Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Ahány ember annyi szokás, nekem fontos a manuális, mert felteszem maxra és így nem változnak a színek mint sokszor automatikusban pl mint a 23 ultra.
Így összehasonlítva jobban kiadja, hogy melyik telónak szebb a képe egymás mellé rakva.
De nekem kamera alkalmazás keresőn is számít, hogy nem torzulnak a színek.
Sok szempont van, mind máshogy kezeli a fényerőt.
Pl HDR videók kezelése, amiben a xiaomit látom a legjobbnak.Az hogy ki gyártja sosem érdekelt, a lényeg hogy melyiket látom jobbnak, de ebbe sem vagyunk egyformák neked ez is számít.
RemélemRemélem az s24-be sikerül végre valami jobbat rakni, és nem verik el idén is.
-
Elit3Zotya
addikt
Azt írtam kicsit meghaladta a korát, nem azt hogy évekkel, bár azt a kijelzőt, volt 1 év is aszem mire más tudott hasonlót(a 8 pro ugyan ez a márka más néven, de nyilván ezt te is tudod, csak direkt elfelejtetted.
)
Senki nem tudott olyan fejlett csomagot egybe adni akkor..
Nyilván fáj ez neked, mert szegény samsung abban az évben, durván lemaradt sajnos.
Ahogy az általad felsorolt összes telefon is, még a 8 pro is.(5x zoom kamera)13 ultrát meg ne is említsd, nem akarom felsorolni hardveresen miben jobb egy s23 ultrától, mert 1 nap kevés lenne leírni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsére a többi gyártónak idén sikerül beérnie.
Nincs több off részemről, ez egy pixel topik, ha azzal kapcsolatban szeretnél kérdezni valamit szívesen válaszolok.
-
Elit3Zotya
addikt
Igen úgy..
Az a 2 nagyméretű 48mp-es szenzor, akkor nagyon jó volt, és mellé valós 5x optikai zoom.
Tudod itt az s20 ultra volt az ellenfele, ami nem tudott csak digitálisan 5x zoomot és nem tudott fókuszálni a főkamera sem normálisan(volt 20 ultrám, hidd el így volt)
Vagy pl nem tudott QHD felbontáson 120hz-t, csak a FrédiBéni 60hz-t.
Minden idők legcsövesebb exynosáról meg ne is beszéljünk az exynos 990, és még képesek voltak az újabb Note 20 ultrába is ezt tenni..
Direkt csak a Samsungot említettem ellenfélnek, mert tudom nálad az a mérce..
-
MC Pite
veterán
Céges saját A41, A52, A53, és 2 ismi 21FE és S22-je alapján. Lehet más tapasztalatod, véleményed, ez az enyém
Inkább vettem saját pénzből magamnak telefont (P6a, P7a), mint hogy a céges (A-s, laggolóbajnok) samut használjam ingyen (akár szervizeltetés idejére). Kinek a pap, kinek a papné. -
jUUh
addikt
Mea culpa, a Pixel 7 - Pixel 8 összehasonlításra gondoltam, de nem azt írtam, elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)