- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
A pixel "csodája" hogy mozgás, gyerekfotónál vhogy tudja mi történik. És elképesztő pontosan, jól belövi az expot.
Én nem tudok olyan pro fényképezőgépről ami ezt tudná. És egy "manual app prioban pl" elképesztő nagy rutin kell, hogy beltérbe ezt gyorsan jól belödd. Van párzere gyerekfotós expo mögöttem, én úgy szoktam, hogy 15percig állítgatok... és utána kb jó. (vaku használat az esetek 95%ban kb tilos.)
És ezt jelenleg kb a Pixel/gcam tudja. Ezért vettem én (is) Pixelt.Viszont ha jól be van lőve vagy nem kell mert kint+napfény akkor egy FF gép egy Fix pl 50 és tűéles 70-200 F4 VRal olyan fotókat tudok amit semmilyen telefon. A 4/3nak én nem látom létjogosultságát a tökéletes kombó az FF+Pixel.
A gond ugye folyton az, hogy egy FF gép még a fix + "könnyű" 70-200 F4 VRel is egy nem könnyű, nem kicsi külön táska. Így aztán 99%ban otthon porosodik, évente 3-4*van elővéve (amikor viszont tényleg nagyon jó fotokat csinál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Kerékpársportok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Könyvajánló
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest