Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Én IceAkosnál vettem.
Nem tudom mennyire negatívum, de mivel nem vagy annyira rákényszerítve, hogy szintezésnél csapatban mozogj, illetve aktív guild életet élj, sokaknak monoton lehet ez a rész. Ezek után elég sok embert meglep, hogy bizony a gördülékeny dungeonözés már komoly odafigyelést és csapatmunkát igényel majd.
Nálam a sztori nem annyira jön be (lvl 40 vagyok), még akkor is ha sokan ezt egy "na de ez egy MMO" szöveggel elintézik. Mondjuk elismerem, hogy nekem a Skyrim is monoton volt...
A trade felület még picit hiányos a Diablo 3 után. Engedni kéne, hogy statokra is lehessen rákeresni, illetve kiszűrni azokat a találatokat melyeket nem használhat a karakterem.
A negyedik és számomra a legkényesebb kérdés pedig a karakterkinézet és a felszerelés. Előbbi human/norn esetén zavar leginkább, valahogy a területek legnagyobb részéhez nem passzolnak a babaarcú glow-effektes playerek. Ezzel szemben charr pl. baromi jó. A felszerelés pedig nem elég változatos. Sok jó ötlet van a játékban, de valahogy nem érzem a karakter kinézetén, hogy egyre erősebb vagyok. Ezektől a pubi-sisakoktól és vértektől meg már kezdek rosszul lenni.Én ezeket tartom zavarónak a játékban, de közel sem annyira, hogy ne logoljak be minden egyes nap. Az év egyik legkellemesebb meglepetése

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest