- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
blackydan #3267 üzenetére
Jaj, én erről meg is feledkeztem,bocsi.
Nem vagyok egy pc guru ,nem tudom milyen adat kell így másolok mindent.
Intel Core i5-8250U (3.4 GHz), 8GB, 128GB+1TB HDD, NVIDIA GeForce 940MX 4GBMinden nagyon szépen megy rajta, nem állítottam át semmit,minden a maxon. Ami feltűnt, hogy néha úgy hűt ,mintha éppen velem együtt akarna felszállni az űrbe
. Avagy semmi panaszom, azon kívül, hogy picit hangosabb, de mindig üvöltő zenével játszom, így nem zavar.
Ezt a kis csoda gépet 1 hónapig hirdettem, de most áldom az eget, hogy senkinek nem kellett -
Genji
őstag
válasz
blackydan #3267 üzenetére
Na teszteltem a laposon tegnap, hááát majdnem füstölt.
I5-6300, integrált VGA, izzadt rendesen, animációk belassulatak. Premium kártyák még kissebb felbontáson is felejtősnek tűnnek (extra grafikai effektek természetesen kikapcsolva), kivéve ha kell az extra fűtés a szobába, az ilyenkor télen jól jön... -
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
blackydan #3084 üzenetére
Üdv itt!
Nem fogod megbánni a váltást. Én anno parallel nyomtam HS-sel, de rájöttem, hogy Gwent sokkal jobb móka-hiába volt elsőre totál kínai- . Gyorsan jöttek a sikerélmények, ez téged is motiválni fog.
Szerintem csináld meg első körben a challengeket, ott már kialakulhat egy szimpátia adott faction irányába.
Jó mókát! -
micafighter
nagyúr
válasz
Igy van többen jöttünk HSről
A HSbe rengeteg pénzt és időt öltem, de egyszerüen már nem tud úgy lekötni a játék. A gwent sokkal bőkezűbb, és hiába még csak béta a játék, a jutalom rendszere sokkal érdekesebb számomra, mindig eléd tesz egy következő célt amiért megéri játszani, ezzel szemben a HSben belépsz a napi questeket megcsinálod, és harácsolod a - nagyon lassan gyűlő - goldot a következő kiegig.. Továbbá számomra az is nagy pozitivum, hogy sokkal kevesebb a játékban az RNG mint HS-ben
Igy a tudás/skill sokkal inkább megmutatkozik.
-
Genji
őstag
válasz
Én is és még sokan HS-ről váltottunk és nem bántuk meg. 10-15 perc max egy meccs. Ami fontos különbség HS-hez képest: a rendszer borzasztó bőkezű, F2P full kollekció egyáltalán nem lehetetlen küldetés még 2 év távlatából se (2016 Ockoberben indult a closed beta). És sokkal kevesebb RNG. Eleve a játék designja miatt (10 lap a kézben) a szekvenciának (rgo skillnek) a szerepe megnő és a legtöbb pakli kijátsza az összes lapot a meccs végére tehát nem azon fog múlni a meccs ki húz "jobban". Próbáld ki, kezdő deckel is lehet értelmesen játszani. Érdemes még HC előtt belekezdeni (ami teljes visual és design váltás lesz), mert mindent amit addig szerzel beleértve az ALAP KÉSZLETET is, teljes áron törik.
(#3082) Alexxxis
Ez egy kicsit túl csajos volt nekem. Be kell látni a korlátokat ennyi. Nincs ebben semmi kishitűség. -
atainprison
senior tag
válasz
Jó döntés, hogy kipróbálod a játékot, szerintem jelen formájában is nagyon jó (azt, hogy a Homecominggal milyen lesz még kb. senki se tudja). A meccsek egyáltalán nem hosszúak, szerintem átlagosan 10-15 percesek (ha nagyon sokat agyal mindkét fél, akkor lehet talán egy kicsit több). Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest