- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2566 üzenetére
Én amúgy nagyon is el tudom képzelni, hogy ne érje meg nekik.
Főleg ha abból indulok ki, hogy én nem játszottam sokat, soha nem költöttem rá pénzt, ehhez képest szerintem pofátlanul sok lapom van. És bármilyen decket bármennyire akartam meg sem fordult a fejemben, hogy amiatt invesztáljak- és nem azért, mert nem tehetném meg- inkább kimatekoztam hány órát kell befektetnem, max törtem valamit és meglett, amit akartam. Én alapból azért elég türelmetlen ember vagyok, de itt elvagyok a gyűjtögetéssel.
Plusz én élvezem, hogy ami van, az a játékom gyümölcse, és büszke is vagyok ráBiztos vannak olyan játékosok, akik rögtön akarnak mindent és bevásárolnak, szerintem ők azok, akik pár hónap játék után ki is égnek. Na de ha ők többen vannak, mint olyanok akik hasonlóan gondolják, csinálják, mint én, akkor megéri nekik, és nem fognak változtatni.
Meg kell valljam, élvezem a rank utáni bőkezűséget, de beérném a felével is ha cserébe nem kellene fél évet várni újításokra
A powdert most én is ezerrel gyűjtöm, terv, hogy a kedvenc deck egy az egyben premium legyen. Eddig csak olyan lapnál nyomtam transmuteot, ami megérdemelte, hogy a profilomon villogjon.
Más: Szerintem ebben a játékban túl rövid a 4hetes season, volt valaha szó róla, hogy visszaáll a 2 hóra?
Jó ha munkanélküli lennék, egyedülálló, vagy antiszociális, aki egész nap játszhat, más lenne a tészta, ebbe ne menjünk bele -
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2566 üzenetére
Hát jah abban nehéz kimaxolni a készletet, mert elég ritkán esik premium, de a dupla scrap se feltétlen 'annyira' drága. Nekem van egy félelmem, hogy nem jó a bevételük és egyszercsak valaki elkaszálja a játékot. Nyilván van egy mag akik hardcore userek és a pénzt is leszarják (nyugat EU és US), de csak belőlük megélni necces. Mondjuk ha jön sok új tartalom egyszerre és az emberek mohók akkor csöröghet befelé a dollár, de aki Homecomingig grindol az annyira tele lesz, hogy kb az életben nem kell már a játékra költenie.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2563 üzenetére
Na mondjuk ez a 120 / 2 elég kemény.
De fordul majd a kocka, biztosanÉn a mostani szerencsés nyitásaim egy jelnek vettem, hogy most kell igazán foglalkoznom a játékkal. Csak a szerencse mellé még egy kis időt is ajándékozhatnának nekem fentről, és 80 helyett 100%-os lenne a boldogság
Nagyon szeretnék R20 lenni, csak tényleg ez a fene idő... nem tudok honnan lecsípni. És ha most nem lesz meg akkor soha (drukkolj nekem), mert lemegy ez a season és szeptembertől leszek újra játékképes.
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2563 üzenetére
Fene se tudja, legyünk pesszimisták és örüljünk ha sűrűbben jön.
Egy tuti ha csak az alap 1 raret és 4 commont nyitsz egy kegből az 60 scrap rgo 13 kegenként le tudsz gyártani egy goldot. Ez minden droprate-ért kárpótol.
MÁS / VITAINDÍTÓ:
Én közben lecraftoltam (mill nélkül) minden bronzot és silvert ami hiányzott még 17 arany lap hiányzik és teljes a készlet. Ezeket csak rewardokból kapott scrapből gyártogatom, törni nem török lapot. A legtöbb bronzból 9+ van (ugye nem tudjuk pontosan mennyi), van olyan silver amiből 5-6 és persze pár gold dupe is. Homecoming után ha tényleg mindezt teljes áron törhetem kalkulációm szerint többszázezer scrapem lesz. Ennek egyfelöl örülök, másfelöl nem akarom elhinni, hogy ez anyagilag megéri a CDPR-nek. Ki vesz keget, ha F2P pillanatok alatt össze lehet rántani egy decket és a teljes készlet is viszonylag könnyen megvan bárkinek? Nem fog e ez a bőkezűség a fejlesztés és végül a teljes játék rovására menni?
Jó nyilván Thronebreaker fizetős lesz, de folymatosan rentábilisnak kell lenni a játéknak, hogy menjen, nemde? Nem is napi küldetések és a napi jutalmak a túlzóak, de a ranked game utáni és szezonvégi jutalmakat simán meg lehetne kicsit nyírbálni. Vélemény?
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2470 üzenetére
Egy ismerosom elvileg mindent lebutított rajta, de már ez sem eleg.
Mindenkepp új lapit szeretnek, ezzel így nem élvezem. Egy igazán remek gépre vagyom amit nem akarok kidobni az ablakoncsak tényleg tok süket vagyok hozza, azért kertem részletes segitseget. Az “ezt vedd meg “ kategoriara. De ebből kb kellene 3, azért tudják válogatni picit
Koszi(: -
Valentin_Z
kezdő
válasz
NyxNyxNyx #2462 üzenetére
Köszi, hogy leírtad az arénával kapcsolatos tapasztalataidat! Kicsit én is ettől féltem, amiket elmondtál. Részben ezért sem volt kedvem kipróbálni ezt a játékmódot.
A ladder ellenben engem még mindig szórakoztat, pláne most, hogy megváltoztatták az MMR szinteket. A régebbi szezonoknál idegörlő tudott lenni 4000 felett a ranked mód és igazából irreális elvárás volt a 4500 MMR 'grand master' szint, ha csak nem vagy fanatikus (illetve jó játékos és kicsit szerencsés) és nem napi több órában nyomod a játékot. Ez az új rendszer barátságosabbnak néz ki szerintemMajd hét közepén és végén folytatom a grindolást, most egész jól adta. Igaz, az alacsonyabb szinteken viszonylag gyorsan végig lehet szaladni.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2456 üzenetére
Én az arenarol nem tudok nyilatkozni, nem játszottam meg. Egyszeru az oka, nem tudok normálisan összerakni ra egy paklit, szarul valasztok, teljesen süket vagyok ehhez
Genji , ezzel a Nova-val megneznek pár meccset, tudok rola vhol videot nezni ,tudsz rola kuldeni valamit, vagy egyáltalán mire épül ? Vagy van vki aki ezzel játszik és streamel? Teljesen felajzott ez a Wr
Én meg pár napig nem tudok játszani , de nagyon megneznem. -
Trabecan
tag
válasz
NyxNyxNyx #2391 üzenetére
Köszi a válaszod ! Tudom, hogy ez csak egy "FUN" deck, (Octvist) mivel ha Jade-t tolnak a dragonra, vagy Coral tol rá Jade-t, akkor azonnal bukó, míg 1 db scorch-ot még túl szoktam élni, vagy egy "láncot" is legtöbb esetben...( Lánc ellen van bilincsem) Viszont tényleg jó vele játszani
Streamen eltanultam a nagyoktól, hogy mikor mit és hogyan kell vele. Egyébként a Nekker pakli volt az első amit megtanultam, csak ott is kell a szerencsés mulligan, mert ott is gyorsan lehet bukó a dolog, ha nem tudsz letenni Nekkert, vagy nincs warriorod és nem is tudsz szerezni...Néztem most a nagyok játékát az Openen, hát nagyon kell számolgatniuk, hogy mit és hogyan
Ettől mentesülök, ha az Octvist deck beindul
Persze ott is kell számolni, de csak töredékét annak, amit az Openen látok... lustaság fél egészség
Egyébként az Octvist-es deckkel felmentem 3004 mmr-re és 29 / 17-es levelre 3 hét alatt, úgy h előtte azt sem tudtam mi az a Gwent, ami szerintem nem rossz...Szerinted ?
[link] -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2383 üzenetére
Ebből pl. mit lehetne kivenni?
31 lap van benne, de mindegyikben van szinergia (kell Crew és Machine is, illetve ezeket kreáló lapok is).
Esetleg a Battering Ram-okat és a Siege Tower-eket kivehetném belőle, mert azokat úgyis elő tudom hozni "kreátor" lapokkal.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2375 üzenetére
Igen, az összefoglaló frissítése jó ötlet, hátha többen benéznek.
Egyébként meglepő, hogy ilyen kicsi még ez az itteni közösség, én azt hinném, a játéknak nagyobb a közönsége, elvégre a W3 alapjáték elég népszerű volt.
Nekem pl. még a Create lapokra nem áll rá az agyam, hogy mikor melyik egységek közül lehet választani, és azok közül melyik lenne a legjobb (tudom, hogy meg lehet nézni, de jó, ha az embernek már a fejében vannak a szinergiák.)
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2349 üzenetére
És mitől lesz vmi tier 1?
Pl. nekem elég sok lapom megvan NR Siege-hez, itt vannak mindeféle dekkek belőle.
Mondjuk ennyire erővel én is össze tudok rakni egy hasonlót.Hát értem én, hogy aki jó játékos, továbbjut, de egy lvl 100-asnak van a játékban mondjuk 400 órája (vagy még több), valószínűleg jobb játékos lehet, mint az, aki most kezdte.
Azért szerintem legalább valamilyen tiereket csinálhatnának, lvl 0-20, 21-40 stb.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2347 üzenetére
Értem, köszi.
Persze, jók ezek a netdeckek, csak ugye ahhoz sok lapnak meg kell lennie, ahogy néztem, nekem 2xx van meg a 8xx-ből, vagyis kb. a negyede.
Amúgy a 8xx összes lapból mindegyik különböző? Szerintem nem, ebben már benne vannak a Premium meg mindenféle változatok is, ugye?
Más:
azért az Arénában is lehetne vmi matchmaking, lvl 12-es létemre lvl 40-esekkel tett össze, aztán meg egy lvl 100-assal. Tudom, hogy ott elvileg nincs jelentősége, de azért mégis... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2343 üzenetére
Oké, köszi, szerintem mindenkinek hasznos infó.
Mondjuk az nem lenne furcsa, hogy már a béta (oké, hogy public, de akkor is) szakaszban bekorlátozzák az alapkártyákat?
Aki csak majd a release után kezd játszani, az majd mindegyiket meg kell szerezze, és utána még a kiegekből is. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2341 üzenetére
Azt hiszem a core set-hez most már nem fognak lapokat adni, később amik jönnek új lapok, azok meg több mint százassával jönnek és más fajta kegben lesznek.
Úgy érted, úgy lesz, mint a HS-ben, hogy a core sethez tartozó keget is mindig tudsz majd venni, meg a kiegészítőkhöz való kegeket külön, nem?
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2337 üzenetére
Én kemény 2 winre kaptam 50 ércet meg 1 pakkot. Olvastam, hogy 1 pakk mindenképp jár, rgo tulajdonképpen 0 és 1 nyert meccses végeredménynél van aprócska veszteség a nevezési díjhoz képest. Ez több mint nagyvonalú, gyakorlatilag csak arénázni kell és termeled a kártyakészletet.
Volt olyan ellenfél, hogy majdnem minden lapja arany volt, nekem meg mondjuk dobott 6ot a draft. Azért ekkora különbség nem kellene, hogy legyen, ezen van még mit balance-olni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #2331 üzenetére
Szia(sztok)!
Sajnos lemaradtam a Lunar New Year Bundle-ről (bürühühü), még a deveknek is írtam, de azt válaszolták, már nem tudom megvenni.
Remélem, nem maradtam le sokról.
Régebben játszottam pár órát, most megint visszanézek kicsit, gondolom, még nem sok minden változott.Ránéztem a Hearthstone-re is (eddig nem próbáltam), ami jobban tetszik a Gwentben:
általában gyorsabban lemegy egy meccs
nekem egyértelműbb a deck szűrés, a felosztás, annak mutatása, milyen kártya hiányzik még -
makopeter
tag
válasz
NyxNyxNyx #2317 üzenetére
Nem hiszem, de a quest csak plusz az eddigi rewardok mellett. Kis ösztönzés, hogy több frakcióval játssz.
UI: Valóban nem lett szebb, de azért csúnyának sem mondanám. Kicsit a szépség rovására ment a használhatóság. Azért a deckbuildert szépen átdolgozták, az animációk szépek és gyorsak.
Mulligan screen nekem se tetszik és valóban lehetne egy kicsit sötétebb az egész téma.Továbbra sem tetszik a Discover mechanika, nálam az összes Create lap trash.
Eistet leszámítva az új leaderek nálam a vicc kategória.
Hogy rakjak össze egy paklit a Gwentben úgy, hogy fingom sincs mit kezdek majd a leaderrel...
Eddig minden panaszomra rácáfolt idővel a Gwent, de erre kétlem hogy rátudna... -
makopeter
tag
válasz
NyxNyxNyx #2312 üzenetére
Ciri kb ugyanaz, mint a mostani patchban. Használható, átlagos lap.
Egyébként baromira tetszik, hogy a játék közbeni animációkat felgyorsították, sokkal pörgösebb így.
Az UI is okés, bár a mulligan screen az elég rossz lett, főleg a amikor 3 közül kell választani és ott maradnak az üres helyek.
-
-
makopeter
tag
-
makopeter
tag
válasz
NyxNyxNyx #2249 üzenetére
A nerfelt/balanszolt lapok listája elvileg nem teljes. Ha Emissary nem tudna hozni újabbat, ahogy volt az néhány patchel ezelőtt, az jó lenne.
Ami a reveal lapot illeti: valóban erős (15-20 pont), de ugye amit levesz a kezedből értéket, nem biztos hogy meg is kapja (ha cseréled a lapot). Valamint egy rövidebb körben simán előfordulhat hogy 1 pontos lap lesz.
Ettől még simán lehet broken lap, de talán nem lesz annyira problémás.
Ami érdekes hogy nem írja hogy base str, szóval spell paklinak azért elég gáz lesz akkor. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #2224 üzenetére
Ez lett az új kedvenc paklim. Tisztára mint a régi Scoia passzív. Első körben hatalmas tempo playek, hogy passzoljon az ellenfél, második körben bleedelni az ellenfelet több spy-jal, harmadik körben meg lapelőnyben nyerni. Nekem talán a legjobb része a játéknak eldönteni, hogy bleedeljek-e még, mert már nem bírnám behozni a ponthátrányt, ha passzolna az ellenfél, de ha nem kockáztat, nagyobb eséllyel nyerek.
Swim-től loptam, ő Ciri helyett az Old Spear'tip-et játszott és decoyt BTM helyett. Nekem így jobban bejön, próbálkoztam régen hasonló paklival, de akkor még nem volt Succubbus-om.
Annyi a hátránya, hogy ha Swim miatt népszerű lesz, akkor mindenki tudja, hogy mit csinál a pakli, és akkor már nem olyan erős, mert nem passzolnak olyan könnyen.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2199 üzenetére
Az 1-hez kellene Yennefert gyártanom, szóval nem a lapkérdés a döntő.
Közben összeraktam a 2.verziót, hát én a Bekkers Twisted mirrort 1 kör után Merigold's Hailstormra cseréltem, hasznosabbnak találom.
Eddig nem nagy a sikerélményem, valószínűleg szarul játszom vele, vagy kiforrja magát,vagy a hybrid Consume erősebb volt.
-
salaam
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #2188 üzenetére
3,9k-n csücsülök, gondoltam megyek egy pár meccset, hogy legalább a 4k meglegyen. Nyilván hirtelen megint tízből nyolc player millel játszik, amikor én meg épp thinnelős deckkel óhajtok játszani.
Pedig már örültem, hogy eltakarodott a sok ostoba consume meg spyguard, erre persze hogy előszedték a millt, amit már hsben is mindig gyűlöltem. Elég is volt hétvégére a gwentből -
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2163 üzenetére
Közben jelentem, hogy tegnap sokat játszottam vele. Nagyon tetszik, ez az első monster deckem
. Nem mondom, hogy mindig nyerek, még tanulom, de egész jól megy. Egy rossz lépéssel elmehet az egész meccs, de ezekből a rossz lépéseimből tanulom a legtöbbet
Renew-hoz én sem ragaszkodtam volna, de nem volt olyan lapom ,amivel helyettesíthető, ezért legyártottam majd pár óra múlva nyitottam egy Ge'elst
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2145 üzenetére
Egyetértek. A hailstorm beteg lap. Egy átlag 12 pontos kört simán überel mindig, főleg hogy az armort is ignorálja (marha sok az NR ladderen). Tükörmeccsekben meg legtöbbször abszolút wincondition bármelyik paklival. Csak akkor nem tenném egy pakliba ha nagyon-nagyon kell a silver slot másnak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #2127 üzenetére
Nem tudom van-e ok-okozati összefüggés, de mindenesetre jó látni olyan változásokat amiket "pro" játékosok felvetettek és nagyon jónak tűntek. Jön a HS patch is kontrasztnak, ott is sok jó dolog felmerült a "pro"-k ötleteiben, aztán nem sok minden valósult meg belőle..
A HS patchböl sok mindent hiányoltam itt viszont látok mindent ami hirtelen eszembe jut hogy reméltem.
-
makopeter
tag
válasz
NyxNyxNyx #2111 üzenetére
Nem tudom mi a pro ladder, de nekem úgy tűnik, hogy sima ranked meccseket tolok, mint ezelőtt.
Egyébként azok az arany lapok amiknek a későbbi körökre jön ki a képessége (Yencon, Vili, Ciri, stb), kb használhatatlanok. Egy control pakli könnyedén elintézi őket.
Mondjuk nem próbáltam de ha Cirit lesebzik egy hpra, akkor visszajön a kezembe egy hpval?
Mindegy, az első nap után nem tetszik az arany lapokra vonatkozó változás.
Mivel Hyperthin ST és Dash NG is arany lapokra épített, ezek a paklik nem léteznek többé.Shirru még így se használhatatlan, de így már csak akkor fogsz scorchra váltani, ha az ellenfélnél nagy lap van.
-
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
NyxNyxNyx #1992 üzenetére
Igen, valóban 3 volt az ereje, én emlékeztem rosszul
Az open beta indulásakor Nilfgaard nagyon erős volt. Mostanra ez eléggé megkopott, bár nálam még mindig ők a kedvencek. Jól el lehet lenni velük, de tény, hogy a top deckek (mint már sokadik alkalommal) Skelligéből és a Monsterekből kerülnek ki, bár most a Scoaitael is eléggé feljött. -
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #1992 üzenetére
Utolsó nerfnél 3 volt igen. Amugy harpyval az a baj, a pontjait nerfelték, de sose azzal volt a fő baj. Beszéltek róla hogy a tojásból kikelő harpyn változtatnak. Ha az text nélküli lenne, még úgy is játszaná minden monster szerintem, még úgy is kéne kicsit faragni a pontokból és akkor már jó lenne.
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #1985 üzenetére
Gratula neked is
A winráta is elég jó
Szerintem ha tudod a napikat próbáld majd letolni akkor is ha kevesebb időd lesz, nekem 4k-ról különösebb gond nélkül meglett a rank20, de 4300 MMR-nél már kezd kicsit döcögős lenni
Viszont ahogy tolódik fel a tömeg úgy egyre könnyebb lesz haladni szerintem. Ma eddig jutottam:
Amugy ugyanilyen monster deckek jönnek szembe 4300on is, ugyhogy gondolom ugyanilyen életképes fentebb is a deck
Szerintem amugy a monsternek a caleno harpy meg a golem egy kicsit broken, főleg hogy a caleno tojásbol a spawnolt harpy aktiválja a deathwisht, szoval ha golem vagy nekker mellé kerül az tök jó
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #1966 üzenetére
& salaam köszi
Megmondom öszintén nem is figyeltem mennyiket kapok
De szerencsére vissza lehet nézni ezt is a Gwent Trackerrel:
Ugy látszik ebből winekre kb +20-at kaptam, loosera meg -26ot.
Szerk.: Visszanéztem kicsit messzebbre ahol volt több loose, ugy látom ezen az MMR-en már pár ponttal többet von a vesztésre, mint amennyit kapsz nyerésre:
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #1960 üzenetére
Gratula a rank18hoz
Nekem most a top ezer a cél meg a 4250 aztán meglátom, még kb 150 MMR hiányzik.
Ugyanigy látom én is a játékot
Nekem bejön a törpös pakli mondjuk, removalokat is lehet akár bele techelni mert ithlienneel meg eithnével nagyon jo a szinergia (akár 1 lap is elég és 3at is ki tudsz belőle játszani), de én most removal nélkül játszom.
Mikor LC is törpözött multhéten irták neki chatben gúnyosan hogy milyen interaktiv deck, de az a helyzet amig nem probálja az ember nem is tudja mennyi mindenre kell figyelni, illetve attól, hogy nem teszek weather effektet az enemy boardjára még igen interaktivnak érzem, mert nem elég kipakolni a lapokat, ha jol akarja játszani az ember akkor bizony nem mindegy mit mikor hova tesz. Egyik meccsen pl azért kaptam ki mert utolsó körben barcley-el húzott mozgatós törppel nem barcleyt húztam elöre, hanem középröl huztam hátra egy mahakam defendert (igy 3 lény egymás mellett volt), kezemben thunderbolt és denis crammer. Viszont a lacerateel nem számoltam hogy barcley-t megöli, denis elsö sorba megy csak, igy a thunderbolt potionnak csak 2 target maradt, és pont az a 4 pont kellett volna hogy nyerjek.
Ezért teszik a gwent, mert amikor kikapok sokszor le lehet vonni a tanulságot meg lehet belöle tanulni, elözö példánál pl ha jöbban figyelek és számolok a lacerate-el akkor nyertem volna
Az összefoglaloban szivesen segitek, irj nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest