Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth-headsetekről általában
- iOS alkalmazások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
No igen, ez valóban aggasztó.
Pedig most, hogy találtam végre valami putrimelót [de legalább van!], gondolkodtam is rajta, hogy talán lehetne olykor félre-félrerakogatni GW2-re. Viszont egyre több az elszomorító változás. Így látatlanban én sem fogom megvenni, muszáj lesz legalább 1-2 bétát kipróbálnom [bár erre igen csekély az esély], vagy majd a trialt... 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig most, hogy találtam végre valami putrimelót [de legalább van!], gondolkodtam is rajta, hogy talán lehetne olykor félre-félrerakogatni GW2-re. Viszont egyre több az elszomorító változás. Így látatlanban én sem fogom megvenni, muszáj lesz legalább 1-2 bétát kipróbálnom [bár erre igen csekély az esély], vagy majd a trialt...