- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totyak #28859 üzenetére
Offline mentést sehogyan sem tudsz átrakni online-ba.
Ez hülyeség. A mentés maga profilhoz kapcsolódik, nem internetes állapothoz. Magyarul: ha kihúzom a netet és elindítom GTA-t akkor értelemszerűen OFFLINE leszek (mert bejelentezik Live-ba de csak Offline) de folytatni tudom az általánosan Online állapotban játszott mentésemet mindaddig, amíg ugyanavval a Live acc-cal játszok.
-
Kassadin
addikt
válasz
totyak #28833 üzenetére
Azt nem tudom, a kézikönyv ír-e valamit erről, de abban biztos vagyok ha uninstallra adnád a fejed, ott be lehet pipálni a revoke funkciót, és oda is van írva hogy mivel jár ha nem pipálod ki... Valahogy nehezemre esik elhinni olyat hogy aki mindig revokeolta a serialt, annak egyszer csak érvénytelen lesz a cd kulcsa.
-
Kommy
veterán
válasz
totyak #28817 üzenetére
Sajnos volt aki így járt, például Mariann294 ha jól emlékszem, és sehogy sem lehet visszaszerezni a serialt, azt hiszem ő egy másik játékével használta utána.
Nekem a T(est)D(rive)U(nlimited)-nél jártam így, csak ott ennél durvább eset volt 5 aktiválási lehetőség volt ha nem revoke-oltam, viszont nekem minden indításnál újra regisztrálta a játékot, gondolhatod mennyit játszottam vele, írtam a supportnak és adaott még 3 lehetőséget aktiválásra, de nem jutottam vele semmire, mert 3 indításra volt elég (nem értem ez miért volt ), persze a pénzt nem adták vissza a rohadékok.
-
Kassadin
addikt
-
negyven2
veterán
válasz
totyak #26776 üzenetére
Tölti meg települ csak néha jó lassan.
De belinkelem a GTA IV 1.0.7.0 Patchét.
GTA IV PatchKicsit más, de jól megszívtam a GTA IV-el. 97,83% vagyok, de nincs már mit csinálnom a 100% hoz. Megvan minden, a barátok különböző időtöltése a galambok stb. Megnéztem számszerűsítve, elméletileg a 3 barát (Brucie, Jaccob, Packie) egyike még nincs befejezve pedig mindegyik telefonon elérhető opcióját mát megcsináltam, valamint egy véletlen karakter találkozás lenne pedig mindegyik megvan már ami lehetséges ((karakter 0.5% a barátok meg 1,67%).). Valószínűtlen, hogy kihagytam valamit mert a Stastsban minden benne van + Archimentek. Úgy néz ki, hogy akkor előröl kel elkezdenem, mindegy. Jha, és nem volt Cheat használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest