Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a kimerítő választ.Lehet "rádumáltál"
Most egy F2p játékot próbálgatok a játék minden téren el van találva viszont már a 12. szinten (gyorsan megy a szintezés) rákényszerít finoman hogy jobban jár ha fizetsz. Azért esett a választásom erre a játékra mert itt kifizetem az árát és tényleg majdnem mindenhez hozzáférek. Egy F2p esetén meg ugyanezért az összegért megváltok kb 5-6 hónap prémium előfizetést és ha az lejárt ugyanott vagyok ahonnan indultam. Mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most egy F2p játékot próbálgatok a játék minden téren el van találva viszont már a 12. szinten (gyorsan megy a szintezés) rákényszerít finoman hogy jobban jár ha fizetsz. Azért esett a választásom erre a játékra mert itt kifizetem az árát és tényleg majdnem mindenhez hozzáférek. Egy F2p esetén meg ugyanezért az összegért megváltok kb 5-6 hónap prémium előfizetést és ha az lejárt ugyanott vagyok ahonnan indultam. Mégegyszer köszi