- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puttputt
őstag
Ez tényleg marha jó!
Na, én Kikivel jártam így, mert ugye nem igazán tudok helit vezetni..., volt egy kis "becsapódás". /De most madj jöhet a driver, valahogy csak kitrükközöm .../
Amúgy, ő ténylegesen "elpatkolt", ezek után:"Vidd Kikit oda, ahol jól érezné magát":
[link]Nem igazán érezte jól magát... 1 percen belül vége lett.
Saints Row 2-ben láttam még hasonlót, mint amit írsz... kinyírták videó szerint a női főszereplőt (szép látványosan), akiért bosszút kellett állni, majd természetesen, pár epizóddal később újra megjelent, aztán a végén "együtt ünnepeltünk"
Úgy látszik, ezeknek az "asszonyoknak" 9 életük van, mint a "macskáknak"
Robi86...-Kérek majd egy moderálást, nem akarlak idő előtt "elaggítani"
- Nemtom' hogy írhattam el..., még csak nem is olyan a neved, mint egy "átlaguser"-nek, pl. Qiroqwetzy9385
-
-
Robi86
senior tag
-
Robi86
senior tag
nem kell hozzá, azokat a "story" küldetések után csináltam. Most mikor másodjára vittem végig azt csináltam, hogy csak a főküldetéseket csináltam egymás után, és csak utána ezeket a mellékdolgokat
szerk.: most hogy látom mit írt Ginos, felmerült bennem egy kérdés: ha elérjük a 100%-ot, akkor lesz egy főfőfő küldetés? Mert én eddig abban a tudatban voltam, hogy az utolsó küldetés 60% körül van, SPOILERamikor bosszút kell állni, helikopterrel üldözni a motorcsónakot stb.SPOILER...nem ez az utolsó küldetés?
-
WhiteWalker
nagyúr
igen az is kell ! és még ezek is :
100%
* Az összes főküldetés
* Az összes (9 db) bérgyilkos-küldetés
* Little Jacob összes (10 db) drogleszállítós küldetése
* Brucie különleges-autó exportjai (10 db)
* Brucie autóversenyeinek megnyerése (9 db)
* Stevie 30 SMS-ben kért autójának leszállítása
* A 30 legkörözöttebb bűnöző elkapása a rendőrségi nyilvántartás alapján (szigetenként 10)
* 20 bűnüldözős küldetés (nem muszáj egy menetben megcsinálni!)
* Magas baráti kapcsolatok által elnyerhető különleges képesség elsajátítása
o Little Jacob fegyverszállítása (75 %)
o Brucie helikopter-vezetési képessége (70 %)
o Packie McReary autóbebombázási képesség (75 %)
* Baráti kikapcsolódások
o Little Jacob (darts, italozás, sztriptízklub, evés, biliárdozás, show)
o Brucie (motorcsónak- és helikopter vezetés, bowling, italozás, evés, show, sztriptízklub)
o Packie McReary (bowling, darts, italozás, biliárd, sztriptízklub, show)
* Találkozás 10 gyalogossal, akiknek küldetései vannak hozzád
* Tevékenység
o Biliárd megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
o Darts megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
o Bowling megnyerése egy barát vagy számítógép ellen
o Rekord felállítása a QUB3D nevű videójátékban
* Az összes (200 db) galamb legyilkolása
* Az összes (50 db) különleges ugratás megcsinálása -
Robi86
senior tag
Nem tudom mire gondolsz, lehet írtam ilyet, sokmindent írtam
A főküldetésekkel végeztem, Brucie mailben küldött járműlopásait is megcsináltam mind, Brucie versenyeit is mindet megnyertem, a Jacob féle drogszállítósdik is elfogytak.
Ezen kívül van még az hogy a haverokkal menjek bowlingozni, dartsozni stb, meg a galambvadászat...de ezekhez nincs kedvem, unalmas, szóval így értettem hogy végigvittem, ezért már csak őrültködnék a városban, ehhez meg kéne nekem trainer vagy akármi, ha nem is "örökélet" de legalább nehezebben sebződjek, vagy valami, mert így percenként a kórházban kötök ki -
rup1u5
nagyúr
jó tudni, hogy ti ilyen rendesek vagytok. legközelebb majd szólok.
"kb uulyan embereknek tekintesz minket asisokat, mint a rendes csitereket"
nem tudom, hogy tegnap este egy játékban voltunk-e de ott ahol én voltam nem csak asizásról volt szó.
sorozatokat lőttem fejbe és senki nem halt meg Mariann-on és Ms-en kívül.
de hagyjuk is inkább ezt a témát. megyek föl azt tolok kicsit. -
rup1u5
nagyúr
nem szóltam bunkón macihoz! egyrész ő is röhögött azon amit írtam, másrészt volt mögötte szmájli (
) harmadrészt meg szerintem az a bunkóság ha az ember fejében nem fordul meg az a gondolat, hogy mások esetleg nem az ő hangját akarják hallgatni végig multizás közben. nem tudom. nekem eszembe sem jutna mikrofont használni. és legtöbbször ki is lépek onnan ahol megy a pofázás, mert nem vagyok kiváncsi kis pista hangjára a fülesemben órákon át.
ez szerintem alapvető figyelmesség. és egyébként maci nagyon jó fej volt, hogy kikapcsolta mikor megkértem. nem akartam rosszakat álmodni a hangjától!
azt meg remélem nem gondoltad komolyan, hogy majd nekiállok sírni multiban, hogy ne csiteljetek.mindenkinek a maga dolga. párszor szóvátettem már és kaptam is a képembe. szóltam volna, hogy ne használjatok csitet akkor azonnal kikapcsoltátok volna az összeset ugye?
TTomax: csit nélkül? felejtsd el!
Esetleg ketten nyomhatunk egy kicsit.
Majd föladok hirdetést expressben, hogy csit nélkül GTA-zókat keresek és nyitok egy klubbot. -
rup1u5
nagyúr
" kib*szas amugy is ha vkit kinyirsz freeben szvsz (en legalabb is nem veszem jo neven ha vki lelo ha epp vmit veghez akarok vinn"
Ettől függetlenül épp ti lődöztetek le engem folyamatosan, miközben titeket lehetetlen megölni. Most akkor ki baszott ki kivel? Arról nem is beszélve, hogy nekem nincs spawnerem és ilyenkor a nehezen megszerzett járműveket, fegyvereket kereshettem újra. Pláne öröm ez ha a város másik végében jelenek meg. Ugyhogy ennyit az előre megbeszélt cheat mentes PH-s multizásról amiről szó volt. Én ezzel be is fejeztem a multizást végleg.
Látom nehéz megérteni az álláspontom. Levezetem mégegyszer: Aki csítel (tök mindegy milyen játék módban) az nagyon jól szórakozik. Neki nem rontja az örömét az, hogy a vele együtt játszó másik játékos/játékosok nem használnak csítet. Hiszen a csíter halhatatlan, olyan fegyvere és autója van amilyet akar. Viszont ha megfordítod a helyzetet és csítek nélkül szeretnél egy jót játszani akkor meg vagy lőve mert bárhova mész ezen a telibevert GTA4 multin mindenhol csíterek vannak. Na ez a kib*szás! Mások az elvárásaink a játékélménnyel kapcsolatban és nincs mód arra hogy különválasszuk a kettőt. Akárhogyan is nézem a csíterek tönkrevágják a csitmentes játékot kedvelők örömét.
Nincs nekem azzal bajom, hogy valaki másképp szórakozik mint én csak nem kéne hogy ez az én káromra történjen.
Nem kell állandóan ugranod és reagálnod valamit a csíterekkel kapcsolatos megnyilvánulásaimra, mert nem azért írom, hogy szemrehánnyak. Ha már meg nem tudod érteni, hogy miről beszélek akkor az is elég ha ignorálsz és nem válaszolsz. -
DonMedve
addikt
-
Imi Csabi
tag
Wáá Mester ez a vidi IS Jóólett
Igaz én csak belecsöppentem a sztoriba
fsb1000:
Azért ne keverjük össze a dolgokat. Mi nem pub szervereken használjuk ezeket a dolgokat. Csak és kizárólag hülyéskedés céljából és ZÁRT szerveren. Ha Te ezt nem vagy képes megérteni, akkor nincs miről beszélni...Tudni kellene különbséget tenni a fun és a valódi cheat között.Mivel van saját szerverem cod4-ben, pontosan tudom hogy miről beszélsz...
Ugyanakkor, fel nem fogom, hogy miért bűn, esetünkben hülyülés céljából használni az asi-kat.
Na m1 felesleges erről vitázni.Źşë', temeg szójjááááá, ha kell ember, ha épp cod4-ezek is. Ha épp nem warozok úgyis menni fogok xD, vagy nem
.
-
fsb1000
nagyúr
Azt kellet volna mondjam a videódról, hogy jó...
De a közepén hitelét vesztette a dolog.
Az örök életű playerek szétverték a zsarukat.
ja.. ez csak egy ártatlan MOD a videó kedvéért.... hát persze,
Ki is kapcsoltam.Ugye nem kell ismlételjem, miért nem játszom már a GTA4-vel.
Nem értem, hogy titeket miért nem zavarnak ezek a dolgok.A T2-t élveztem, az még OK volt.
-
DonMedve
addikt
Akkor nem a Rockstaros cuccba kell regelni?Elvileg majd multizáshoz,meg a játékhoz nem fontos a steam nem?
Ui.:Mire leszedi a 14GB-ot megőszülök!Egész F1 alatt ment,csak a 42%-át szedte le!
Asszem csinálok egy játék mentést,ha lejött.Azt elmondanán valaki,hogy a multizás hogyan megy majd?
-
puttputt
őstag
-
Narancs
őstag
Vágom hogy kevés neki, csak azt nem értem miért nem nő az FPS ha lekapok mindent legalacsonyabbra, és miért nem esik vissza ha felteszem magasra? Ennek semmi értelme...szvsz ez valami bug...(időközben visszatettem a CPU-t alapra, de azzal sem esett vissza az FPS, így arra jutottam, hogy a CPU limitet is ki lehet zárni, ha az lett volna, akkor az órajel visszavételével az FPS is esett volna, de nem. Nem is nő, nem is esik, beszarás
-
puttputt
őstag
Tényleg jók! Főleg a "motoros", gondolom, volt "bőven" fps
"Mariann", szívesen venném a véleményed az én képeimmel kapcs. is, belenéztem a Youtube videóidba, örülnék, ha te is ránéznél az enyéimre és véleményeznéd.
A videóid abszolút rendben voltak, egyébként, nagyon minőségi munka. -
Mariann294
őstag
Szerintem valami uj trainer..honnan szerezted a képeket?
Emax: Szerintem nagyon jó a stroy!Izgultam rajta hogy mi lesz,hogy lesz...
Michaelle meglepett ugye az elején hogy elárult...meg ku*va mérges voltam mindig Dimitrire.Alig vártam hogy kinyirjam!Persze még sok érdekes dolog volt de nem akarom felsorolni.
-
-
fsb1000
nagyúr
"te úgy fogod fel a dolgot mintha ölni lehetne vele v halálos bűn lenne"
Nem.
Én úgy fogom fel, hogy olyanokkal nem akarok játszani, aki másképp gondolkodnak a hack és a csit használatáról mint én.
Se számítógépes játékot, se focit, se pokert.
Lehet, hogy nekik van igazuk, és elfogadom, hogy számukra igy élvezetesebb a játék.
Nekem nem.Nem kell ezt mellre szívni....
-
fsb1000
nagyúr
Az az "érzékenység" nem a GTA4-vel kezdődött, hanem COD1-vel sok-sok éve.
Leginkább az a bajom csittel, hogy az én játékélményemet rontja, ha mások használják.
Legyen szó versenyről, vagy csak free játékról bármilyen netes játékban ahol emberek játszanak együtt vagy egymás ellen elvileg azonos lehetőségekkel.
Meg az értelmetlensége is zavar.
Vagy az a szemlélet amivel úgy érzik a játékosok, hogy "jogosan" használják.
Pont ugyanaz a szemlélet, mint a körúton másodikként leparkoló dzsippesek.A szabálytalan parkoló is azt érzi, hogy neki szabad, és nem is érti mi ezzel a gond hiszen csak 5 percre állt meg a külső sávot lezárva. Nem árt vele senkinek, bárki megtehetné nem csak Ő - gondolja.
ja.. tőccsem le és én is használjam.
Nem.COD-ozni is csak hajnali kettő után járok, mert addigra a 18 éven aluliakat már ágyba zavarták.
-
fsb1000
nagyúr
Ha ez az amire gondolok, akkor már erről is írtam korábban.
Amikor valaki tömegesen kickelte a játékosokat.Ugyan mi jogosítana fel, hogy bárkit kickeljek? Mert más az elképzelésem a "tiszta" játékról? Higgyem azt hogy az autópályán mindenki szembe megy csak én haladok menetirányt?
És ha meg is tenném, akkor meg egyedül játszak???? (emléxel.. 13-ból 3 maradt)
Inkább LAN, és akkor nincs bosszankodás.Sajnálom, hogy néha itt bosszankodom, esetleg rontva a kedvetek (vagy sem)
De már beletörödtem: Ez a játék nem nekem készült.
Single-ben nem játszom, mert a multi jobban érdekel.
Multiban (LIVE) sem játszom a hack, csit vagy bárminek is nevezzük előnyt növelő eljárások miatt.Oka van, hogy ezek a hackok, csitek megjelenhetnek, és ez az ok nem más mint a pénz.
Azaz a fejlesztők nem engem, hanem más elvekkel rendelkező felhasználói réteget céloztak meg.
Ennyi. -
person
senior tag
Olyan manta szutykom nekem is van de eddig mindenhez működött
de akkor ehhez meg sem próbálom. Amúgy egész jó ahhoz képest hogy 1300Ft.
Tekkenbe széttördelni tökéketes.
Van valami progim amivel billentyűzet gombjaira lehet programozni és utána elvileg
működnie kell játék alatt is.Most látom Lang-hoz van szerencsém?
-
person
senior tag
Tudom elcsesztem mert arányaiban túl nagy volt a képhez
így utólag többször kellett másolnom azért ilyen elcsúszott.
Nem akartam több időt elcseszni vele csak poénnak szántam.
Amúgy meg nem mondanád.szerk.: ja ha az utolsó két számjegyet leveszed akkor kb. megfelel a valóságnak.
-
RockHaRD
addikt
most felpakoltam a win7-et, és arra a gta-t 1030-as patch, és a legujabb live. most 50 fps-t nyomott a banch... potom 20-szal több
és a játék esőben is játszható... mostmár csak felkell pakolnom az enviroment módot, és megnézni, hogy ugy jó-e
az az idegesítő amugy,hogy cpu használat 60% system ram szintén 60%, és a vram meg vmi 71%...
-
rup1u5
nagyúr
nem értettem, hogy mi van.
azt írtad feltöltötted a videót, erre látok valami tipikus amcsi jutyúb profiltvalami detroit-i csókával. arra is gondoltam, hogy esetleg rossz linket tettél be. tény, hogy ha az volt a célod, hogy összezavard az embereket akkor az nálam bejött!
-
Mariann294
őstag
-
Vahur
tag
Az egérre és a billentyűzetre van megoldás boxon és PS3-on is. Egy kis speckó átalakító és már rá is kötheted őket, sőt az UT3 átalakító nélkül is támogatja pl:
video
A Killzone 2 nekem is nagyon kéne, csak hát igen, a játékok árára nincs sem hardveres, sem szoftveres átalakító -
fsb1000
nagyúr
Én sem veszem komolyan hiszen játék és engem is szorakoztat.
Csak a szórakozás minősége lecsökken, akár a baráti freeben, ha bespawnolunk sérthetetlen heliket, ahelyett hogy egy lopott autóval elmennénk érte a reptérre, és úgy manöverezünk vele, hogy ne sérüljön meg, mert akkor megint mehetünk egy másikért.
Ha meg versenyzünk, akkor az azonos tipusú autó azonos módon gyorsuljun,és azonos "fizika" vonatkozzon rá (13 játékosból, ne csak 3 pördüljön meg, a többi meg vissza áll az utra bármilyen ütközés tán), ha meg lövöldözünk, akkor meg kelljen keresni a fegyvert, vigyázni hogy közben ki ne nyirjanak, aztán megintcsak azonos feltételekkel löni az ellenfelet és állni a golyókat.
Nehéz megérteni, ha a másik nem sérül meg egy közeli fejlövéstől sem, illetve lőtávon kivülről leszed egy pisztollyal, vagy a legjobb mikor a kezéből rakétákat lő ki, mikor az nincs is engedélyezve a pályán, és közben 5x sebésseggel fut, illetve "korcsolyázik"Mindezek használata unalommá süllyeszti a játékot.
Olyan mint a szex, ha a nőd naponta 2x is "engedi", akkor már nem lesz olyan izgi, mintha minden alkalommal kéne neki egy kicsit udvarolni, és mindig van egy kis esélyed hogy nem sikerül.Nehéz istennek lenni... mondta egyszer valaki, nyilván nem a GTA4-re gondolt, de ha megszünnek a kihívások, akkor lehetne helyette kabaré müsort is előadni, az is tud szorakoztató lenni.
Szóval vigyázni kell ezekkel a segédeszközökkel, mert az unalom melegágya.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest