Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vahur
tag
válasz
szabod #12260 üzenetére
Hát ez a Pizza This helyett Wong mosodája dolog már LOL. Szándékosan megjegyeztem hogy milyen matrica van a furgonon, hátha újra kell spawnolni és ne járjunk úgy mint a robogó színével. Lehetséges hogy másképp látjuk ezt is mint ahogy a spawnolt cuccokat sem látja mindenki? Fura dolgok ezek, na mindegy de akkor is pizzás volt
Ez egy újabb érv amellett mindenki számára hogy a forgatási kellékeket nem vágjuk haza RPG-vel mert még kellhetnek
-
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #12128 üzenetére
Jajjj igen ez hatalmas! xD
Én szeretnék szerepelni a videóban.Múltkor leirtam az ötletemet.Hogy teccik?
Zsé:: Én is unom az egyhangú videókat.Ami hosszu volt,nem volt zene hozzá,vagy csupán uncsi volt az tekergettem de ezt nem.Nekem teccik.
Szerintem nagyon sok benne a FUN valahogy megnevetett.Szegény Niko! xD
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #12074 üzenetére
Ez nagyon lol hogy egyesek mit ki nem találnak xD
Szerintem tudod hogy kéne?Mondjuk ugy kezdődne hogy mennek a kövér rokkerek csoppereken vagy 4-en (vagy ahányan leszünk).Mutatják ahogy bemennek a Cluckin Bell-be.4 öregasszony áll egymás mögött."Helloooo"-znak a rockerek fellökik őket és valamilyen hanggal kommunikálnak az eladóval.Nagyik kirohannak beülnek egy kocsiba és eltorlaszolják az ajtót.Kiszállnak és elmennek.Rockerek nagynehezen kideritik hogy az öreglányok az öregek otthonában vannak.
Vagy amikor bemenek a cluckin bell-be akkor az egyik banyát agyonverik.Aki kórházba kerül a rockerek pedig bemennek hozzá és kikérdezik hogy hol van a többi nagyi?
Ekkor elmennek az öregek otthonába és kezdődik a népirtás valami vicces szöveggel. -
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #11947 üzenetére
Részemről OK, de a forgatókönyv megírása lenne az alap.
Nem kell 10perc, elég lenne 1 percessel próbálkozni, hogy egyáltalán képesek vagyunk rá.
Pl a kocsi indulások nagyon szofisztikáltak, vagy mikor a keritésen ugranak át és a kamera merőlegesen mozog. Ott is időzitve van ki mikor ugorjon.rup1u5:
Azon én is gondolkodtam (mesterlövész jelenet), de arra jutottam hogy ha a kamerázó helis akkor meg lehet csinálni.
A film fel van gyorsítva és a kamera free modban a heli alatt van.
Persze ekkor van rotor hang is.A másik lehgetőség hogy a mesterlovész a kamerás és csak a kamera van távolítva 1 sec időn belül, attól olyan gyors. Nem emléxem, de mintha FOV is változna.
Majd kipróbázom.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #11944 üzenetére
Nagyon jó videó.
Ennek van sztorija, meg van szerkesztve, a kameramozgások inkább filmesek, mint játékra jellemzőek, jó zene, kicsit sok vágás.
profi munka. és 8-10 ember együttmüködése biztos kellett hozzá.Ezzel szemben mi a véletlenszerű eseményeket rögztjük és probáljuk valahogy egy történet nélküli akció-ütközés halmazzá gyúrni.
-
nicoka
tag
-
Geryson
addikt
válasz
szabod #11757 üzenetére
Engem egyszer hívott a főjáték kipörgetése után, gondoltam akkor menjünk. Sztriptíz klubbra vágyott a hosszú börtönévek után (elmondása alapján), elvittem. Ő leült én meg elkezdtem okoskodni mire ki is tört a verekedés, dobtam pár gránátot és futás haza. Amikor hazamentünk megköszönte csak mondta, hogy egy kicsit tovább maradt volna...
-
Vahur
tag
válasz
szabod #11751 üzenetére
Nekem ugyanez van, ugyan sohasem barátkoztam vele, mert nem volt kedvem szociális életet élni, megköszönte hogy él, azóta üzenetrögzítő. Talán meg akkor kellet volna vele barátkozni vele amikor a játék vége felé egyszer felhívott, nem tudom, de én elhajtottam a brébe. Nem hiszem hoy ezért újrakezdem, ha kell a fájás akkor felhívom Jacobot, engem remekül szórakoztat.
-
Źşë'
addikt
válasz
szabod #11570 üzenetére
regi peccsel nekem is uezek a hibak voltak mint neked, fagyott a video akk sokkal tobb eltunedezo textura volt + epulet ut...
sztem franko lett a videoban az elejen a zene ahogy atm1 masikba, total olyan erzes mint mikor roman meg niko talalkozik az elejen, aliaz jo nyitány!
amugy tobb zenet is bele lehet tenni az editorban, en eddig mindig csak 1 et tudtam, ha igen akk hogyan? - ja ezt most olvastam e h nemreg irtad
ill még egy kerdes: ha multiban lelonek rpgvel mikor epp kocsiban ulsz akkor nalad is el tovabb a karakter? en még siman kitudok szallni a felrobbant kocsibol
nem gyenge
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #11577 üzenetére
hehe.. jó volt.
(mondjuk azt nem tudom, hogy aki nem multizik, vagy nincs a csapatban mennyire élvezi a videoinkat. de mindegy.... magunkat szórakoztatjuk)Most legalább láttam miket csináltok, mikor nem vagyok ott. Az RPG-s rásegítős dolog elég mókás.
A közeli helis felvételek is nagyon jók, Mariann meg még páran nagyon profik ebben a forgószárnyas reptetésben.
Mondjuk az már az ökörködés csúcsa, mikor a felhőkarcoló tetejéről a heli lelök 3 öngyilkos jelőltet.
Lehet aki még nem multizott ilyen free-funny módban az nem is érti mi ebben a poén.Egyébként a HD verziónak igen jó volt a minősége. Mekkora méretben sikerült feltölteni?
És nagy file-okat korlátlanul lehet feltölteni YT-re?
A zene választás tényleg nem szerencsés az elején, sajnos a zenék korlátozotak a GTA4-ben. Ezért javasoltam korábban hogy a filmet több részletben és zene nélkül rendereld (2 perces blokkokban).
Movimakerrel nagyon könnyű ősszerakni és alá rakni MP3 zenéket.
Ezzel a megoldással a hangcsúszás is kiküszöbölhető.Egyébként GRAT! Nagy munka lehetett elkészíteni.
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #11577 üzenetére
Szerintem az első zene ( a GTA IV-s) nem ilik ide mert teljesen más a hangultata.(Majd csinálok róla vidit) de ez csak szernény véleményem ne haragudj!
Amúgy nagyon jól visszaadtad a pillanatokat!Hogy pofán csapott már a teherautó.De épphogycsak.
Az is nagy amikor repülünk,meg még sok minden más!
A másik zene klassz ide illik!
(UPC Nem szeretjük a hullámzó árfolyamokat! Stb)
-
Vahur
tag
válasz
szabod #11577 üzenetére
Nah, csak megérte a szenvedésed az editorral, sikerült a jó pillanatokat megfognod!
Nekem személy szerint különösen kedves ez a videó mert sok helyen viszontlátom azt hogy mi is történt pontosan velünk azokban a pillanatokban amikor a rámpán az RPG rásegítős ugratásokat csináltuk. Szép munka, köszönjük!Geryson: én csak védekeztem a tehereautó sarkával, ők lőttek először
-
commanDOS
senior tag
-
Kommy
veterán
válasz
szabod #11447 üzenetére
Hát én megcsináltam gyorsított menetben azt az achivementet 13 óra alatt úgy hogy ideje nem volt senkinek felhívni , hogy mennyünk valahova
SZóval szerintem 1-2 emberrel belefér a mászkálás.
Vahur: Nálad egyértelműen a proci a szűk kersztmetszet, nekem ezelött egy x2 3800+-os procim volt ami 2,7GHz-em ment és a max fps-em gyengébb beállításokkal volt max 27 fps és volt hogy 10 fps-re leesett, én meg majdnem 100K-t öltem be le igaz nem pont emiatt.
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #11247 üzenetére
Huh kész szerencse...de még az a 15 is nagyon sok!
Ehh nekem még ilyenkor volt egy kemény 1.7 Ghz-es,256 RAM-os, (ez is ugy h cserélve lett),Nvidia geforce 2 MX kemény 64 megával (ez is cserélt),és egy 20 gigás vinyó.fsb1000: Aranyos vagy de szerintem mindenki segitőkész itt!
Ill. ott
Chapel:: Próbáld meg hogy ujra linkeled a Social Klubban a dolgokat...Xboxlive Gamertagod megvan?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
szabod #10890 üzenetére
Látszik, a játék motorja kezeli a többmagos procit...
Quadon is 2FPS max, nem semmi.
Ha kifogytál az ihletből, ne erőltesd. Ha majd megint elkap a kedv és az ihlet állj neki és csináld meg, ahogy szeretnéd. Velem is ugyanez volt, most szombaton este videót volt kedvem szerkeszteni, fél 4-ig el is mímelődtem vele.
-
Źşë'
addikt
válasz
szabod #10699 üzenetére
jaja en is lattam, azokat banolnam a rakba.
a javitas most erezhetoen jobb lett, legalabb is nalam. kevesebb eltunedezo textura, es mintha a video szerkesztoben tovabb birna a szerkesztest, csak ha sok videot szerkesztek akk elkezdi megint a loading feliratot es cseszi betolteni a videket
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
szabod #10722 üzenetére
Jó videó! Hogyan csinálod az alakot követő, mégis forgó kamerát? Két free kamerállás valamilyen movement effekttel? Vagy másképp?
Miért nem Youtubra töltitek fel? 1 hónapja lehet HD-ban is feltölteni dolgokat, és nem rontanak a minőségen. [link] Próbaképp töltöttem fel, nézd meg HD-ban, ugyanolyan a minősége, mint a gépen lévő fájlnak.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #10471 üzenetére
szabod és mariann: Grat a videokhóz!
Egész OKÉ-s ez a vimeos feltöltés. Mekkora méretben nyomtátok fel és mennyi ideig tartott?
szabod: Olyan a kép mintha valami élsimítás lenne rajta (jót tesz a videjónak), nem kapcsoltad be azt a funkciót ami konzol szerüvé teszi a játékot?
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #10471 üzenetére
Hehe jó kis videó!
Közben nekem is elkészült a legújabb.Íme:
Playing with the Cops! -
Geryson
addikt
Közéső sziget, Albany Ave és vagy a Jade Str. vagy a Hematite St. sarkán. Most mondjuk térképről nézem (és bevallom tökre nem vagyok biztos benne) mert közben kiléptem de én úgy vettem észre, hogy a bankrablós misszióra mentünk a "középső" Algonquin hídon, majd az első balra fordulási lehetőségnél, majd onnan a második, harmadik sarkon van. Tulajdonképpen egy Turismo-szalon, de ha a környéken vagy, akkor itt legalább mindig van sportkocsi, nem kell megkeresni. Remélem megtalálod, szólj ha nincs meg!
-
ricsy888
senior tag
A főkönyvtárba hozz létre egyet sima commandline néven és abba írd be -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat.
Először én is commandline.txt néven hoztam létre és észre sem vette, hogy beleírtam valamit. Már leírták, h valahogy ki van kapcsolva winbe, hogy mutassa a kiterjesztéseket, csak nem tudom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest