- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dogengar
aktív tag
válasz
gabi182 #33000 üzenetére
HDD-re is fogja telepíteni, de egyszerűen át tudod rakni telepítés után SSD-re a már letöltött játékfájlokat.
Ha leszedte HDD-re, és feltelepült, elindítod egyszer, majd kilépsz. A HDD-n lévő GTA5 mappát kimásolod valahova, ahol van hely (vinyón valahova máshova), majd letörlöd a játékot. Megint elindítod a telepítőt, ezúttal SSD-re telepíted, megvárod, míg leszed pár megát, majd megállítod a letöltést, és kilépsz a programból. Aztán már csak az SSD-re másolod a korábban lementett játékfájlokat, elindítod az exe-vel, ő átellenőrzi a fájlokat, és kész. Viszont ha SSD-re alapból nem engedi letölteni, mert nincs elég hely, akkor nem tudom, valamit ideiglenesen le kell törölj. -
Szajo
őstag
válasz
gabi182 #33000 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy rockstar social clubal töltenéd le nyugodtan töltsd SSDre rögtön én is így csináltam!
120GBos SSD-m van és ebből a windows foglal el egy 20gb-ot valamint programok stb.
Tehát kb nekem is 90Gb-om volt és simán felrakta!
Valami fájl kicserélős vagy halvány lila gőzöm sincs, hogy csinálja de nem kell neki a 65+65gb csak a ~65Gb
Kb mint a steam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest