- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Apple iPhone 17 - alap
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Nekem sok dolgom/munkám volt az utóbbi kb. egy hétben, kevesebb idő jutott játékra, így még csak Karrozhoz megyek majd (Darkvale Gate végi ellenfél). Még mindig Elite nehézségen, és még mindig nagyon jól halad a karakter. A Valbury-s rogue dungeon is simán megvolt, bár ott már nem csak a főellenfeleknél kellett egyszer-egyszer gyógyitalhoz nyúlnom, de odafelé menet is volt egy-két ellenfelekkel alaposan telepakolt sűrűbb harc, ahol a biztonság kedvéért benyomtam egy-egy flaskát. Bár igazán izzasztó helyzet még ott sem jelentkezett.
Egyébként a Valbury végén lévő három főellenfél Elite nehézségen is vicc kategória volt. Csak a hideg támadású tudott néha érdemben sebezni rajtam, ha sokáig egy helyben álltam és nem mozdultam semerre. Ellenben az automatikus visszagyógyulásuk eléggé idegesítő volt. Veteránon olyan simán lecsaptam őket, hogy nem is tűnt fel, hogy ilyesmit tudnának.
Upgrade még nem nagyon esett, de egyelőre bőven jó a karakterem, gyakorlatilag very easy módnak érzem a játékot Elite-en, a rogue dungeonökön kívül még mindig nem kellett gyógyitalhoz nyúlnom (oké, majd az AoM-nál bekeményedik, tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Arany János - Kapcsos könyv
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
reelc