- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
grizlisandor #1477 üzenetére
Nálam meg sehogy se. A kapcsoló megjelenik, de airplane módba kirakva csak wifin nem hajlandó kimenni a hívás. Nem olyan régi a SIM, egy csere megoldás lenne de lusta vagyok (vagyis inkább nincs kedvem) beballagni a rossz és még rosszabb helyen lévő két üzletbe.
Meg ugye anno kaptam mailt a Vodától, ez alapján meg nem is csodálkozok:
"A SIM kártya száma (ICCID) 7. és a 8. karaktere 31-re végződik, például: 89367031. Ha ettől eltérő érték szerepel, mindenképpen célszerű egy SIM-kártya cserét végezni, ellenkező esetben a VoWiFi nem használható." -
tomic
addikt
válasz
grizlisandor #1232 üzenetére
Most vagyok túl a 3-on.
Visszaküldöm a p...ba. Ez nem jött be. -
seamus
csendes tag
válasz
grizlisandor #1025 üzenetére
A guideline szerint a 4-nél a hátlapot kell leszedni. Beszéltem a fokukac által ajánlott mobee-vel. 1 órán belül meg tudják csinálni. Ami viszont aggaszt, hogy amióta dual sim-esként használom, azóta van jelen ez a drasztikus merülés. A többi fórumot olvasgatva kezdem azt hinni, hogy új akksival is ugyanez lenne a helyzet a dual sim miatt...
-
LeeFH
csendes tag
válasz
grizlisandor #885 üzenetére
január 12-i a vásárlás, ugyhogy sajnos épp kiestem.
marad akkor a második opció, nagyon szépen köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
válasz
grizlisandor #878 üzenetére
Ugye, ami miatt kérdeztem: OneUI valamelyik appjában (telefon vagy névjegyzék, nem vágom már), lehet rendezni mindenhogy, és lehet keresni tel.szám nélküli névjegyekre is. (ami nálam van pár, sima jegyzetek vannak benne adott dologhoz kapcsolva/olyan emberhez, akinek csak mailcíme és egyéb jegyzetei vannak - tudom, hülyeség, de ez van).
Itt a két külön app tudja ezt összesen -
ultigregi
újonc
válasz
grizlisandor #588 üzenetére
Köszi, de látod milyen lavinát indított el a kérdésem, amikből most megint csak egy katyvasz lett a fejemben
Szóval ezeket olvastam, de nem lettem okosabb, mert kicsit csapongó ("ja nekem 8assal volt ilyen problémám", "nekem 7essel", "ja de az már tensoros" (ami szintén nem sokat mond, vagy nem tudom mi az a volte, de most utánajárok).
Szóval olyan érzésem volt(te), mintha atomfizikusokat olvastam volna, ahogy a sötét anyagról értekeznek
Szóval felhasználói oldalról azt látom, hogy ha nekem foglalkozni kell azzal, mondjuk kapcsolhassam 2/3/4G között amiről eleve nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy egy telefonnal tudjak telefonálni, az nem túl vonzó. De a telefon kamerája állítólag valósághű képeket ad a tesztek szerint, ami nagyon is vonzó.
---Tehát összegezve ha új a SIM kártyám, akkor vszeg nem fogok tapasztalni problémát. --- -
nagyra
tag
válasz
grizlisandor #599 üzenetére
Igen, szóval ha még a 3. Generáció sem olyan jó, mint egy QC, akkor a korábbiak... :/
Yettel eSIM, Voda fizikai fél éves kártya. Szóval nem a SIM kártyával van a gond sajnos
Anno, pár éves Telekom SIMmel volt olyan gondom, hogy alapállapotban 4 csík térerőt mutatott, aztán hívás indításakor szépen lecsökkent 0-raA szervizes paller rá akarta kenni a telefonomra, de némi győzködés után adott új SIM-et, és elhárult a probléma. Azonban most nem ilyen jellegű a gond.
-
leslien
nagyúr
válasz
grizlisandor #599 üzenetére
nincs min meglepődni... Exynos modem ,igaz S széria,de a soc ua. ... 2025- ben már talán érdemes lesz venni flagship telót a Google tól,akkor már elvileg TSMC lesz a gyártó...
-
nagyra
tag
válasz
grizlisandor #590 üzenetére
jajj, bocs, a végéről kimaradt... ez már a Pixel 8 Pro...
-
nagyra
tag
válasz
grizlisandor #588 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy (pont a Vodánál) néhol nem stabil a térérőm (én hallom a másik felet, de engem egyáltalán nem hallanak, pedig 4G-t ír elérhető hálózatnak)... Korábban ugyanazon a helyen, Poco F3-mal sosem volt ilyen problémám
-
ulmikukac
tag
válasz
grizlisandor #464 üzenetére
kis ironianak szantam nem kotekedni akartam
, de nagyon mosolyogtam ezen. Mas topicokban is lattam hogy jajj nincs 5g, lehet nincs is a csomagjaban? Szerintem ez nagyon vicces,
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor #458 üzenetére
Telekom KEF flotta, nálunk van.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #452 üzenetére
Chat azt mondja, hogy a Flotta csomagok általában nincs 5G, de 1414-en megmondják.
-
válasz
grizlisandor #442 üzenetére
Hol is tudom ezt lekérdezni?Visszakerestem, nem találom...Másik topikban megtaláltam: Dial *#*#4636#*#*
Jól gondolom, így bukó? [kép]
-
K82
őstag
válasz
A flotta csomagban van-e 5G? Nekem ugyan Vodafone flotta és saját magamnak intézem, de havi 990-et nem fizetek pluszba érte, nem látom egyelőre értelmét az 5G-nek. Plusz ha olyan a flotta akkor kell a kapcsolattartó is hozzá.
Telekom:
[link] -
ghiottone
nagyúr
válasz
Flotta kapcsolattartó?
-
MC Pite
veterán
válasz
grizlisandor #403 üzenetére
Enyém sincs, de inkább lépcsőzetesen terjesszék, mint szopjonnbe egy hibát a fél világ egyszerre. Nekem jó az utolsó kör, de stabilan
-
szlaci888
aktív tag
válasz
grizlisandor #167 üzenetére
Nekem sem ment ma reggel, nem tudom meddig fél óra talán, aztán ment...
-
bbendre
őstag
válasz
grizlisandor #169 üzenetére
Pixel experience
. iOS ugyan ez. Ott a widget megy el kisebb szünetekre. Néha az az érzésem, hogy az iOS és az Androidot ugyan az a csapat fejleszti
-
MC Pite
veterán
válasz
grizlisandor #167 üzenetére
Működik.
Esetleg cache és adatok törlése? -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #139 üzenetére
Fent van, pár ikon megváltozott.
-
Thom!
veterán
válasz
grizlisandor #62 üzenetére
ehhez minek is hőmérő?
i15pro vetekszik exynos 990/2100/2200 hő szempontjából -
Thom!
veterán
válasz
grizlisandor #40 üzenetére
Ez így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest