Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

Nekem sok dolgom/munkám volt az utóbbi kb. egy hétben, kevesebb idő jutott játékra, így még csak Karrozhoz megyek majd (Darkvale Gate végi ellenfél). Még mindig Elite nehézségen, és még mindig nagyon jól halad a karakter. A Valbury-s rogue dungeon is simán megvolt, bár ott már nem csak a főellenfeleknél kellett egyszer-egyszer gyógyitalhoz nyúlnom, de odafelé menet is volt egy-két ellenfelekkel alaposan telepakolt sűrűbb harc, ahol a biztonság kedvéért benyomtam egy-egy flaskát. Bár igazán izzasztó helyzet még ott sem jelentkezett.

Egyébként a Valbury végén lévő három főellenfél Elite nehézségen is vicc kategória volt. Csak a hideg támadású tudott néha érdemben sebezni rajtam, ha sokáig egy helyben álltam és nem mozdultam semerre. Ellenben az automatikus visszagyógyulásuk eléggé idegesítő volt. Veteránon olyan simán lecsaptam őket, hogy nem is tűnt fel, hogy ilyesmit tudnának.

Upgrade még nem nagyon esett, de egyelőre bőven jó a karakterem, gyakorlatilag very easy módnak érzem a játékot Elite-en, a rogue dungeonökön kívül még mindig nem kellett gyógyitalhoz nyúlnom (oké, majd az AoM-nál bekeményedik, tudom).

Új hozzászólás Aktív témák