. és 3. kört megnyerni valahogy.
Elején nagy lapok (később megeheted ezeket a ghoulokkal a graveyardodból), witcherek (figyelj rá, hogy 1 legyen csak kézben, az kirakja a másik kettőt). Jó szituációs lap a manticore, főleg ha az ellenfélnek egyetlen nagy lapja van a boardon, mert aktiválhatod a leaderrel. Whispess, Brewess, Weavess képességei meg javulnak, ha már korábban kiraktad valamelyiket az aktuális másik kettő közül. Itt azt kell mérlegelni, hogy mi a legfontosabb: Kiszedni egy adott ellenfelet vagy aktiválni a deathwish lapjaidat (általában ezt éri meg utoljára hagyni, manticore-t, harpy egget, rotfiendet enni vele, de nem mindig van így).
A thrive-os lapokat érdemes hamarabb kirakni, mert amikor egy nagyobb pontértékűt raksz le, akkor ezek is kapnak 1 pontot.
Nagyjából ezek a leglényegesebb dolgok, de úgy lehet ráérezni, ha játszogatsz, próbálkozol.
-
Genji
őstag
válasz
Nuada herceg #3439 üzenetére
Szia! Üdv nálunk! Még mindannyian csak tapasztalgatjuk a játékot én még nem játszottam monster-rel. Deathwish képesség akkor triggerelődik ha a lény meghal, erre a monsternek rengeteg képessége, lénye van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest