Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolika52
csendes tag
válasz
Luzsi04 #1636 üzenetére
Hali. Én vagyok a tag Roli aki csinálta annak idején youtubera a p40 pros mókolós vidit, napokba csináltam megint egy p40prot gms-el és ugyanebbe a hibába futottam bele mint Te, de van rá megoldás.
https://professorjtj.github.io/BaseArchive/ innen kell letölteni a ELS-LGRP4-OVS 10.1.0.131 fájlt, a többit pedig a https://professorjtj.github.io/ oldalról...
Vagy egyszerűbb ha megnyitod a https://professorjtj.github.io/ oldalt, és jobb felső sarokba "database", "base firms" és onnan töltöd le az ovs fájlt.
Utána működni fog, nem kell a dátumokkal szórakozni ha a "HISuite.Proxy -- HiSuite_10.1.0.550_OVE" kombót használod.
Ellenben ha Emui 12-ről akarunk visszaváltani és a "HiSuite.Proxy.V3.3.0 -- HiSuite_11.0.0.650_OVE" kombót használjuk, akkor (eddig nem kellett) csak akkor fog 99%-on hibaüzenet nélkül túljutni a Hisuite, ha a laptopon/pc-n a dátumot 2023.08.30-ra állítjuk. Remélem tudtam neked/nektek segíteniPacsi, jó mókolgatást nektek.
-
stefi68
addikt
válasz
Luzsi04 #1636 üzenetére
Leellenőrizted a telefonod a telfonod Típus/Régió/Preload adatait?
Ezek nálam ELS-N29/C432/R4 (A preload egyesek szerint lehet más is)
Neked is belinkelem a Bank Roland féle videó saját gyártmányú írásos kivonatát: [visszaminősítés]
Ezzel egyszerűbb lesz mint a videót megállítani, tekergetni. -
Luzsi04
csendes tag
-
-
stefi68
addikt
válasz
Luzsi04 #1568 üzenetére
A Play Áruházban azonnal vedd le az automatikus frissítést, ahogy működik.
Az adatok törlése után visszaáll az automatikus frissítés, ezért azonnal indítsd újra a telefont, vagy tiltsd le a netet, hogy ne legyen ideje frissíteni a Google Play Szolgáltatásokat.
Ezt 2x kell megcsinálni.
A siker kulcsa, hogy az egész művelet alatt ne frissüljön a Play Szolgáltatás.
Ha így teszel elsőre fog sikerülni -
stefi68
addikt
válasz
Luzsi04 #1564 üzenetére
176-on valóban nem fog működni a GMS Hack, ehhez min. 131 kell.
Nemrég csináltam a visszaminősítést legújabb EMUI 12-es ROM-ról, két lépésben.Első lépésben:
HiSuite v11.0.0.650 --- HiSuite Poxy v3.3.0 --- Firm Finder v2 kombóval 202-reMásodik lépésben:
HiSuite v10.1.0.550 -- HiSuite Poxy -- Firm Finder kombóval 131-reAnnyi volt a változás a korábbiakhoz képest amit 9 hsz.-szel korábban leírtam...
Nekem a DLoad-os módszer nem sikerült, hibát dobott, lehet a birtokomban lévő 131-es ROM nem volt jó, vagy hibás volt, stb.
Van valami forrásod 131/121 számú dloados ROM-ra? -
-
firemanus82
senior tag
-
balpis
őstag
Az android auto P40 pro-n mivel megy neked? GMS vagy valami más megoldás?
Én egyelőre csak a dualspace-t próbáltam, azzal nem megy sajnos, hiába tudtam feltenni a play-t, úgy tűnik, nem látja, egyszerűen indul és kilép, üzenet nélkül.
új telo, költöznék át a mate20pro-ról, és ez az egyetlen, ami megakadályoz benne. Egyelőre csak keresgélem a megoldást, de ha valaki tömören tud útbaigazítani, akkor az sokat segítene
(mondjuk a goole pay is jó lenne a revoluthoz, de anélkül megvagyok. Mást eddig nem hiányolok rajta) -
firemanus82
senior tag
Nálam sem a régiek, sem a friss nem működik már. Mind figyelmeztetést küld, hogy frissítsem a play szolgaltatasokat. Sajnos valamit lefrissitett még, mert azóta nem megy. A P30 pro és Samsung s20 ultra-val működik a kocsival.
Ish4d0w: azt már 1x megszivtam, így nem teszem
-
-
illjo
senior tag
Grat, ritka akinek nem akad probléma a mókkal, de főleg downgrade el. Persze lehet, csak a problémák jobban előtérbe kerülnek, aki meg esetleg megcsinálta gond nélkül, nem jelzi.
Én fagyasztás párti vagyok, nyilván mert amikor szükség volt rá, ez a módszer volt a legismertebb. És azóta is gond nélkül működik. Bár az összefoglalóba nem linkeltem őket, vannak megoldások fagyasztás nélkül is.Én ezekről kb annyit tudok, mint aki elolvassa őket,a spílerek ebben azok a kollegák, akik megcsinálták és működik nekik. De igyekeztem összegyűjtögetni őket. Idelinkelem az összefoglaló segédtopikját, ahova betettem őket. Az első 3 (mármint nekem 'a legfrisebb hsz elöl' módra van rendezve a nézet) hsz mindjárt az, de ahogy most nézem,van régebbi is. Az is valószínű, hogy ugyanolyanok is vannak benne. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen rovar lehet ez?
- Autós topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest