- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
mackosajt #16610 üzenetére
Az is megoldás lehet. Én is 10 percnyi loading bámulás után rákerestem a neten mi a probléma. És tényleg az ékezetes felhasználó.
Ami megoldást találtam míg nem volt prohardver az nekem működött. Áthelyeztem a dokumentumok mappámat ez alapján másik meghajtóra ékezet nélküli mappába és így instant beengedett a social club.
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
mackosajt #16460 üzenetére
Én még nem vettem meg de youtubeon is van pár régebbi Phenom gameplay és sehol nem írtak negatív dolgokat hogy rosszul futna. Pedig volt pár DDR2-es 1. gen Phenom és tuning nélküli konfigok gyenge kártyákkal.
Én már annak is örülök ha 30-40 közötti fps-sel fut, úgyis kontrollerrel tolom majd.
Egyébként egyértelmű és várható volt hogy az Intel előnye kiütközik a GTA-nál.
-
Asbee
veterán
válasz
mackosajt #16460 üzenetére
Egy éjszaka alatt, simán össze lehet hozni egy ilyen tesztet + előbb megkapják ők, és az oldal hiteles szokott lenni. Persze összeesküvés elméletek ki lehet találni, biztos hasra ütés szerűen csak úgy beírtak pár adatot.
Jaaaaa, hogy egy FX tulaj. Akkor már tudom honnan fúj a szél.Ha nekem is az lenne én is azt mondanám jól fut. Ez a proci ennyit tud, nincs min meglepődni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest