- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
az nem fake fiók
... ott csak bemutatja, hogy hogyan kell több google fiókot is felvenni, ha nem csak egyet használnál a telefonon. Mint pl én is.
Van erről külön videó is, hogy ha már befejezted a hekket teljesen, de eszedbe jut hogy fel kellene még venni egy újabb fiókot, akkor azt hogyan kell csinálni. -
Oldman2
nagyúr
Van ez a videó: Full Guide To Install Native Google GMS On Your Huawei
Ebben 11:25-től kezdi el felpakolni a Huawei_GMS_by_Ross_4.zip fájl tartalmát.
13:03 után kétszer belép a Google fiókba, 2 különböző fiókkal (ráadásul utána még mutat 3x és 4x is). Ezt nem értem.
Ez a 2 fiók megmarad a videó végéig.
Szóval mi ez a két fiók, hol mikor vagy melyik helyett kell felvenni a saját fiókot?
-
Oldman2
nagyúr
Köszi,
A videót tüzetesen átnézve és kijegyzetelve, felmerül bennem ismét a kérdés, hogy a 2 fake fiókkal mi a teendő utána?
A videó ugyanabban az állapotban fejeződik be, a 2 fake Google fiókot mutatja.
A saját Google fiókot hogyan tudom és mikor kell aktiválni, hogy "megmaradjon minden"!
-
Oldman2
nagyúr
Ok,
Azt a 2x fals gmail címet miért kell?
Generáljak 2 fals címet, mielőtt a véglegest felveszem?
Ezt a pontot valóban nem csináltam meg.
A végleges felhasználó nem is én leszek...
A lányom Google fiókját adjam meg 3. -nak, vagy az 3.ként megadott sajátról át tudok majd állni az övére "normálisan"? -
jeni
félisten
-
-
Oldman2
nagyúr
No végigcsináltam a "by Ross 4.zip" tartalmának telepítését, a Tutorial alapján.
Látszólag megy minden, "kivéve", hogy a Google fiókban nem szinkronizálódik a Google Contacts.
Mit tudok még elkövetni, hogy ez is "beinduljon" rendben?
Force Stop, Clear Data, Restart megvolt.
-
Oldman2
nagyúr
Urak,
Adott egy P40 Lite készülék, a következő adatokkal:
Base: LNY-LGRP2-OVS 10.1.0.343
Cust: JNY-L21-CUST 10.1.0.0(C432)
Preload: JNY-L21-PRELOAD 10.0.1.1(C432R2)Ha jól értelmeztem, akkor ez egy 343-as firmware verzió, amit downgradelni kellene 226-ra.
A lányom szeretne erre a készülékre visszaállni, de kellene neki egy működő GMS környezet (ennek hiánya miatt került a készülék a fiókba), de a kamerát visszasírja azóta is.
A HiSuite, a HiSuite Proxy és a Huawei GMS by Ross 4.zip fájlok megvannak, de 226-os fw-t nem találok sehol.
Tudna-e valaki segítséget nyújtani nekem?
-
spect80
senior tag
valamit elronthattam, mert a fagyasztás után sem voltak notifok. Majd megpróbálom, ha lesz lelkierőm és időm újrakezdeni
Az a "vicces" hogy minden próbálkozásnál más az eredménymost visszaraktam az 1A megoldást és a Push javítást a speckó GSF alkalmazással és billing service már megy, de a GPS nagyon kaki. nem talál pozit vagy csak nagyon ritkán
-
FingR86
őstag
mert abban van egy fix fájl, ami tiltja az összes play protect hibaüzit, ezzel együtt tiltva lesznek a push notifik is. A fagyasztással megszünnek a play protect hibaüzik és kilövi a play áruházat is, de van push notify. Szerintem a play áruházat teljes mértékben ki tudja váltani az aurora store és így vannak push-ok is. Én így használom több mint egy éve.
-
spect80
senior tag
válasz
thebiker #884 üzenetére
Köszi!
Igen, én is belezavarodtam már a sok opcióba.
Az 1A módszerrel vannak értesítések, de nem megy a google pontos helymeghatározás és a billing service (akkor sem ha nincs tiltva a play store)
Ma egész nap az ICTFIX módszerrel próbálkoztam, azzal megy a play store, a gps és a billing service is, de a push notifok sehogy sem.
valahogy a kettő kombinációját fogom megpróbálni -
spect80
senior tag
ok köszi, esetleg meg tudod mondani, hogy melyik mókolást tetted fel és milyen verzióra?
nekem a 10.1.0.131-re ment fel az összefoglalóból az 1A szakaszban található, aztán a linkelt fix.
Aszerint nekem a 21.24.57 play services van fent meg ez a hegesztett GSF, aminek a verziója 1.2.4szerk.: ja azért is kéne mert a play store le van most tiltva a netről és aurora-ból jönnek a csomagok, ez sem túl jó megoldás
-
thebiker
tag
Hali,
Én régebben csináltam a GMS-t de megy a Google billing és a helymeghatározás pontosságának javítása is.
lzplay törölhető.
Most mondhatnám, hogy tudom, hogy mitől mert egy csomó verziót feltettem már. A Google szolgáltatásból a 21.24.56 (040408-383540743)van fent. De a GSF 10 van fent nekem is. -
spect80
senior tag
Igen, ez valami saját gsf amit a videót készítő srác csinált.
Az ictfixesből melyik müködik neked? Látok ott 4 megoldást + van egy új, 2022es dátumú. Én is azt akartam telepíteni le is töltöttem, csak a backupokat nem tudom letölteni, mert a gdrive állandóan azt írta hogy olyan sokan töltik le hogy próbáljam meg 24 óra múlva.Szerk.: Sikeres gms telepítés után az lzplay törölhető, vagy annak maradnia kell a telefonon?
-
spect80
senior tag
P40 pro-n végigcsináltam a GMS felrakást, sikerült.
Majd a play certified error-ra végigcsináltam ezt a fixet:
https://www.youtube.com/watch?v=h4k-Tki8-GcMűködik, mennek az értesítések és majdnem minden szép és jó kivéve 2 dolgot:
- A Google billing service nem megy, ezért a megvásárolt cuccaimat nem érem el. Ez talán érthető is, el tudom engedni
- Viszont a fix videóban van egy pont, ahol felteszi a google services framework 4.2.1 verziót, majd telepíti a google maps-et, aztán a GSF 10-es verziót, hogy be tudja kapcsolni a beállítások/hely/google location accuary-t, majd utána a saját patchelt gsf-et.Végigcsináltam a videóban leírtakat, de a helymeghatározás lassú és a google location accuary ki van kapcsolva. Viszont bekapcsolni sem lehet, mert egyből kilép a menüből. Erre van valami megoldás? maps reinstall nem oldja meg, mert ez a GSF beállítása, de ezt nem nagyon akarom resetelgetni, újratelepíteni, mert félek, hogy akkor kezdhetem előről az egész mókolást
-
Rspk007
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy nemrég elindult itthon is a HBO Max reméltem, hogy viszonylag stabilan tudom majd futtatni a MatePad T10s-es tabletemen. Mivel GMS hiányában simán apk-ról nem indult, megpróbáltam GSpace-szel, de szinte 100%-ban összeomlik mikor túljut a betöltő képernyőn.
Valakinek van ötlete hogyan tudnám legalább nagyrészt stabilan elindítani?Előre is köszi!
-
NemMo
őstag
Lesz még valaha google-s Huawei telefon? Nagyon hiányzik a piacról..
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
A Gsapce-t használja valaki fizetős verzióban?
Ha igen, akkor stabilabb mint az alap reklámmentes első verzió?Előre is köszi!
-
winfos
tag
Köszi mindenkinek, OTA jött 1 napra rá.
De egyébként Type-c OTG kábel is működő képes volt.
-
winfos
tag
Sziasztok!
P40 Pro-n megcsináltam a downgrade-et. Aztán át gondoltam és elengedem ezt az egész GMS szolgáltatást. Szóval vissza akarok menni legfrisebbre.
Ugye az USB csatlakozás most nem jó.
Mi lenne a menete a frissítésnek?
Jelenleg 10.1.0.176 van rajta.
köszönöm
-
spect80
senior tag
válasz
Vakkancs666 #857 üzenetére
szia,
gspace csak kényszermegoldásnak jó, közelről sem lesz egyenértékű a natív GMS telefonokkal. én mate 40 pro-n használom EMUI12-vel
- banki alkalmazásokhoz nem ajánlom, mert ki tudja milyen szervereken megy át, mennyire biztonságos, stb. Kínai app, gyanítom, hogy nem esett át szigorú auditokon
- az értesítések nem nagyon akarnak jönni. EMUI11-en még csak-csak volt, de 12-nél van hogy az appba belépve is várni kell percekig a frissítésre (pl.: hangouts)
- idővel ahogy nő a gspace mérete, egyre gyakrabban jelentkezik bizonyos alkalmazásokban "program nem válaszol, bezárás, várakozás" hiba
- mivel 1 app tárol minden gspace-be telepített szolgáltatást, így több GB-ra megnő a gspace, nem lehet alkalmazásonként cache-t törölni, ahhoz hogy az előző hiba javuljon teljes app törlést kell csinálni, amivel előről kell kezdeni a google bejelentkezéstől mindent
- nem nagyon követhető hogy mikor frissül az alkalmazás
- ha nem fizetsz érte, rengeteg reklám van benne -
balpis
őstag
válasz
Vakkancs666 #856 üzenetére
köszi az infot.
Egyelőre meghirdettem a hardveraprón.... -
Vakkancs666
csendes újonc
Hello!
Gspace-t használókat kérdezem: Nektek mennyire vált be, mennyire működik stabilan? Gondolok itt -főleg, de nem kizárólagosan- a banki appokra és az értesítésekre.Tudom, vannak vele aggályok, ezért is kérdezem.
(Nem nekem lesz, hanem a párom P40 lite-jára van tervben)Köszi előre is a visszajelzéseket! :)
-
Vakkancs666
csendes újonc
Revolut szerencsére van már AppGallery-n, tökéletesen működik, hasonlóan, mint a Curve (sőt utóbbinál 30 napig 1(?)% visszatérítést is kapsz).
Az új OTP app fagyasztásos módszerrel 95% -os, a kamera része nem működik (minden más, így a push értesítések viszont mennek!) Sajnos a fostp nem akar fejelszteni HMS-re, így azt "javasolják" használd mobilböngészőből... -
balpis
őstag
válasz
firemanus82 #854 üzenetére
Köszi!
hát, ez elég gáz.
Ha menne legalább hangvezérlés nélkül, az már jó lenne, de így rádiót és zenét se tudok hallgatni vezetés közben, mert azt mondja, a BT mediához húzzam le az USB-ről...
Egyre inkább azt érzem, hogy számomra erős visszalépés használhatóságban a mate 20 pro-hoz képest. Csak a kamerája ne lenne ilyen jó!...
(És a banki alkalmazásokat még nem is próbáltam meg áthozni rá, kicsit azoktól is tartok, mind menne-e - Unicredit,CIB, OTP, Revolut)
Fájó szívvel, de azt hiszem, megválok tőle, és várok még egy-két évet, míg a Samsung S huszon-valamelyik (ultra meg plus nélküli) eléri ennek a szintjét... -
firemanus82
senior tag
Nálam sincsenek ezek az app-ok. És a hangvezerles sem működik már nálam. Azota van ez, mikor a Services frissítésért rinyalt és nem ment az AA. A frissítés megoldotta, hogy újra működjön de az appok már nincsenek és hangvezerles sem működik. És fejlesztői módban sem látom már őket
-
balpis
őstag
Sziasztok!
Sok-sok próbálkozás után úgy tűnik, többé-kevésbé használható lett a P40 pro...
Köszönet nektek!
Az 1A módszer (https://www.youtube.com/watch?v=CdYpZlXlgOQ) és a folytatása (https://www.youtube.com/watch?v=h4k-Tki8-Gc) tell nálam működőképes.
A fagyasztás nélkül megy most. (Kellene? Amikor megcsináltam a fagyasztást az 1A után, jó volt, de a második link így összekavarta valahogy - vagy én, miután a régitelefon alkalmazásait átmásoltattam...)
Az android autó is, waze, Google Maps OK. Azonban a webrádió, VLC appok nem látszódnak benne. Erre van valami ötlet esetleg?Úgy vettem ki, hogy engedélyezni kellene ezekhez a google assitance--t és a google alkalmazásban a voice match funkciót. Ez azonban sehogy sem akar sikerülni.A nyelvet már angolra, regiót UK-ra állítottam. Így sem.
"This feature is currently unavailable on this device"...
A régin szépen ment, a lejátszást tudom rajta indítani hanggal is.köszi előre is, ha van valakinek ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest