Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Hát CM (40-es insta) lehetne az első insta, mert az könnyebb és jobban bele tudsz rázódni a dolgokba. AC viszont szerintem eléggé nehéz, úgymond rögtön a mély vízbe dobnak vele. Nem az, hogy szar, viszont ha olyan emberekkel mész, akik közül senki sem volt még, akkor garantáltan tépni fogjátok a hajatok, mert mindegyik boss cafatokra fog szedni titeket, ha egyáltalán odáig eljuttok. Az egész instában nagy odafigyelés kell, mindenhez van taktika, amit be is kell tartani, ha egy ember hibázik, rögtön szívtok. Én kb. harmadjára tudtam megcsinálni az instát, mindig a szerelmes párnál akadtunk el. Én is írtam még akkor, hogy eléggé durva, amikor egy szimpla mob rád nyom egy képességet és max hp-ról kb. rögtön meghalsz. Felvillan a piros kör és kb rögtön dodge-olni kell, különben instant death.
Új hozzászólás Aktív témák

- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest