Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsírkrétamen #5543 üzenetére
A DJI MiMo program a telefonodon kapásból megfényeli neked a D-Log fájlt, és kiexportálja 4k vagy FHD felbontásban. Elég gyorsan megvan, már oszthatod is meg
Más: van Insta360 Ace Pro kamerám, Action 4-em és Hero 11-em. Most voltunk Olaszországban a sípályán, gyönyörű, tele alpesi színekkel, réti virágokkal, stb.
Csalódtam az instában. Kicsi a látószög, ha nagyra állítod ronda a kép, mintha befőttesüvegből néznéd a világot. Az Action 4 és a Hero 11 sokkal jobb ezen a téren. Az Action 4 éjszakai videóban is kiváló.
Nem tudom mire ez a nagy hype az instának, illetve tudom, de nem a valóságot tükrözi. Nem az insta a legjobb akciókamera. Az Action 4 gyorsabb, megbízhatóbb, könnyebb, többet megy akkuról, és nem melegszik túl olyan hamar. A látószöge is nagyon megveri az instát. A mágneses rögzítése is sokkal jobban használható, mint az insta. Az insta lemásolta a dji megoldását és gagyira sikerült. Nehéz ki- be pattintani, közben mindig elállítod a rögzítés szögét, stb.
Az insta nem tud csak automata időzítésű timewarpot. Eszem megáll. Pont az a lényeg, hogy én döntsem el: 5X, 10X, 15X, stb gyorsításban akarom-e a felvételt. Gopronál, DJInál ez megvan, instánál nincs.
-
Csandi
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5543 üzenetére
D-Log persze, hogy fakó, mivel azt színezni kell utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest