Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz molnarpeter #39271 üzenetére

Köszi a megerősítést, én is úgy tudtam hogy a gombához le kell venni, a kukachoz nem...bár ez a "bevulkanizálódik oda" dolog, még ébreszt némi kételyt... (nemt udom jártál e Dunaújvárosban a Hankook-ban a vulkanizálógépnél, azért ott a hőmérséklet nyomás és egyebek viszonylag kényes egyensúlyára nagy hangsúlyt fektetnek)

Akkor nézzük: blakey szerint nem, focvis tartózkodik (vagyis nem volt egyértelmű az állásfoglalása számomra ;] ), te pedig adnád, nos... ez eléggé döntetlen még, valaki más? :D

@MasterMark: A szakmai hozzáértése nem sok, de legalább vette a fáradtságot hogy csináljon róla egy videót... (20PSI nem 2 bar a DOT meg... némelyik gyártó tud érdekesen jelölni, lehet másik gyártóhoz volt szokva)

@kisza25: Én a #39273-ban vázolt ötletedre voksolnék, csak ne sokat várj vele, most úgyis #maradjotthon van, szóval "max a kisboltig" gurulsz le, nem? Bár haris ötlete is megfontolandó... Ha nem rázza a kormányt vagy a kocsi hátulját, akkor lehet csak kopnia kell elől is egy kicsit, lehet a hátsók kezdtek már fűrészfogasak lenni (alig látható módon, amit kb a kosz is eltakar) és ahogyan átkerültek jobban érezhető. Ha szálszakadásos/centrír gondja lenne, akkor csak nagy tempónál rázna...

Új hozzászólás Aktív témák