- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
Nekem izgi. Scoiaval nekem még édeskevés a tapasztalat, élvezem, agyalok minden egyes lépésen, még olvasgatom melyik lap mit is csinál.
Nincs vele nagyon célom egyszerűen csak szórakoztat,kikapcsol és ez jó, egyelőre most térek vissza, casualben játszom, nem rankeden.Régen volt valami tracker, ami mutatta mi van még a deckben, mi a graveyardban stb. ilyenünk van már újra a hc óta?
-
Genji
őstag
Egyetértek, izgi lesz a március és iszonyat pörgős lett a game. Kicsit valami 'out of the box ' mechanika kéne, mert ez a buffolunk / sebzunk a unitokon unalmas. A pancel pl egy jo otlet, de valami tobb kellene. Burza closed béta óta a Community manager, a kezdetektől viszi a játékot a hátán.
(#3582) Alexxxis
Gwentup.com-on lehet szűrni patch utáni deckeckre. Ott nézelődj! -
Alexxxis
aktív tag
Igen, eléggé elhalkult a topik
de nem törhetek pálcát senki feje fölött, megértem..én is ráuntam abba is hagytam 2 hónapra, így minek beszélgettem volna róla, de most adok neki még egy esélyt.
Tegnap egy Scoia decket raktam össze , movement elves. Kipróbálni végül nem maradt időm, de jó tudni, hogy újra be tudok lépni..
-
Gercsa
senior tag
-
Genji
őstag
A baloldali az azt mutatja, hogy amikor migráltak a HC-ba bétából milyen szintre soroltak be az új rendszer szerint. A jobb oldali mutatja a rangért kapható rewardokat. Rgo rank 1-ért 15 RP ami kvázi 7 keg. Azért is mondják valaminek kell lennie még pluszban mert a bétához képest ezt sovány jutalom lenne.
-
Genji
őstag
Köszi, ránézek. Egyelőre reward pont jutalmakat ismerjük de Redditen rebesgetik, hogy lesz még (kellene lennie) valami más is. end of season rewards
-
Alexxxis
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest