Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Én IceAkosnál vettem.
Nem tudom mennyire negatívum, de mivel nem vagy annyira rákényszerítve, hogy szintezésnél csapatban mozogj, illetve aktív guild életet élj, sokaknak monoton lehet ez a rész. Ezek után elég sok embert meglep, hogy bizony a gördülékeny dungeonözés már komoly odafigyelést és csapatmunkát igényel majd.
Nálam a sztori nem annyira jön be (lvl 40 vagyok), még akkor is ha sokan ezt egy "na de ez egy MMO" szöveggel elintézik. Mondjuk elismerem, hogy nekem a Skyrim is monoton volt...
A trade felület még picit hiányos a Diablo 3 után. Engedni kéne, hogy statokra is lehessen rákeresni, illetve kiszűrni azokat a találatokat melyeket nem használhat a karakterem.
A negyedik és számomra a legkényesebb kérdés pedig a karakterkinézet és a felszerelés. Előbbi human/norn esetén zavar leginkább, valahogy a területek legnagyobb részéhez nem passzolnak a babaarcú glow-effektes playerek. Ezzel szemben charr pl. baromi jó. A felszerelés pedig nem elég változatos. Sok jó ötlet van a játékban, de valahogy nem érzem a karakter kinézetén, hogy egyre erősebb vagyok. Ezektől a pubi-sisakoktól és vértektől meg már kezdek rosszul lenni.Én ezeket tartom zavarónak a játékban, de közel sem annyira, hogy ne logoljak be minden egyes nap. Az év egyik legkellemesebb meglepetése

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest