Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Én meg tök jó küldetést találtam ma... 49-es szintű, lőport kellett lopni, de amikor odamentél egyetlen hordóhoz és nyomtál F-et, akkor nem tűnt el, szóval nyomhattál megint F-et. És megint. És megint. Amég meg nem lett a küldetés...
Ahhoz képest elég sokan szerencsétlenkedtek ott, szóval nem értem mi lehetett. Oké, amint feltűnt én is jókisfiút játszottam és írtam bugreportot, aztán bandita gyilkolással csináltam meg a küldetést. 
Shatterer meg egyszerűen durva. Így a semmiből bevágódik a tömeg elé, aztán fight!
Először még bronz minősítést sem kaptam, aztán lett bronzom, ma pedig aranyom. Egyszerűen csak be kell ülni az egyik nagy ágyúba és jóság. A kilátás is onnan a legjobb.Experience Survivor achievementemre is büszke vagyok. Bár mindenki írta, hogy rohadt könnyű, de én nem hittem volna, hogy meg lesz, főként, hogy annyi bug van hozzá. (más területre mész vagy kilépsz és vissza, akkor nullázódik)
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ahhoz képest elég sokan szerencsétlenkedtek ott, szóval nem értem mi lehetett. Oké, amint feltűnt én is jókisfiút játszottam és írtam bugreportot, aztán bandita gyilkolással csináltam meg a küldetést. 
Először még bronz minősítést sem kaptam, aztán lett bronzom, ma pedig aranyom. Egyszerűen csak be kell ülni az egyik nagy ágyúba és jóság. A kilátás is onnan a legjobb.