- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuninger #5846 üzenetére
Szerintem sok idő rászánása nélkül is szebbek a felvételei, mint az action 4-nek és az instának. Az Action 2-vel viszont összehasonlítható. Amit linkeltem korábban felhős videót, azt Action 2-vel csináltam. Rászánok majd egy kis időt és teszek fel Hero 11-essel készült videót is.
Az AcePro nálam nagyon leszerepelt mint akciókamera. Viszont tegnap éjszaka starlapse-t csináltam AceProval és Action4-el egyszerre. Az instának a szoftvere szebb videót dobott ki, mint a DJI Mimo. Szóval ebben jobb.
Víz alatti felvétele gáz a Hero-hoz és DJI-hoz képest... lehet én vagyok a hülye és nem tudom beállítani, de hát éppen ez az, hogy normál módban voltak. Az Insta az új LeicaVID színprofillal. Ha már megint itt tartunk, hogy melyik a jobb és rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest