- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#25237004 #3437 üzenetére
Persze, bele lehet magyarázni mindent a döntésébe, nyilván nem váltott volna egy olyan játékra, ami kevésbé ismert, mint a Gwent és ez egy jó lehetőség volt neki. Most pl. az első nyilvános Artifact draft tournamentet közvetíti(?).
PUBG rossz példa volt, mert ott a fejlesztők összedobtak egy bughalmaz játékot és azt próbálták foltozgatni több-kevesebb sikerrel, de összességében mindenképpen jó irányba haladt a játék a patchekkel.
Gwent-nél meg érthetetlen döntéseket hoznak folyamatosan. Hogy létezhet egy ilyen RNG heavy pakli a midwinter után, mint a mostani reveal NG? Ráadásul a legrosszabb fajta RNG-ből. Miért kellett a pontokon csökkenteni? Sok jó döntést hoznak, a reward pointok nagyon tetszenek, de a játék lényegi részébe mindig sikerül rosszul belenyúlniuk miután már egyszer rájöttek, hogy az nem jó. Mintha nem tanulnának a saját hibáikból. Ettől még szeretem a CDPR-t, de a Gwentet már nem. CyberPunk 2077-et nagyon várom.
Nem fogok többet írogatni ezzel kapcsolatban, tudjátok a véleményemet, felesleges itt szidnom a játékot, csak erre még reagálni szerettem volna.
-
Trabecan
tag
válasz
#25237004 #3437 üzenetére
Ott a pont. szerintem is, mivel nagy változáson esett át a Gwent, innen fog majd javulni. Mondjuk van hová
Ha a balance lassan - lassan kialakul, jó játék lesz ez. Ki kell ezt várni és nem savazni a játékot. Addig toljátok mással, menjetek CSGO-zni, vagy valami
A streamerek, meg a teszterek, majd lassan kialakítják a balanszot.
Az Artifacton is lesz sok variálás, mire jó lesz. Nézzétek meg a HS-t mennyi idős és még csak most kezdték kapisgálni, hogy a Charge-okat kár volt anno kitalálni, mindjárt lehettek volna Rush-ok és akkor nincs az a rengeteg OTK deck(Lásd például az 1/1-es kalóz esetét
)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#25237004 #3433 üzenetére
De utána azt mondja, hogy nagyon tetszik neki, és kompetetív is szeretne lenni benne.
Én hiszek neki, hogy nem a pénz volt az elsődleges amikor meghozta a döntést. Nagyon sokan kiábrándultak a Gwentből, ennyire amatőr dev team-et még nem láttam semelyik másik játékban. Még a PUBG-nél is jobb a helyzet. Basszus, két évig napi 10 órában egy kártyajátékkal játszani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest