Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz #81556480 #36468 üzenetére

    Az összefoglalóba egyébként jó lenne ha bekerülnének olyan dolgok, ami itt a topicban elég sűrűn előfordul kérdésként, mondjuk ilyen Q&A jelleggel, tehát pl

    Q: Hány autóm lehet összesen?
    A: Nem tudom fejből, épp ezért jutott eszembe ezt a hsz-t megírni :D de az összefoglalóban high-endre 10 férőhelyet látok, abból meg úgy tudom 2 lehet, tehát 20 (+ 2x3 bicikli), ugye? És ha ki akarom maxolni, hogy hány kocsim legyen, melyik két apartmant/garázst kell megvenni?

    Aztán amik még eszembejutnak, hogy hasznos dolgok:

    Járművek, versenyek:

    - Infók, hogy kocsit eladni 45 (valódi) percenként lehet.

    - Leírni, hogy Dubstát farmolni már nem éri meg, helyette Sentinel XS az ami biztosabb és kevésbé időigényes, alá lehetne egy kép, hogy hol fordul elő.

    - Belinkelni a már régebben linkelt google spreadsheet-et, ahol be van rakva az összes jármű, és van egy lapja ahol meg lehet nézni kategóriánként, hogy melyik a legjobb jármű. (Bár több kategóriánál kiderült, hogy azért nem mindig érvényes a sorrend, egyéni preferenciáktól függ inkább, de egy zöldfülű versenyzőnek azért mégis jó megtudni, hogy pl hiába néz ki jól egy-egy kocsi, ha a többivel szemben egy kalap szart sem ér még maxra tuningolva sem és nem költ rá százezreket feleslegesen, hogy ez kiderüljön)

    - Általában a 100.000 dollár alatt megvásárolható (előbb említett listán átlátható módon le lehet csekkolni az árat) autókat el lehet lopni az utcáról is, felesleges venni (pl Coupe-k közül a Zion, SUV-ból Huntley S is asszem, meg Compact-oknál is a Panto/Rhapsody/Blista, ki melyiket preferálja, felborulni/egyenesbenkicsúszni/normális(abb)anmenni akar)

    - Leírni, hogy hogyan lehetünk hostok versenyben: Esc->Online->Jobs->Rockstar Created->Races->valamelyik, aztán vagy egyedül letolni, vagy haverral (pl egy Criminal Records-ot), mert általában ritkán jön Auto-Invite-tal ilyenkor player, aztán ha vége, szavazás után hostok maradunk, aztán a lobbyban az Auto-Invite már több playert szerez, aztán nekem szoktak jönni néha 25-28-an is, ilyenkor azért tud tejelni rendesen (meg kanyarokban jön az autócunami és kirammolnak a sztratoszférába :DDD ) Meg hát kickelhetünk nem kívánatos playereket, pl aki rammol (lökdös, kilök), noobrammol (elege lesz és egyszer csak hátrafele kezd el menni, hogy frontálisan ütközgessen a normális versenyzőkbe), speedhack-el, stb...

    - Versenynél leírni, hogy 4 perc a töréspont, ami felett már jóval többet ad mindenkinek nyereményként, valamint a playerek számától is valamilyen függésben van, tehát pl ha 4-en megyünk 4 perc alattin, akkor kb ad 5k-t nyerését, ha 4 perc felett vagyunk 25-en, akkor meg 30k-t.

    - Az se lenne rossz, ha le lenne írva akkor már az is, hogy bizonyos tuning dolgokhoz mik kellenek (legalább az olyan különlegesebb dolgok, mint a Chrome színezés, meg az amit Rallyval lehet megnyerni)

    - Nem annyira elterjedt trükk, de ha veszünk egy Sadler terepjárót, aztán megyünk race-t hostolni az előzőekben leírt módon, akkor ha tudjuk, állítsuk Utility-re a class-t, aztán rakjunk magunkra amennyit tudunk (ha más playerre nem fogadott senki, akkor rakjunk vmi jó stat-os emberre is egy 100-ast, hogy ne cancelezze a bet-et, mivel ha csak egy playerre történik fogadás, cancelezi), aztán simán megnyerjük, mivel aki nem vásárolt Sadler-t, az ki se választhatja, még a stock-ot sem, aztán mehet golfkocsival, faggioval, vagy traktorral. :D
    A tapasztaltabbak persze ezt tudják, múltkor bele is futottam olyan lobbyba, ahol azt javasoltam haveromnak, hogy nyugodtan bet-eljen rám, úgyis nyerem, rakott rám 20k-t, én is magamra 20k-t, aztán 2 olyan ember is volt aki ugyancsak Sadlerezett és még leleményesebbek voltak, mert leelőztek curb boosttal, aztán jól elbuktuk a 20k-nkat. A curb boost-ot is lehet jó lenne megemlíteni, ami annyit tesz, hogy létezik ilyen bug, hogy ha a járdán mész (azt, hogy csak verseny közben van-e ez, azt nemtom), az gyorsítja a kocsit....

    - PS3/X360-as acc segítségével Dukes és Monster Truck (nemtom ez-e a neve, vagy csak így hivatkozott rá valaki) unlockolása hogyan

    - Tengeralattjáró hol szokott lenni, alá egy kép ugyancsak. Meg akkor már érdekelne, hogy Cargobob is hol van, mert már régóta tudni akarom, mi van ha valaki ül a tengeralattjáróban és cargobobbal a felhők fölöttről vízreejtik.

    Heist:

    - Melyik a legolcsóbb High-end Apartman, leírni, hogy game-ben teló->internet->mire kell menni->price szerint sorba->200.000 vagy 205.000 dollárost kell és a címét ami asszem a Del Perro Hts. 7.

    - Heistokhoz hogy használhatunk egy-két misszió kivételével golyóállóbb ruhát: bármelyik ruhaboltban az Browse Outfits-ben megvenni az egyik Heists: Heavy Combat outfitet, meg a Browse Hats-ben a Helmets-nél a Bulletproof Helmet-et aztán apartmanban összerakni a kettőt és elmenteni Saved Outfit-ként, aztán ha Heist lobbyban Player Saved Outfits van beállítva, akkor lehet ezek között váltogatni, meg egyébként Free Mode-ban, Contact Missiok-nél simán M->Accessories->Outfits-ben real-time lehet váltogatni ezeket (kocsiban ülve nem működik, ki kell szállni).

    - Insurgent hány rakétát bír ki (asszem 3-at), leírni, hogy Armored Kuruma egyet se

    Hasznos egyéb dolgok:

    - Hogyan kell beállítani, hogy indítás után egyből online-ba menjen (ne legyen landing page, azaz főmenü), és hogy mit kell mondani arra, hogy ha ez be van állítva és meglátjuk, hogy a töltőképernyő alján a menüpontok mellett nem billentyűk vannak, hanem xboxos gombok a PC verzióban...

    - Hogyan kell invite only sessiont nyitni: az előzőben taglalt automatikusan onlineba rakást ki kell kapcsolni - hacsak nem a loading screenek előtt akarunk megöregedni - és a menüben a story módba kell menni (fogadja a rockstar a külön gratulációm, hogy ha invite/friend/crew only vagy solo sessiont akarok indítani ONLINE-ban, ahhoz a STORY módot kell indítani, megvárni míg betölt, szembesülni néha elnyomhatatlan animációkkal és UTÁNA kezdhetek online-ozni....) és ott (asszem) Esc->Online->Play-> és kiválasztani amit akarunk. Akinek van megbízható tapasztalata alátámaszthatná, hogy pl Heistolni megszokott csapattal, akik friendek, vagy crew tagok, azoknál érdemesebb-e friend/crew only sessiont indítani, és mikor mindenki bent van onnan indítani, merthogy így kevesebbek-e a töltések?

    - Hogyan lehet brightness-t állítani: csak STORY módból elérhető a beállítás :D

    - Hogyan kell beállítani, hogy km és ne mérföld legyen a térképen a gps által jelzett távolság

    - Hogy ha Free Mode-ban nem tesszük magunkat Passive Mode-ba, akkor nem az összes cash-t tudja elvenni az, aki megöl, hanem csak abból 500 dollárt. De kis szinten még az is pénz, úgyhogy érdemes mindig passzívba tenni magunkat, meg bőszen utalgatni a bankba (nemtom hány új player van és van-e létjogosultsága azt leírni, hogy ezt hogy kell)

    - B-vel lehet mutatni a karakterünkkel valahova, Y-nal lehet mapot zoomolni, playerlistát megjeleníteni

    - És végül: szerintem az összefoglalóban lévő PH-s crew listát már valami szebbre, átláthatóbbra és egyszerűbbre kéne cserélni, pl Google Spreadsheet. Bár a trollkodást nem lehetne kiszűrni, de csak nem vagyunk 12 éves vérpistikék, hogy ebben a topicban így bomlasszuk a kialakult közösséget, hogy pl kitöröljük az egészet / vagy csak akit nem szeretünk / vagy gúnyolódó megjegyzést írunk valakihez, mert túl sok képet posztol a topicba :D

Új hozzászólás Aktív témák