- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3133 üzenetére
Hát vegyesek az érzéseim. Nagyom MTG feeling ahogy a spellek targetelnek a board meg a környezet kicsit HS-re emléksztet, a hősök meg a Heroes-ra, olyan mintha mindent összemixeltek volna.
Nekem a legnagyobb aggódalmam, hogy skálázzák majd a grafikát, mert én laptopon nem erőműn akarom majd játszani ezt a játékot. Ez a rengeteg 3d meg animáció meg motion blur? Meg fogja zabálni a gépeket...
-
GKT
újonc
válasz
Alexxxis #3115 üzenetére
Kis twitch nézés után összeraktam egy normál Henselt Machine deck-et próbaképp, be is pakolt egyből hozzá egy lvl100-es 20 rankú csókát arachasqueen-el. Gondoltam szivás. DE sima 2:0 lett belőle, pedig csak Shani volt a kezembe aranyak közül.
előny volt h én kezdtem - kivételesen - ronvid + ballita pont képes szépen megölni az alap nekkereket, kém után menekült ki körből, mert csak egy nekkerje maradt kézben.
második kör ideális kéz, battering ram, siega master, reaver scout, deathmold, Shani, meg egy crew-s csóka.
szépen feltámasztott 2 nekkert és azokból csinált másolatokat, de minden körben megöltem 1-et. Vran-el alig tudott boostolni, mikor 2db 6pontos volt már nála jött Hanselt sieage masterrebiztonság kedvért Shani és deathmold is megölt 1-1et, megunta, leaderrel megevett mindenkit.... BOLDOG 40 pontos scorch volt
1vs4 lapnál feladta, de 2-kört már nem tudta volna megnyerni mert volt 5 pontja
maradok a héten ennél a decknél asszem
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3115 üzenetére
Érdemes ilyenkor játszani párat azzal a deckkel ha össze tudod állitani (szerencsére gwentben ritkán van gond a lapkészlettel), és - nyilván miután belejöttél és jól játszod a decket - látni fogod a gyengéit. Nekem volt például egy olyan meccsem, hogy monster kezd: nekker, én jövök: Artefact Compression, erre egyből feladta
Az szokott még nálam müködni, ha megölöm a nekkereket mielött még fel tudná buffolni őket. Mivel csak 4 pontosak, igy elég sok minden fog rajtuk, a weather effekteket se szeretik tulzottan, viszont nyilván nem mindegyik deck tudja azt a rengeteg nekkert megölni még 4 pontal se, amit bepakol az a deck. Nem volt szerencsém még a matchuphoz, de igy látatlanba szerintem egy wild hunt deck pl jó lehet ellene a buffolt biting frost-al meg a sok kiosztott sebzéssel. De például a reveal nilfgaard se lehet rossz, a fire scorpion 2x5öt sebez, buffolatlan nekkereket szépen letakaritja.
Statisztikám nem sok van ellene úgyhogy ez nem sok mindenre jó, de legalább nem sok jött szembe:
Spellatel is megérdemel egy próbát szvsz, mondjuk én golden weather-el játszom
Bezzeg Calveit (főleg alchemy) az jön
-
Dobi 562
addikt
válasz
Alexxxis #3115 üzenetére
Ki kell szedni a Nekkereket. Peldaul ha Nilfgaard-al jatszol es van Sweers-ed akkor megvarod hogy elhasznalja az osszes Nekker Warrior-t a Nekker-eken, utana kidobatod Sweers-el az osszeset a paklijabol.
Ha nem Nilfgaard: amikor kiteszi az elso Nekkert azt egybol szeded le, akkor neki megint ki kell raknia egyet mielott sokszorositja a Nekker Warrior-ral.
Mas otletem nincs.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Alexxxis #3094 üzenetére
Ha valaki ugy erzi imad keget nyitogatni, es nyugodt szivvel rabizhatnam a GOG belepesi adataim irna nekem egy privat uzenetet? Oriasi szivesseg lenne es en nagyon halas lennek erte ha valaki kinyitja helyettem a legendarys kegeket. Elore is nagyon koszonom
(Nem rengeteg, 40 koruli kegről beszelunk.) -
-
blackydan
senior tag
válasz
Alexxxis #3083 üzenetére
Kedves Topiklakók!
Kicsit (na jó eléggé) unom már a hs-t és megpróbálkoznék valami más alternatívával így gondolkodtam el a gwenten. Ezt ahogy látom a legjobbkor teszem mivel jön a homecoming dolog ami az egész játékot új alapokra helyezi. Eddig nagyon felületesen követtem a dolgokat így megkérdezném, hogy körülbelül mennyi idő szokott elmenni egy-egy meccsre illetve milyen gyorsan talál ellenfeleket a rendszer? Artifact sajnos nálam a meccsek hosszúsága miatt úgy tűnik ki fog esni így örülnék, ha gwent vonalán ez nem lenne több 20-25 percnélUhh ez nem válasz akart lenni hanem új üzenet
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3080 üzenetére
R21-hez agy meg segg kéne és egyik sincs nálam.
Tegnap néztem Ashlizzlle-t streamelni és co-opolt @gamekingHS-el (aki amúgy nem streamel) és egy SK veterán deckel, amire azt gondoltám pofonegyszerű olyan agyalásokat vertek le minden egyes döntésnél, hogy állam leesett. Egész más szekvenciákat játszottak mint ami nekem logikus lett volna és persze a winek is jöttek, legtöbbször egy-egy olyan döntés miatt ami soha eszembe nem jutott volna. (Mindezt top#20ban.)
Rájöttem, hogy én ehhez képest csak okádom ki a lapokat és semmit nem gondolkodok a játékon és ezen a szinten soha nem fogok tudni (azzal nyugtatom magam, hogy nem is akarok, pedig de) játszani.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #3052 üzenetére
Szerintem ez nem egy jó ötlet. Pont azért ér valamit a border, mert azt mutatja, hogy te elértél valamit. Nekem a mostani border nem tetszik, az előző szezonos rank 20-as viszont kellett volna.
Artifact-ben lesz steam market, szóval lehet majd ott tradelgetni, de pont ezért is gondolom, hogy méregdrágák lesznek a lapok.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #3035 üzenetére
Lehetett látni egy lila négyzetet az egyik arany lap sarkában, tehát feltételezhető, hogy visszatér a régi rarity felosztás: bronze: common vagy rare,
silver: epic vagy legendary,gold: epic, vagy legendary. Nekem az a része tetszik. Meg annak is örülök, hogy kamu volt, hogy átlag 5 pont lesz egy bronze, mert ott volt 7 pontos vanilla unit is. Összességében pozitív volt a videó, csak amint már írtam, azok a leaderek nem néznek ki jól.. A Scoia'tael-es boardra kíváncsi leszek. -
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3026 üzenetére
Igen, ez rendben is van. Amit én hiányolok, az a ranglépésért kapott jutalom. Amikor rangot lépsz, akkor egyből kapsz valami jutalmat. Vagy ha úgy jobb, akkor játékban Rewards, és rank up. Szezon elején betesz az előző szezon alapján valahova. Én előző szezonban rank 20at értem el, és betett rank 12re. Régebben úgy működött, hogy ilyenkor amikor szezon elején betesz rank 12be, akkor a rank 2,3,4 ... rank 12 jutalmakat (rewards, rank up) egyből megkaptam. Most viszont ezt nem kaptam meg, azért kérdeztem, hogy változott volna-e a rendszer.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3017 üzenetére
Bronzokból 3at számol, és a spare nincs benne. Régebben a prémiumot nem számolta bele, most úgy vettem észre úgy müködik, hogy a prémiumot is hozzáadja már. Tehát ha megvan minden lapod simában, és mellette van még pár prémium is, akkor lehet hogy mondjuk 912/875-öt fog írni, mert beleszámolja a prémiumot is meg a simát is az adott lapból. De a spare az nincs benne (ahogy a mill cardsnál se milleli le az arany kártyád amiből van egy sima meg egy prémium).
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #2992 üzenetére
Genji szerintem az összes lapját beleszámolta, mivel HC-kor elvileg mindent millelnek. A mill spare cards nem számol minden lapot, csak a plusz lapokat, tehát arany és ezüst lapnál azt, amiből legalább 2 db-od van, bronznál meg azt, amiből legalább 4db-od. És ebbe a prémium nincs benne, tehát ha egy adott bronzból van 3 sima meg 3 prémium kártyád, mill spare cards 0-át fog írni, de Genji mind a 6ot beleszámolta szerintem, teljes áron.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Alexxxis #2986 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor ezt a "jelenséget" ismerem.
Mondjuk ilyet még néha én is el szoktam baltázni, főleg, ha egy ideig nem játszom, hogy lerakom a lapot, és utána veszem észre, hogy nem történt semmi, mert hiányzott az "előfeltétel", pl. nem volt a Graveyardban lap.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2974 üzenetére
Tiltelés = Kiégés
Nem? Az a lényege, hogy valaminek a hatására eleged lett és nem tudsz tisztán gondolkozni, szabotálod önmagad.
BomiBoogie:
Bocsánat a megfogalmazásért. Én nehezen tudom élvezni a játékokat, mert elvárom magamtól, hogy nyerjek és ha nem sikerül, könnyen kiégek. Tudom élvezni a játékot úgy is hogy kikapok, ha valami olyan paklival megyek, ami annyira gyenge/meme, hogy nem elvárt a győzelem.
Rossz a hozzáállásom, de próbálkozok javítani rajta.
Van minden játéknak egy ilyen honeymoon phase-e, amikor még beletanulsz, kiismered a dolgokat és minden kis előrehaladásnak örülsz. Na én ezt imádom, főleg ha egyszerre kezdek a többiekkel. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2949 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Az, hogy jön mobilra limitálja a design space-t. Ki tudja hány jó ötletet kellett a kukába dobniuk, mert nem lehetne megoldani mobilon? Én nem is tudom mikor játszanék mobilon Gwent-tel. Buszon biztosan nem. Még régen az értelmetlenebb katalógusos egyetemi órákon el tudtam volna képzelni, vagy lyukas órákban. Ha meg úgy döntök végre egyszer, hogy megpróbálom komolyan venni és eljutni GM-ig, akkor meg telón max smurf-fel játszanék.
Eddig a fórumról ki jutott el GM-be? Gondolkoztam esetleg egy Hall of Fame-re az összefoglaló alján, úgy sem vagytok sokan.
más: A gwent kollekciót tudom valami oldallal szinkronizálni, hogy ki tudjam számolni, hogy ki lenne-e a teljes kollekcióm homecoming után? Ingame ez elég macerás.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Alexxxis #2881 üzenetére
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Elég kezdő vagyok a játékban és nem is akarom igazán komolyan játszani. Ennek ellenére azt gondoltam, hogy az itt szereplő meta snapshot-ból felépítek pár paklit, hogy ne legyek túl nagy hátrányban azért.
Elkezdtem a T3 Machines-t, megvan az összes bronz és ezüst, gold egy sincs, így a starter gold kártyákat használom. Ebben az állapotban sima ranked meccseket játszom, annyit, hogy a 6 nyert kör meglegyen és nyitni tudjak egy hordót. Ehhez 4-5 meccs kell nekem.
Kérdéseim tehát:
- Thaler-t hogyan kell játszani? Mikor érdemes letenni? Legyen kézben, ha lehet vagy hívjam inkább a pakliból?
- Mit érdemesebb, szerezzem meg a hiányzó goldokat mielőtt egy másik paklit összerakok vagy nem olyan fontosak azért?Köszi.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2861 üzenetére
Ez kiindulásnak jó, de ne félj lapokat cserélni benne. Úgy tanulsz, ha saját magadra alakítasz egy paklit. Aztán lehet, hogy rosszabb lesz, de mondjuk te jobban tudod használni, vagy csak simán rosszabb lesz, de akkor legalább rájösz, hogy miért van benne az a lap. Én Eithnét szoktam mindennel játszani és hozzáigazítani a paklit. Nem tudom milyen meta van, de Aglais mindig mocsok jó lap szokott lenni, fura, hogy nincs benne. Sok dolgot lehet módosítani ezekben a paklikban, nincs akkora kötelező szinergia, mint egy SK, vagy NG esetén.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2843 üzenetére
Nem annyira. Gondoltam összerakok egy hasonló paklit, mint amivel régen poénkodtam, Johnny-s Wolfsbane-es hyperthin paklit, de jött velem szembe kb egy ugyanolyan pakli egyből
Gondolom felkapták ezt a combo-t Swim óta, én régen játszottam nagyon sok paklimban. Most Eithnézek egy pumpkin/ saját hybriddel.
-
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2819 üzenetére
Szerintem rohadtul nem annyira egyszerű deck. Figyelned kell a thinningre erősen és mivel minden körben muszáj játszanod , hogy feltöltsd a graveyardot kritikus az is mikor passzolsz. Nem gondolom, hogy egysíkúbb mint bármely más deck. 10-1 meg rank10 körül oké, csináld meg ugyanezt rank 20on vagy felette.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2805 üzenetére
Nem tudom, de én ilyen eventekkor nem bírom ki, hogy ne nyissak. Az ore megtartása mellett az lehet az érv, hogy majd később tuti jönnek újfajta kegek, de ez Homecoming után lesz ha jól tudom. És feltételezem, hogy Homecoming után lesz egy hosszabb debugging és balance szakasz. Mivel én a prémium lapokra megyek rá, most nekem se kéne nyitnom, mert előbb utóbb úgy is lesz még premium keg weekend gondolom.
Amit még nem tudok, hogy lesz-e olyan event a jövőben, hogy fele áron lehet transmute-olni a lapokat. Mert ha arra játszok, hogy lesz, akkor homecomingkor nem használok semmire powdert, de akkor meg ha nem lesz, akkor örökre non-premium lapokkal fogok játszani.
Valószínűleg elhasználok egy 10000 powdert az elején és várok a nagyjával.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2799 üzenetére
Elnyitottam a meglévő kegeket, meg el is fogom még júni 4-ig amit kapok (pl szezon végén), de én az ORE-t már tartalékolom. Valamiért azt érzem jó lesz az még később.
(#2800) NyxNyxNyx Az kemény. Én draftoltam 3at a minap de mind a 3 akkora hulladék volt, hogy 1 vereség után vagy rögtön draft után kukáztam.
MÁS: Alchemy nagyon erősnek tűnik nekem, tegnap 5-0at mentem vele abból 1 meccs volt szoros (1 ponttal nyertem GS ellen).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2793 üzenetére
Igen, pont erre jöttem rá egyből miután kiírtam. Nagyon erős lap.
RNG = random number generator, azaz lényegében a szerencse. Alchemynél arra utalok, hogy 3 meccset játszottam és mindhárom meccsen volt olyan, hogy úgy kellett kirakni a vicovaro novice-t, hogy meg tudott szivatni az rng azzal, hogy mondjuk kettő ale-t, vagy ointmentet ad. És többször volt emiatt olyan, hogy 10 pontosan raktam ki, vagy ointment kellett volna nagyon, de csak swallow-t adott. És mindezt úgy, hogy nem tudtam mit csinálni vele, mert nem tudtam mást kijátszani, ami jobb lett volna, mert alig van proaktív play a pakliban. A black blood-nak meg nem szabadna léteznie ebben a formában.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2751 üzenetére
Jó ez a GoG, én tegnap bejelöltem pár embert véletlen, mert azt hittem, hogy a barátok listája alatt azt mutatja, aki bejelölt. De nem, azok csak a barát javaslatok voltak. Szóval ha valamelyik ismerősötök kérdezni h ki vagyok és miért jelöltem be őket, akkor véletlen volt.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2731 üzenetére
Egyrészt tegnap késő este írtad ki szal kis türelem. Másrészt egyelőre senki nem tudja mi fog működni, milyen lesz a meta. Ki kell próbálni a decket is meg amit érzel változtatást is. Legalább 10-20 meccset nyomja egy adott setuppal aztán cserélj egy kártyát és nyomj megint legalább 10et. 1-2 meccsből nem lehet levonni a tanulságot mi működik és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest