- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
HussarF #45132 üzenetére
Miért, ceo és mc mókán kívül mit lehet igazán élvezni a játékban? Ott vannak a heistek, ezekből van 5, amikből csak 4 élvezetes igazán (a series a unalmas és keveset is fizet), elismerem, azok kiszabott jók, de már fejből fújom az átvezetők szövegét, nekem már unalmasak. A versenyek sem izgalmasak, mindig van egy vérpistike, aki a custom vehicle-t kikapcsolva is elhúz a rajtnál 1 kilométerre tök ugyanolyan kocsival, mint az enyém, tehát ez is gagyi, így semmi verseny nincs benne. A játékmódok közül van frankó, de azokat is hamar megunod, plusz mindig csak a legújabb fizet jól, úgyhogy ha akarsz is keresni valamit, csak egyfélét tolhatsz (meg arra jön csak maximális számban játékostárs).
Az izgalamat a heistek után csak az új járgányok kipróbálása és megvásárlása jelent, ehhez azonban pénz kell, amit shark cardon kívül jelenleg csak autóeladással tudsz teremteni.
Vagy élvezhetem még a csodálatos netkódnak köszönhetően a 10-15 perces töltési időket
Ki lett már tárgyalva, mindenkinek más az izgalmas. Te lehet, hogy például roppantul élvezed mások lelövöldözését meg szivatását az utcán, én azért annyira nem, de mégsem szóllak le miatta. Persze ha nem ezt élvezed elnézést, csak egy példát mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest