Hirdetés
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teka007
csendes tag
Srácok, tudom, hogy most a kiegészítő a felkapott téma, de kérnék egy kis segítséget

Most jutottam el a personal storyban az utolsó küldihez, ami ugye dungeon. Mivel nem bírtam eljutni az adott pontra kicsit utána olvastam és valami world eventről ír, ahhoz, hogy egyáltalán eljussak oda, ez mi? Nehéz, vagy úgy is menni fog, hogy frissen lettem 80-as? Plusz ez lenne az első dungeonom is. (tudom, hogy már 30-tól volt több is de egyiket se próbáltam)
Bocsi, ha béna kérdésnek tűnik most kicsit megszeppentem, mert eddig tök jól eljátszogattam egyedül, erre itt van ez
Előre is köszi a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák

- Jogász topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest